2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Teşekkür ederim canım sağolasın.

Canım bende bu tarz düşünmüştüm ama arkadaşım tecrübeli olarak temizlik açısından çok zorlanmış bende a101dekinin tarzında düşünüyorum ki at banyoya yıka :)
Ben de kolay temizlenmesi için ikeanın mama sandalyesi gibi bir şey düşünüyordum ama onlar hem rahat gelmedi hem de çok sağlam değil devrilme tehlikesi var. Ama a101dekiler nasıl onu bilmiyorum.

Baktım şimdi çok güzelmiş o da. Benimkinde ana kucağı da olması cezbetti beni pratik geldi. Ama bakayım bi kılıfı çıkıyor mu bu önemli bir detay

Evet ben de çok seviyorum o renkleri bulutlu kuğulu filan her bebeğe de yakışır

Sağol canım herşey yolunda şükür çok kötü grip olmustum Iyim şimdi şükür. Benim bidahaki kontrol 12 martta detaylı ultrason yapılacak ben henüz cinsiyeti de öğrenemedim. Alışverişe başlamış herkes ben bisey de alamıyorum. Bi ay daha beklicem.
Ne güzel yarın bebişi göreceksin. Hayırlı haberlerle gel inşallah.

Her gün muz yiyorum 2 güne bir de kalsiyum magnezyum alıyorum ondan değildir sanırım. Erkenden yatınca geciyor ancak

Benim cinsiyetler de 20.haftaya falan kaldı canım , banyo malzemesi bebek deterjanı bakım malzemeleri alacağım cinsiyet fark etmediği için

Olsun sağlıklı olsunlar da cinsiyeti hiç önemli değil canım. Çok gecmiş olsun. Benim de 2 haftadır falan bas agrılarım var doktora soracağım yarın. İnsallah hayırlı haberlerle gelirim.

Benim cinsiyetler de 20.haftaya falan kaldı canım , banyo malzemesi bebek deterjanı bakım malzemeleri alacağım cinsiyet fark etmediği için
Ben hiç bisey almıyorum bu aralar inşallah cinsiyeti kesinleşince hepsini bi anda halederim. Kız hisediyorum diye biraz kız kıyafetleri aldım artık almıyorum kız değilse hepsi elimde kalacak .ama bakım ve banyo eşyaları mantıklı bende o tür şeyler bakabilirim.

Olsun sağlıklı olsunlar da cinsiyeti hiç önemli değil canım. Çok gecmiş olsun. Benim de 2 haftadır falan bas agrılarım var doktora soracağım yarın. İnsallah hayırlı haberlerle gelirim.
Geçmiş olsun canım .baş ağrıları normal sanırım bende de oluyor .sen yinede sor doktoruna .

Bişey sorucam bu bebeklikler artık geceyi gündüzü ayırt ediyo galiba gündüz durmayan bebe akşam hiç oynamıyor
İnat gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…