Kuzum yerli üretim Ünal bebe diye bı marka modeli de Power diye geçiyor internetten bakabilirsin istersen. Çift yönlü arkasinda bebe çantasını asabilmek için bir yeri ve altta yük taşımak için sağlam bi haznesi var. Tamamen yatabiliyor. 20-25 kiloya kadar kullanilabiliyor. Aşağı yukarı 3-4 yaş işte. Basligida tamamen kapaniyor. En güzeli gidip yerinde incelemek eşyaları.
Canım bende bu tarz düşünmüştüm ama arkadaşım tecrübeli olarak temizlik açısından çok zorlanmış bende a101dekinin tarzında düşünüyorum ki at banyoya yıka :)
Ben de kolay temizlenmesi için ikeanın mama sandalyesi gibi bir şey düşünüyordum ama onlar hem rahat gelmedi hem de çok sağlam değil devrilme tehlikesi var. Ama a101dekiler nasıl onu bilmiyorum.
Chicco poly kullandık kızda
Bizden sonra 8-10 çocuk büyüttü heralde
Hala ablamın kızı kullanıyo aşırı sağlam ve temizliği kolaydır kızlar
Tepsisi çıkıyor yıkanıyor zaten kılıfı da yıkanıyor banyoda
Ece de alerji vardı alırı kusma sorunu oldu teşhis olana kadar dolayısıyla sürekli yıkamıştık biz
Ben de pembe mavi olayını hiç sevemedim canım şimdilik demirbaş tarzı tekstil kiyafet bakım malzemeleri alırım. Kız erkek bilsem en azından ustlerindeki yazı tül vs dikkat ederim ama bilmiyorum daha. Bebeklerde krem,beyaz,sarı , mint yeşili acayip severim kiyafette
@Saryamarya@Samira34@matmazel_123Selmaal25
kızlar sizler nasılsınız bizler grubun geriden gelenleriyiz sanki zaman hiç geçmiyor değil mi :) bir dahaki kontrolünüz ne zaman herşey yolunda mı? benim yarın kontrolüm var.
Sağol canım herşey yolunda şükür çok kötü grip olmustum Iyim şimdi şükür. Benim bidahaki kontrol 12 martta detaylı ultrason yapılacak ben henüz cinsiyeti de öğrenemedim. Alışverişe başlamış herkes ben bisey de alamıyorum. Bi ay daha beklicem.
Ne güzel yarın bebişi göreceksin. Hayırlı haberlerle gel inşallah.
Sağol canım herşey yolunda şükür çok kötü grip olmustum Iyim şimdi şükür. Benim bidahaki kontrol 12 martta detaylı ultrason yapılacak ben henüz cinsiyeti de öğrenemedim. Alışverişe başlamış herkes ben bisey de alamıyorum. Bi ay daha beklicem.
Olsun sağlıklı olsunlar da cinsiyeti hiç önemli değil canım. Çok gecmiş olsun. Benim de 2 haftadır falan bas agrılarım var doktora soracağım yarın. İnsallah hayırlı haberlerle gelirim.
Ben hiç bisey almıyorum bu aralar inşallah cinsiyeti kesinleşince hepsini bi anda halederim. Kız hisediyorum diye biraz kız kıyafetleri aldım artık almıyorum kız değilse hepsi elimde kalacak .ama bakım ve banyo eşyaları mantıklı bende o tür şeyler bakabilirim.
Olsun sağlıklı olsunlar da cinsiyeti hiç önemli değil canım. Çok gecmiş olsun. Benim de 2 haftadır falan bas agrılarım var doktora soracağım yarın. İnsallah hayırlı haberlerle gelirim.