2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Geçmiş olsun canim. Benim detaylı da aynı tarih te

Çok geçmiş olsun.Allah beterinden korusun

Canım 17 haziran dendi bana. Sen de ikiz olduğu için mi dedin?

Evet ben de akşam 5 e kadar bilgisayar başındayım ve baş ağrısını tetikleidgini düşünüyorum

@Meylen söylemişti. Buzlu su dolu bir kaba ellerini sok, acıyana kadar elini tut dayanabildigin kadar dayan. Sonra çıkar sonra tekrar sok. Beş altı dk yapıyorum ben bunum cogu kez ise yariyor

Geçen yine beni vurdu hemen geçirdi valla bende baya baya yarıyo Bi parol bile içmedim bu güne kadar

S Shewolf15 canım bugun seni etiketlemeyi unutmusum senin de gunun bana çok yakın . İkizler nasıl sen nasılsın hersey yolunda mı?
Teşekkür ederim canım, İkizler iyi teyzesi, Allah a şükür özel bir sıkıntımız yok genel hamile sorunlari dışında :)) Mart ortasında detaylı ultrasona gitmemiz lazım. Hareketleri kimildamadan çok pıt pıt dokunma gibi nar yiyince harekete geçiyorlar

Kizlar mrb birsey sorcam.ben bugun lcw ye ugradim fiyatlar baya uygun indirim var.Bikac sey aldim organik hirka 20 tl badiler altlarda oyle.sizce kalitesi nasil yani ucuz olunca ne bileyim aklima takildi.Bi Carters a falan bakiyorum da yani kalite farki var midir sizce?

Bebek bakım malzemeleri deterjanı sampuani da oldukça fazla tutan şeyler canım azar azar bak sen de bir anda hem yorulmayiz hem cebimize yuklenmeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…