Sağol canım herşey yolunda şükür çok kötü grip olmustum Iyim şimdi şükür. Benim bidahaki kontrol 12 martta detaylı ultrason yapılacak ben henüz cinsiyeti de öğrenemedim. Alışverişe başlamış herkes ben bisey de alamıyorum. Bi ay daha beklicem.
Ne güzel yarın bebişi göreceksin. Hayırlı haberlerle gel inşallah.
Yarın benım de kontrolum ve detaylı ultrasonum var ve senle dogum tarıhlerımız de aynıinş cok güzeldir herseyleri arkadasım bugun dua edin bize litfeen
Yarın benım de kontrolum ve detaylı ultrasonum var ve senle dogum tarıhlerımız de aynıinş cok güzeldir herseyleri arkadasım bugun dua edin bize litfeen
Bankamatikte kuyruk beklerken fenalastim bugün... Allahiimmm ne berbat bi durum... birden etraftaki sesler boğuk karışık gelmeye başladı ayaklarımdan başladı vücudum uyuşmaya aha dedim bayılmak böyle bisey galiba bayılıyorum hemen bankanın bahçe parmaklıklarına tutunup alçak duvara oturdum insanlar toplandı etrafıma sanırım sekerim düştü...ekg çekildi normal çıktı tansiyon 9-6 cikti 15 dakika içinde toparlandı ama omrumden omur gitti...
Başlangıçta beşik sonra tekli yatak olacak. Diğerlerinde öyle yaptım. En mantıklı halı bu bence..
Ben de asla sağa yatamıyorum. Bi süre sonra baskı nefes alamıyor gibi olup yine sola yatıyorum..
Geçmiş olsun..
Canım dr da söylemiştir. Seninkiler temmuzu bulmaz büyük ihtimalle haziranda doğar benim kız tekilken 23 gün önce doğdu..
Tepsisi çıkan modeller gayet güzel..
Canım onu karın çevresi vs ölçerek söylüyorlar ve tahmini gr. O yüzden her şey yolundaysa kilo çok da önemli değil.. Ve o kilodan daha fazla doğup hastaneden ayrılmadan gr kaybediyorlar..
İş yerinde Aksama kadar bilgisayara bakıyorum sanırım o çok yoruyor beni. Denemedim onu kuaförde bir bayan da başı ağrıdıgında kafasına maden suyu döktüğünü söylemişti onu deneyeceğim bir de. Hepimiz sağlıkla kucagımıza alalım inşallah canım.
Evet ben de akşam 5 e kadar bilgisayar başındayım ve baş ağrısını tetikleidgini düşünüyorum
@Meylen söylemişti. Buzlu su dolu bir kaba ellerini sok, acıyana kadar elini tut dayanabildigin kadar dayan. Sonra çıkar sonra tekrar sok. Beş altı dk yapıyorum ben bunum cogu kez ise yariyor
Evet ben de akşam 5 e kadar bilgisayar başındayım ve baş ağrısını tetikleidgini düşünüyorum
@Meylen söylemişti. Buzlu su dolu bir kaba ellerini sok, acıyana kadar elini tut dayanabildigin kadar dayan. Sonra çıkar sonra tekrar sok. Beş altı dk yapıyorum ben bunum cogu kez ise yariyor
Teşekkür ederim canım, İkizler iyi teyzesi, Allah a şükür özel bir sıkıntımız yok genel hamile sorunlari dışında :)) Mart ortasında detaylı ultrasona gitmemiz lazım. Hareketleri kimildamadan çok pıt pıt dokunma gibi nar yiyince harekete geçiyorlar
Kizlar mrb birsey sorcam.ben bugun lcw ye ugradim fiyatlar baya uygun indirim var.Bikac sey aldim organik hirka 20 tl badiler altlarda oyle.sizce kalitesi nasil yani ucuz olunca ne bileyim aklima takildi.Bi Carters a falan bakiyorum da yani kalite farki var midir sizce?
Ben hiç bisey almıyorum bu aralar inşallah cinsiyeti kesinleşince hepsini bi anda halederim. Kız hisediyorum diye biraz kız kıyafetleri aldım artık almıyorum kız değilse hepsi elimde kalacak .ama bakım ve banyo eşyaları mantıklı bende o tür şeyler bakabilirim.