2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım ben de baktım açıkçası ilk 6 ay için çok pahalı almam pamuk olmasına dikkat ederim tabi yıkanınca kalite farkı olur da çok kötü değildi oradaki kıyafetler tulumlar

Bence de ilk altı ay için pamuklu olmasının dışında çok kaliteli olmasına gerek yok 3-5 kere yıkayana kadar zaten buyuyecekler

Kızlar benim hep gece takılıyor olumsuzluklar kafama benim rahime giden sol arter tikali o da tansiyonla alakalıdır dedi daha önce preeklampsi olduğu yine risk var tabi birde prezentasyon makat gorunuyor bu haftalarda böyle olması nirmanorm diye düşünüyorum yoksa Dr iyi demezdi galiba dimi

CAnim mutlaka kalite farkı vardır ama zaten o kadar hizli buyuyorlarki herkesin imkanına göre benim kizimda hep lcw giydi hiçte bişey olmadı :)

Kızlar iyi akşamlar yarın kontrolüm birde detaylı usg yapılacak heyecanlıyım:)

Yarın benım de kontrolum ve detaylı ultrasonum var ve senle dogum tarıhlerımız de aynıinş cok güzeldir herseyleri arkadasım bugun dua edin bize litfeen
Hadi kızlar güzel haberlerle gelin inşallah

Orta seviyede kalitesi. Ben kızımda kullandım. Zaten bi dünya kıyafet alıyorsun, indirimden buldukça alıyoruz. İyi yapmışsın.

Cok giymiceklerde hani tenlerine temas edcek ya ondan kalitesi nasil acaba diye aklima takildi
Lcw genel müdürlükte arkadaşım çalışıyo üretim departmanının başında üreticilerden sorumlu
Bu akşam konuştuk daha şcw bütün herşeyi testten geçiriyormuş bi de hm
Zara da aynı üreticilerde üretmesine rağmen test yokmuş mesela

Pamuk oranı ve baskısız olması önemli
Mothercare badileri çok iyi mesela daha yavaş büyüdüğünde direkt onlardan alırım 11 yıldır duruyor kızımın bazı şeyleri hala ne bir erime ne lastik sünmesi var

Bişey sorucam bu bebeklikler artık geceyi gündüzü ayırt ediyo galiba gündüz durmayan bebe akşam hiç oynamıyor
İnat gibi

Benim kizim da oyleydi. Dogdugunda da uyku sorunu olmadi. 40 i cikinca duzene girdi.
Yengem de gece uyuyamazdi ne tarafa donse o taraftan tepik yerdi. Gece uykusunu unuttu 2 sene. Emmeyi biraktiktan sonra duzene girdi.
Simdi de gece pek hissetmiyorum ama daha kucuk. Son zamanlari dikkate almak lazim.

AA bilmiyordum bunu dur bakalım böyle devam edicek mi demek ki akıllı kızım uyku düzeni oluşturuyor anasını üzmemek için

Benim önceki gebelikte sağ ana arterde centiklenme vardı aynı riskler vardi sorun yaşamadım cok sukur siki takip gerekli tansiyon ve idrarda protein kaçağına baktirmalisin. İnşallah sağlıcakla dogarlar, biz de rahatlariz..

Kesinlikle katiliyorum..
Ogluma hamileyken aksam hic hareket olmazdi, sabaha karsi 4-5 bi uyanirdi..
Dogdu 2 senedir ayni. 8'de uyur 5te uyanir su icer geri yatar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…