günaydın arkadaşlar nasılsınız benim 2.hamileliğim siz bebeklerinizin hareketini hissetmeye başladınız mı bende ara ara sanki hissediyorum ama çok net değil doktoruma sordum 2 haftaya net hissedersin dedi durumlarınız nasıl
İştahlarimiz fena açıldı. Kızlar bu arada 2 gündür hicbisey yapmadığım halde kendimi inanılmaz yorgun ve hamlamis gibi hissediyorum enerji sıfır siz nasılsiniz
Geçmiyor 1.5 aydır denemediğim şey kaldi. Plasentaya mantar enfeksiyonu geçmiyor. Ben oluruna biraktim artik 2 gün iyiysen 1 gün kaçınıyorum feci
Hamilelikte artan hormonlarla da oluyor ne yazıkki
Aramızda çok da fazla yok sizlerle ama tabi beklenen doğum ay sonuna doğru olunca geride kalıyoruz hafta olarak eee siz böyle ayrintililari paylaşınca hemen yarın benim de gidesim geliyor nasıl hevesleniyorum anlatamam...maşallah hepinize topigimizin minik melekleri hepinize sağlıkla kavuştursun rabbim... bu güzel sağlık dolu müjdeli haberlerin de darısı başıma
Slm kızlar, az önce evde şekerimi ölçtüm.yemekten 4 saat sonra 122 cıktı.bu değer ne açlık nede tokluk değeri.biraz korktum.sabah ac karna yine ölçeceğim .sizce de yuksek degilmi?
günaydın arkadaşlar nasılsınız benim 2.hamileliğim siz bebeklerinizin hareketini hissetmeye başladınız mı bende ara ara sanki hissediyorum ama çok net değil doktoruma sordum 2 haftaya net hissedersin dedi durumlarınız nasıl
Kafayi yemek uzereyim valla:) suan afedersin deli gbi tuvaletim var ama orda tipa var sanki ve zerre cikamiyorum. Belki lavman falan yapar bir de hemoroid ben boyle bisi yasamadim. Bakalim doktor ne dicek canim..
Kızlar günaydın çok canım sıkkın. 6 gündür tuvalete çıkmadım. Herşeyi yaptım denenebilicek, hatta dün dulcolax da aldım tık yok. Hemoroidim zaten 2 dakka otursam yakmaya başlıyor(geçen biri patladı ıkınırken). Bugun randevum var ama hamileyim diye aynen geri yollarsa diye korkuyorum. Duydunuz mu etrafınızda benim gbi geçiren?
Of ya kıyamam, çok zordur inanırım, lavman önerirler mi acaba sorsana bi. Armut suyu içmeyi denedin mi. Bir de sıcak suyun üstüne oturmak filan rahatlatabiliyormuş. tüh ya
İştahlarimiz fena açıldı. Kızlar bu arada 2 gündür hicbisey yapmadığım halde kendimi inanılmaz yorgun ve hamlamis gibi hissediyorum enerji sıfır siz nasılsiniz
Of ya kıyamam, çok zordur inanırım, lavman önerirler mi acaba sorsana bi. Armut suyu içmeyi denedin mi. Bir de sıcak suyun üstüne oturmak filan rahatlatabiliyormuş. tüh ya
OF hem de nasıl açıldı :):) valla benim enerjim olsa da olmasa da mecburen katlanıyorum. Hem iş hem evde kızım var. Mecbur artık :)
Tesekkur ederim kizlar, zeytinyagi ictim, elimle dokunmak cok acitiyor suan oraya (hemoroidden dolayi). Ama gene de kremimi ve fitilimi yapiyorum. Sicak su yaptim. Lavman ben onericem valla o onermesede. Bekliyorum doktoru suan alsin diye.
Tesekkur ederim kizlar, zeytinyagi ictim, elimle dokunmak cok acitiyor suan oraya (hemoroidden dolayi). Ama gene de kremimi ve fitilimi yapiyorum. Sicak su yaptim. Lavman ben onericem valla o onermesede. Bekliyorum doktoru suan alsin diye.
Canım hep hamilelik sonrası ameliyatı duydum acaba doktorun ne diyo bu duruma 6 gün tuvalete çıkmamak insanı patlatır bağırsaklarınada yazık sanada yazık inşallah bi çözüm bulunur ya
Of inşallah bir yolu bulunur ya gerçi canım şimdi düşündüm de lavmanın bebeğe zararı olmuyordur çünkü kızımda, doğumdan önce bana lavman yaptırmışlardı demek ki yapılabiliyor. sen bi onu sor en azından rahatlarsın. Ama lavman yapmadan önce iyice hem sen kendini yağla hem lavmanın ucunu, hemoroidi yırtmasın