2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
günaydın arkadaşlar nasılsınız benim 2.hamileliğim siz bebeklerinizin hareketini hissetmeye başladınız mı bende ara ara sanki hissediyorum ama çok net değil doktoruma sordum 2 haftaya net hissedersin dedi durumlarınız nasıl

2 gündür bu yemek yeme konusunu abartıyorum  Perşembe günü belli olacak ak kuzu kara kuzu
İştahlarimiz fena açıldı. Kızlar bu arada 2 gündür hicbisey yapmadığım halde kendimi inanılmaz yorgun ve hamlamis gibi hissediyorum enerji sıfır siz nasılsiniz

Siz tarih aldınız mı detayli için acaba ?? Bende alicam bu hafta inşalla h 20.haftaya almaya dusunuyorum

Benimde 2.bebeğim ama bende pek hissetmiyorum

Kafayi yemek uzereyim valla:) suan afedersin deli gbi tuvaletim var ama orda tipa var sanki ve zerre cikamiyorum. Belki lavman falan yapar bir de hemoroid ben boyle bisi yasamadim. Bakalim doktor ne dicek canim..
İşe yararmı bilmem bende yaramıstı .2kasık zeytinyagı içip anüsünede içine doğru bırazda sürersen insallah rahatlarsın .cok zor

Of ya kıyamam, çok zordur inanırım, lavman önerirler mi acaba sorsana bi. Armut suyu içmeyi denedin mi. Bir de sıcak suyun üstüne oturmak filan rahatlatabiliyormuş. tüh ya

İştahlarimiz fena açıldı. Kızlar bu arada 2 gündür hicbisey yapmadığım halde kendimi inanılmaz yorgun ve hamlamis gibi hissediyorum enerji sıfır siz nasılsiniz
OF hem de nasıl açıldı :):) valla benim enerjim olsa da olmasa da mecburen katlanıyorum. Hem iş hem evde kızım var. Mecbur artık :)

İşe yararmı bilmem bende yaramıstı .2kasık zeytinyagı içip anüsünede içine doğru bırazda sürersen insallah rahatlarsın .cok zor
Tesekkur ederim kizlar, zeytinyagi ictim, elimle dokunmak cok acitiyor suan oraya (hemoroidden dolayi). Ama gene de kremimi ve fitilimi yapiyorum. Sicak su yaptim. Lavman ben onericem valla o onermesede. Bekliyorum doktoru suan alsin diye.

Tesekkur ederim kizlar, zeytinyagi ictim, elimle dokunmak cok acitiyor suan oraya (hemoroidden dolayi). Ama gene de kremimi ve fitilimi yapiyorum. Sicak su yaptim. Lavman ben onericem valla o onermesede. Bekliyorum doktoru suan alsin diye.

Canım hep hamilelik sonrası ameliyatı duydum acaba doktorun ne diyo bu duruma 6 gün tuvalete çıkmamak insanı patlatır bağırsaklarınada yazık sanada yazık inşallah bi çözüm bulunur ya

Of inşallah bir yolu bulunur ya gerçi canım şimdi düşündüm de lavmanın bebeğe zararı olmuyordur çünkü kızımda, doğumdan önce bana lavman yaptırmışlardı demek ki yapılabiliyor. sen bi onu sor en azından rahatlarsın. Ama lavman yapmadan önce iyice hem sen kendini yağla hem lavmanın ucunu, hemoroidi yırtmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…