Tesekkur ederim kizlar, zeytinyagi ictim, elimle dokunmak cok acitiyor suan oraya (hemoroidden dolayi). Ama gene de kremimi ve fitilimi yapiyorum. Sicak su yaptim. Lavman ben onericem valla o onermesede. Bekliyorum doktoru suan alsin diye.
CANIM GEÇMİŞ OLSUN BENDE DE KOMPLE VAR AMA ÇOK SÜKÜR TUVALET SORUNUM OLMADI TAM TERSİ ÇOK CIKIYORUM GUNDE 3 KEZ EN AZ BAGIRSAKLARIM ÇOK ÇALISIYO BIDE KAN DEMIR ILACLARI SANIRIM ONLAR CIKARTIYO
BENIMDE KOCAMAN ÖNCEKI DOGUMUMDA O KADAR BUYUMUSLERDIKI ANLATAMAM MANDALINA KADAR OLMUŞLARDI SONRADAN INDI AMA SIMDI YAVAŞ YAVAŞ ŞİŞİYOR HİC KANAMAM DA OLMADI COK SUKUR
Tesekkur ederim kizlar, zeytinyagi ictim, elimle dokunmak cok acitiyor suan oraya (hemoroidden dolayi). Ama gene de kremimi ve fitilimi yapiyorum. Sicak su yaptim. Lavman ben onericem valla o onermesede. Bekliyorum doktoru suan alsin diye.
Bu bebekler bizim anamızı ağlattı
Çok geçmiş olsun, Rabbim şifanı versin.
Yakın bir arkadaşımda da aynı sknti var ve haftaya ameliyat olacak. Suan 22 haftalık gebe.
Yedincı aydan sonra hamilelere ameliyat yapilamiyormus, doğuma kadar da ilerlemesi soz konusu olduğu için acil ameliyata karar verildi.
Seninle tamamen aynı sikayetleri var. Şu ameliyat mevzusunu tekrar görüşsen gerekirse başka bir doktorla? Sonucta grnel cerrah acil ameliyat gerektiğini söylemişti sana
Kolay değil seni anlıyorum ama hastanede yatarken bu hemeroid sorunuyla baş edemeyen o kadar cok hamile vardi ki cogunu da catir catir ameliyat ediyolardi . Yaygin bir uygulama bence
Kızlar günaydın çok canım sıkkın. 6 gündür tuvalete çıkmadım. Herşeyi yaptım denenebilicek, hatta dün dulcolax da aldım tık yok. Hemoroidim zaten 2 dakka otursam yakmaya başlıyor(geçen biri patladı ıkınırken). Bugun randevum var ama hamileyim diye aynen geri yollarsa diye korkuyorum. Duydunuz mu etrafınızda benim gbi geçiren?
Çok geçmiş olsun bi kaç gündür görüyorum yazdıklarını Allah şifa versin inşallah kayısı denedin mi ben Malatyalıyım adresini yaz özelden sana göndereyim kayısı sabahları aç karınla ye üzerine ılık su iç faydası olur belki çünkü çok etkili
Ben aldım ya cam olanlar çok pahalı normalde ben indirimi görünce aldım hemen çevremde çoğu kişi avent kullanıyor biberonun içindeki havayı geçirmiyormuş gaz problemi için iyiymiş
Valla bende çok kararsızım avent alıcam ama yeni doğan seti yerine parça parça almak mantıklı geliyo çünkü 6 ay kullanıcak başlıkları küçük bi 0+ alayım diyorum birde 6+
ee süt pompasınında oluyo biberonları o yüzden bilemedim
emziklere bakıyorum hala karar veremedim
canım bunlar yenidoğan mı ? yenidoğansa 4 biberon fazla diye düşünüyorum başlıkları küçük ilerde kullanamaz. Bi tane 0+ birde 6+ lara bakmak daha iyi
Birde süt sağma makinası alıcaksan onunda biberonları olucak illaki 1 2 tane
canım bunlar yenidoğan mı ? yenidoğansa 4 biberon fazla diye düşünüyorum başlıkları küçük ilerde kullanamaz. Bi tane 0+ birde 6+ lara bakmak daha iyi
Birde süt sağma makinası alıcaksan onunda biberonları olucak illaki 1 2 tane
Camları evde kullanacam dışarda pp olanları cam ağır oluyor bunların emzikleri aya göre değiştiriliyor küçükler 0 ay tek delik diğerleri 1 ay ve üzeri iki delikli büyükleri ileriki aylarda
Camları evde kullanacam dışarda pp olanları cam ağır oluyor bunların emzikleri aya göre değiştiriliyor küçükler 0 ay tek delik diğerleri 1 ay ve üzeri iki delikli büyükleri ileriki aylarda