uzun süre enfeksiyon tedavisi gördüm o zamanlar neler yaşıyordum. dediğin gibi birden foş diye döküldüğü bile olabiliyor. doktorunla görüş için rahatlasın.
Kizlar, bana 18. Haftada büyük ihtimalle erkek dediler.
Bugün detaylı ultrasonda kız olduğu belli oldu :))))
Allah herkesin gönlüne gore versin, sağlıkla gelsinler inşallah <3
Çok geçmiş olsun Allah bir daha o stresi yaşatmasın. Dikkat et kendine geçti artık yavrularını üzme annesi
Günaydın, hislerimiz aynı
Maşallah kuzuna kaskta kas mi yırtılmış o çok acı verir ya. bol bol dinlen. Çok geçmiş olsun.
Sakin ol hiç korkma. Ben de hep oluyor. Sızıntı olsa durmaz, devam eder. Bu normal akıntı. İçin rahat etsin diye amniosure al. Turnusol da deniyor. Amniyıtik sıvı mı değil mi anlıyorsun, pedin renginden. Ama sen sakin ol
evet internetten baktım bende akşam eczaneden alıcam çok sağol canım inşallah öyledir şuan bi daha gelmedi ama su gibi olunca aşırı korkuttu inşallah akıntıdır
Kızlar elimi karnıma kpyduğum zaman tekmeler hissediyorum koymadığım zamanda ama bazen sanki aşağıya vajinama doğru da tekme hissediyorum tekmemidir o his yoksa anormal bi durummu tecrübeliler veya benim gibi olanlar böyle birşey yaşadınızmı
Kızlar elimi karnıma kpyduğum zaman tekmeler hissediyorum koymadığım zamanda ama bazen sanki aşağıya vajinama doğru da tekme hissediyorum tekmemidir o his yoksa anormal bi durummu tecrübeliler veya benim gibi olanlar böyle birşey yaşadınızmı
Kizlar, bana 18. Haftada büyük ihtimalle erkek dediler.
Bugün detaylı ultrasonda kız olduğu belli oldu :))))
Allah herkesin gönlüne gore versin, sağlıkla gelsinler inşallah <3
evet internetten baktım bende akşam eczaneden alıcam çok sağol canım inşallah öyledir şuan bi daha gelmedi ama su gibi olunca aşırı korkuttu inşallah akıntıdır
peçete koydum takipteyim amniyotik pedler varmış baktım eczaneye gidip ondan alıcam şuan aşırı tedirginim verniksli su gelebiliyomuş sızabiliyomuş erken haftalarda