2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

evet internetten baktım bende akşam eczaneden alıcam çok sağol canım inşallah öyledir şuan bi daha gelmedi ama su gibi olunca aşırı korkuttu inşallah akıntıdır

Eklentiler

• IMG_20190221_125636.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_20190221_125626.webp
    53,3 KB · Görüntüleme: 69
Kızlar elimi karnıma kpyduğum zaman tekmeler hissediyorum koymadığım zamanda ama bazen sanki aşağıya vajinama doğru da tekme hissediyorum tekmemidir o his yoksa anormal bi durummu tecrübeliler veya benim gibi olanlar böyle birşey yaşadınızmı

Ben geçen hafta tempolu spor yaptım bebek aşağı indi diye ağlaya ağlaya acile gittim Dr bu haftalarda her yerde olabilirler dedi :))

Hahaha niye öyle diycen

De valla sonra yanilmislar dersin farklı olursa ben aşırı derecede sakin ve ketum biri olduğum için eşim biliyorum söylemiyorum saniyo yazık
Walla hakketti kaynanam. Doktor biri kız gibi diyince tüh diğeri de kızdır. Neyse dedi

Kizlar, bana 18. Haftada büyük ihtimalle erkek dediler.
Bugün detaylı ultrasonda kız olduğu belli oldu :))))
Allah herkesin gönlüne gore versin, sağlıkla gelsinler inşallah <3
Hayırlı olsun

evet internetten baktım bende akşam eczaneden alıcam çok sağol canım inşallah öyledir şuan bi daha gelmedi ama su gibi olunca aşırı korkuttu inşallah akıntıdır
Yok korkma su olsa zaten anlıyorsun kokusu çok farklı. Ve durmuyor hiç.

Tekme o oh canı çikolata istiyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…