2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
korkma dur. bana da olmuştu. bir iki hafta once falan. dünde doktora gittim bir şey yoktu zaten ama ben doktora sormadım. ya açıkcası beyaz şeffaf olduğu için bence bebekle alakalı olduğunu düşünmedim ozamanda.

canım içini ferah tut kötü birşey olmadığını düşünüyorum. bu zamanlarda idrar yolu enfeksiyonu olabilir. doktorunla irtibata geç

peçete koydum takipteyim amniyotik pedler varmış baktım eczaneye gidip ondan alıcam şuan aşırı tedirginim verniksli su gelebiliyomuş sızabiliyomuş erken haftalarda

ama benim su gibi değildi sümük gibiydi bir parmak kalınlığında şeffaftı su gibi rengi vardı

canım içini ferah tut kötü birşey olmadığını düşünüyorum. bu zamanlarda idrar yolu enfeksiyonu olabilir. doktorunla irtibata geç
enfeksiyon çamaşıra su gibi gelir mi canım bildiğin ıslanlık uzamayan katı olmayan su gibi akıntı yada herneyse öyle geldi
Allahım ömrümden ömür gidiyo şuan

'Hamilelikte jöle gibi akıntı artan östrojen seviyelerinin yanı sıra pelvik bölgedeki artmış kan akışının bir sonucu olarak ortaya çıkar. Bazı durumlarda serviks içindeki mukus bezleri fazla çalışmaya başlar ve gebelikte şeffaf, sümüksü akıntı şeklinde ortaya çıkar. Akıntının grimsi veya yeşilimsi bir tonu varsa veya kötü görünüyorsa doktorunuza danışmanız tavsiye edilir, çünkü bu bir vajinal enfeksiyonun göstergesi olabilir. Enfeksiyon durumunda, özellikle idrar yaparken yanma hissi veya kaşıntı oluşur.'

canım su gibi akıntı bende de var hep az miktarda ara ara oluyor. ama su yani .beyaz pıhtı dediğin nasıl acaba ki

u
enfeksiyon çamaşıra su gibi gelir mi canım bildiğin ıslanlık uzamayan katı olmayan su gibi akıntı yada herneyse öyle geldi
Allahım ömrümden ömür gidiyo şuan
uzun süre enfeksiyon tedavisi gördüm o zamanlar neler yaşıyordum. dediğin gibi birden foş diye döküldüğü bile olabiliyor. doktorunla görüş için rahatlasın.

Çok geçmiş olsun Allah bir daha o stresi yaşatmasın. Dikkat et kendine geçti artık yavrularını üzme annesi

Gunaydin kızlar, neden hamileleri rahat birakmiyorlar kendimizi dinç hissedince ise gelsek sabah gün dogmadan kalkmak nedir ya
Günaydın, hislerimiz aynı

Maşallah kuzuna kaskta kas mi yırtılmış o çok acı verir ya. bol bol dinlen. Çok geçmiş olsun.

Sakin ol hiç korkma. Ben de hep oluyor. Sızıntı olsa durmaz, devam eder. Bu normal akıntı. İçin rahat etsin diye amniosure al. Turnusol da deniyor. Amniyıtik sıvı mı değil mi anlıyorsun, pedin renginden. Ama sen sakin ol

İnşallah canım hayirli haberlerle gel, bugün bana da tetanoz aşısini yaptılar kolum elimde kaldı bildiğin felç gibi cinsiyet balonu, partisi dusunuyor muydun?

Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah. Öğrenemeyen çok az kişi kaldık sanırım. Inşallah gösterir kuzucuklae.

İnşallah canım hayirli haberlerle gel, bugün bana da tetanoz aşısini yaptılar kolum elimde kaldı bildiğin felç gibi cinsiyet balonu, partisi dusunuyor muydun?
Geçmiş olsun canım. Tetenos zor yok canım parti balon düşünmüyorum. İçinde tutamam o kadar zaman ama kayın valideme 2 si de kız diyeceğim Farklı olsa da

Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah. Öğrenemeyen çok az kişi kaldık sanırım. Inşallah gösterir kuzucuklae.
İnşallah çok az kişi kaldık öğrenelim artık

Benimki detaylıda 35 mm çıktı, doktor herşey normal dedi.

De valla sonra yanilmislar dersin farklı olursa ben aşırı derecede sakin ve ketum biri olduğum için eşim biliyorum söylemiyorum saniyo yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…