suyumsu şeffaf bi akıntı ve içinde minik minik beyazlıklar varcanım pıhtı ve şefaf mı ?
canım içini ferah tut kötü birşey olmadığını düşünüyorum. bu zamanlarda idrar yolu enfeksiyonu olabilir. doktorunla irtibata geçKızlar elim ayağım boşaldı acil yardım
Dün sabah yataktan kalktığımda bişey aktığını hissettim çamaşırımda hafif ıslaklık vardı akıntıdır diye önemsemedim az önce yine aynısı oldu yaklaşık 2 parmak uzunluğunda kalınlığında şeffaf bi ıslaklık vardı iç çamaşırımda vajinamdan alıp baktım rengi cidden şeffaf içinde beyaz parçalar olan bi sızıntı akıntı.
Aklıma gelen şey olamaz dimi aşırı korkuyorum şuan
peçete koydum takipteyim amniyotik pedler varmış baktım eczaneye gidip ondan alıcam şuan aşırı tedirginim verniksli su gelebiliyomuş sızabiliyomuş erken haftalardakorkma dur. bana da olmuştu. bir iki hafta once falan. dünde doktora gittim bir şey yoktu zaten ama ben doktora sormadım. ya açıkcası beyaz şeffaf olduğu için bence bebekle alakalı olduğunu düşünmedim ozamanda.
enfeksiyon çamaşıra su gibi gelir mi canım bildiğin ıslanlık uzamayan katı olmayan su gibi akıntı yada herneyse öyle geldicanım içini ferah tut kötü birşey olmadığını düşünüyorum. bu zamanlarda idrar yolu enfeksiyonu olabilir. doktorunla irtibata geç
uzun süre enfeksiyon tedavisi gördüm o zamanlar neler yaşıyordum. dediğin gibi birden foş diye döküldüğü bile olabiliyor. doktorunla görüş için rahatlasın.enfeksiyon çamaşıra su gibi gelir mi canım bildiğin ıslanlık uzamayan katı olmayan su gibi akıntı yada herneyse öyle geldi
Allahım ömrümden ömür gidiyo şuan
Çok geçmiş olsun Allah bir daha o stresi yaşatmasın. Dikkat et kendine geçti artık yavrularını üzme annesiDepremi hisseden oldu mu.. Merkez üssü çanakkale ayvacıkmis... somada fena hissedildi...tam da hareketlenmişti benim yavrucak yattım dalgalanmaya daldım eşim deprem mi oluyo diyene kadar ayağını salliyo saniyordumavizeye bi baktım kosa kosa oğlanın yanına gidip aldım kucağıma yataktan aşağı yuvarlayarak üstüne kapandım...10 saniye falan sürmüştür aklım çıktı...rabbim ikisini birden nasıl korur kollarım ikisi de canımın parçası...beterinden korusun sakınsın afet göstermesin Allahım yaaa... depremin etkileri her zaman maddi yıkıcı olmuyor iki saat geçti üstünden ağlıyorum hala
Günaydın, hislerimiz aynıGunaydin kızlar, neden hamileleri rahat birakmiyorlar kendimizi dinç hissedince ise gelsek sabah gün dogmadan kalkmak nedir ya
Maşallah kuzunaHerkese güzel günlerDün nihayet ayrıntılı ultrasona girdim. Bizim kızın gayet keyfi ve sağlığı yerinde çok şükür :) Yalnız bir kaç kez buraya da yazdığım, 1 aydır geçmeyen kasık ağrımın nedeni yırtılmaymış Hamile pilatesi ve aşırı hareketlilikle sağ kasığımda yırtılma olmuş. İlaç veya herhangi bir tedavi uygulanamadığından acıyı çekmek zorundaymışım
Rahim ağzı uzunluğum ise 3.9 m çıktı. Doktor düzenli takip verdi. Sizlerin uzunluğu ne kadar acaba? Benim ki riskli mi?
Sakin ol hiç korkma. Ben de hep oluyor. Sızıntı olsa durmaz, devam eder. Bu normal akıntı. İçin rahat etsin diye amniosure al. Turnusol da deniyor. Amniyıtik sıvı mı değil mi anlıyorsun, pedin renginden. Ama sen sakin olKızlar elim ayağım boşaldı acil yardım
Dün sabah yataktan kalktığımda bişey aktığını hissettim çamaşırımda hafif ıslaklık vardı akıntıdır diye önemsemedim az önce yine aynısı oldu yaklaşık 2 parmak uzunluğunda kalınlığında şeffaf bi ıslaklık vardı iç çamaşırımda vajinamdan alıp baktım rengi cidden şeffaf içinde beyaz parçalar olan bi sızıntı akıntı.
Aklıma gelen şey olamaz dimi aşırı korkuyorum şuan
İnşallah canım hayirli haberlerle gel, bugün bana da tetanoz aşısini yaptılar kolum elimde kaldı bildiğin felç gibiKızlar az önce sağlık ocağına gittim, kuzuların kalp atışını dinledik, çok güzeldi. Hemşirem de doktorum da çok iyi insanlar. Bana moral motivasyon verip yolladılarSaat 14.00 de randevum var oraya gidiyorum şimdi de. İnşallah artık cinsiyet öğrenebilirim
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah. Öğrenemeyen çok az kişi kaldık sanırım. Inşallah gösterir kuzucuklae.Kızlar az önce sağlık ocağına gittim, kuzuların kalp atışını dinledik, çok güzeldi. Hemşirem de doktorum da çok iyi insanlar. Bana moral motivasyon verip yolladılarSaat 14.00 de randevum var oraya gidiyorum şimdi de. İnşallah artık cinsiyet öğrenebilirim
Geçmiş olsun canım. Tetenos zorİnşallah canım hayirli haberlerle gel, bugün bana da tetanoz aşısini yaptılar kolum elimde kaldı bildiğin felç gibicinsiyet balonu, partisi dusunuyor muydun?
İnşallah çok az kişi kaldık öğrenelim artıkHadi hayırlı haberlerle gel inşallah. Öğrenemeyen çok az kişi kaldık sanırım. Inşallah gösterir kuzucuklae.
HahahaGeçmiş olsun canım. Tetenos zoryok canım parti balon düşünmüyorum. İçinde tutamam o kadar zaman ama kayın valideme 2 si de kız diyeceğim Farklı olsa da
İnşallah çok az kişi kaldık öğrenelim artık
Benimki detaylıda 35 mm çıktı, doktor herşey normal dedi.Herkese güzel günlerDün nihayet ayrıntılı ultrasona girdim. Bizim kızın gayet keyfi ve sağlığı yerinde çok şükür :) Yalnız bir kaç kez buraya da yazdığım, 1 aydır geçmeyen kasık ağrımın nedeni yırtılmaymış Hamile pilatesi ve aşırı hareketlilikle sağ kasığımda yırtılma olmuş. İlaç veya herhangi bir tedavi uygulanamadığından acıyı çekmek zorundaymışım
Rahim ağzı uzunluğum ise 3.9 m çıktı. Doktor düzenli takip verdi. Sizlerin uzunluğu ne kadar acaba? Benim ki riskli mi?
De valla sonra yanilmislar dersin farklı olursaGeçmiş olsun canım. Tetenos zoryok canım parti balon düşünmüyorum. İçinde tutamam o kadar zaman ama kayın valideme 2 si de kız diyeceğim Farklı olsa da
İnşallah çok az kişi kaldık öğrenelim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?