2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Sağol canıminşallah. Evet kumaşı ince tam yazlık ben begendim :)
Sağol canım zahmet olmazsa bir de yeni doğan mı 0-3 ay mı beden olarak söyleyebilir misin.
Kızlar günaydın ya bir şey soracağım. Ben bugün 19+0 ım perinatolog bir ay sonraya yani 21 Mart’a gün vermiş. Bana çok geç gibi geldi sizce ?
Canım 24. Hafanın sonuna kadar yapılıyır sanırım zamanında oluyor seninki de geç değil. Daha yeni girebildim foruma kusura bakma
Allah yardımcın olsun inşallah hayırlı haberler alırsın
Kızlar çok şükür herşey yolunda 2 kızım daha oluyor. Çift plasenta kesin. İkisi de ben de gayet sağlıklıyız. 2, 5 kilo almışım gebeliğin başından beri böyle devam
Canım gözünaydın maşalllah kuzulara:)

Canım amniyon sivisi su gibi olur, pembemsi ve farkli bir kokusu olur sanki senin akıntı gibi, olmadı icin rahat etmezse doktora danışarak pedler var, sıvınin nerden kaynakli oldugunu gosterir..

@Meylen canım geçmiş olsun inşallah korktuğun gibi bir şey değildir. Devamı gelmez inşallah

Kızlar bende dün akşam detaylıya girdim iki oğlum oluyor dr hiç tereddütsüz söyledi. Herşey yolunda dedi sağlıklılar çok şükür. Bu haftadan sonra hareketlere dikkat mümkünse 30 haftayı bir görelim dedi

Kızlar çok şükür herşey yolunda 2 kızım daha oluyor. Çift plasenta kesin. İkisi de ben de gayet sağlıklıyız. 2, 5 kilo almışım gebeliğin başından beri böyle devam
Gozun aydın canim Darısı başımıza..

Gözün aydin canim, sağlıkla gelsin paşalar

Kzlar ben de bebişlerin hareketlerimi henüz hissetmiyorum, normal mi bu? Mide yanması, göğüs kemiği sancısı vs hissediyorum ama hareket yok
Canım ben günde bazen bir hissediyorum bazen de hissetmiyorum 28 haftaya kadar sanırım çok düzenli hissedilmiyor
Gözün aydin canim, sağlıkla gelsin paşalar
Amin inşallah canım çok teşekkürler. Hepimizinki sağlıkla gelsinler

Kızlar hepinize teşekkür ederim doktora ulaşabildim mantarımın olup olmadığını sordu bende var dedim çoğu zaman mantar olduğunda sıvı bi şekilde akıntı gelebilceğini söyledi o parçalarında mantara dayandığını uzun süre oturup birden ayağa kalktığında yada uyandıktan sonra ayağa kalktığında bu ıslaklık olur dedi ki öylede oldu
amniyon sıvısı bi kez gelip bi daha gelmemezlik yapmaz oturduğundada hissedersin yatarkende hissedersin devamı yoksa amniyon değildir için rahat olsun dedi
çok şükür Allahın cezası mantardanmış ama ben yinede ped alıp akşam kontrol edicem

Canım amniyon sivisi su gibi olur, pembemsi ve farkli bir kokusu olur sanki senin akıntı gibi, olmadı icin rahat etmezse doktora danışarak pedler var, sıvınin nerden kaynakli oldugunu gosterir..
mantar kaynaklı olabilceğini söyledi canım günde bi kere olup bi daha olmamazlık yapmazmış sızıntı çok şükür

Gözün aydın canım çok şükür çok sevindim

Kzlar ben de bebişlerin hareketlerimi henüz hissetmiyorum, normal mi bu? Mide yanması, göğüs kemiği sancısı vs hissediyorum ama hareket yok
Canım bu haftayıda bitirdikten sonra hareket hissetmezsen doktoruna danış bence çünkü 21. hafta dolduğunda hissetmezsek doktora başvurmamız gerektiği yazıyor banu çiftçinin uygulamasında

Canim ben ne cekiyorum bi bilsen kasinmaktan kaniyor artik dudaklari ve dr travocort yazdi dun gece kullandim sukur bugun bi nebze daha iyigim kanamasi durdu hic degilse ve elma sirkeli su ile taharetlen sirkeyi cok koyma 1.5 litre suya yarim cay bardagi yeterli onunla sabah aksam yikan ve sik sik ic camasiri degistir tatligida kes o mantar sekeri cok sever ne cektirdi bana Allah bilir bi tek

mantar kaynaklı olabilceğini söyledi canım günde bi kere olup bi daha olmamazlık yapmazmış sızıntı çok şükür
Gecmis olsun canim, ara ara korkutuyor bu bebisler, benim de gece oğlum yatakta aramizda yatiyordu pat diye bi kafa attı karnıma, tamam dedim gitti bebek cok şükür kotu bir durum yok..

Asla tatlı yemiyorum sevmem canımda çekmiyor günnde 3 kere çamaşır değiştiriyorum travazol kullanıyorum bana mısın demedi doktorda ilaçla değil bol suyla zamanla atarsın dedi ilaçta vermiyor. Onla yaşamaya alışıyorum da korktum canım suyum sızıyo sandım Allahın belası illet ya hormonlardan dolayı geçmiyo azıtıyo habire

Gecmis olsun canim, ara ara korkutuyor bu bebisler, benim de gece oğlum yatakta aramizda yatiyordu pat diye bi kafa attı karnıma, tamam dedim gitti bebek cok şükür kotu bir durum yok..
ay çok şükür çok sağol canım o darbeleri sordum bende aşırı aşırı sert darbe olmadığı sürece su süspansüyon gibi korurmuş canım yinede dikkat etmek lazım tabiki

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…