2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

inan dün önemsemedim ama bugünde olunca Allahım aklımı oynatıcam ya vallahi

Günaydın kızlar. Gerci daha saat 5:23 lavaboya gitmek icin kalktim yataga uzandım ama benimki durmuyor dönüp duruyor baya hareket ediyor. Sizce normal mi?

peçete koydum takipteyim amniyotik pedler varmış baktım eczaneye gidip ondan alıcam şuan aşırı tedirginim verniksli su gelebiliyomuş sızabiliyomuş erken haftalarda
Benim suyum ill gebelikte 28.haftada sızmaya başlamıştı, haftada 2 defa suyumu kontrol ediyordu doktor ve sürekli yatış vermişti. Eğer gidebilirseniz bi doktorunuza danışın, sızıntı var mi yokmu vajinadan bi çubukla kontrol edebiliyorlar.

inan dün önemsemedim ama bugünde olunca Allahım aklımı oynatıcam ya vallahi
Yok yok sen içini rahat tut. Hiç kaygılanma. Bir şey çıkmayacak.

Günaydın kızlar. Gerci daha saat 5:23 lavaboya gitmek icin kalktim yataga uzandım ama benimki durmuyor dönüp duruyor baya hareket ediyor. Sizce normal mi?
Normal canım benim kuzular dan soldaki de 2 dakika durmuyor. Sabah akşam

Yok yok sen içini rahat tut. Hiç kaygılanma. Bir şey çıkmayacak.

Normal canım benim kuzular dan soldaki de 2 dakika durmuyor. Sabah akşam
Aman iyi iyi,benimki normalde günde 7-8 defa hissederim hareketlerini ama şimdi böyle uzanınca masallah hic durmadi ilk defa böyle acaba iyi midir diye hareket etmed korkarız,çok eder korkariz. Welcome to motherhood diyorum

Kizlar bugun hepinizden ayri ayri dua bekliyorum saat 15:30 da randevum bilmeyenler icin ultrasonda bebegimin kafasinin asagida oldugunu ve rahim kisaliginin sinirda oldugunu soylemisti doktor igne ve fitil kullandim bugun kontrol gunum Rabbim kimseye yasatmasin insallah sag salim alalim bebeklerimizi kucagimiza dualarinizi esirgemeyin bizden lutfen

Kizlar, bana 18. Haftada büyük ihtimalle erkek dediler.
Bugün detaylı ultrasonda kız olduğu belli oldu :))))
Allah herkesin gönlüne gore versin, sağlıkla gelsinler inşallah <3
O kadar çok erkek kıza döndü ki bende şüpheleniyorum artık ama.2 doktorda erkek dedi ve ben çok giysi aldım bile şimdiden:)

peki nasıl anladın ? neye benziyodu ne kadar geliyodu mesela
bende sızıntıyı gösteren pedlerden alıcam akşam rengi değişiyomuş amniyon sıvısıysa

Biraz erken ama dayanamadım 2 tane 10 lü hastane çıkışı aldım, o kadar çok erkek kıza döndü ki bakalım bizimki nolcak, hayırlısı artik :)

Eklentiler

• 20190221_110037.webp
    104,7 KB · Görüntüleme: 74
  • 20190221_110217.webp
    88,2 KB · Görüntüleme: 75
peki nasıl anladın ? neye benziyodu ne kadar geliyodu mesela
bende sızıntıyı gösteren pedlerden alıcam akşam rengi değişiyomuş amniyon sıvısıysa
Açıkçası dokusu nasildi hiç hatırlamıyorum, his olarak vajinadan biseyler aktığını hissettim, hep kanamam olduğu için yine öyle sanmistim, baktımki kan değil suydu hemen acile gittim kendi doktorum izinliydi, gittiğin doktor evet su da azalma var gerekirse gebeligi sonlandiricaz dedi, daha sonra kendi doktoruma gittim ve ciğer geliştirici iğne yaptı ne olur ne olmaz erken doğum olabilir önlem amaclı ve hiç kalkmadan yat dedi ve 35.haftada dogum oldu.

ay Allah korusun inşallah değildir bakim ne çıkıcak pedde bi daha olursa hemen doktora gidicem zaten

Canım rahim ağzı uzunluğun ne kadar ? Çok geçmiş olsun

Ahh hamile olmasan bende öyle bir bitki varki üzerinde araştırma yaptik. Son 25 yıldır onu kullananlar bir daha hemoroid sıkıntısı yaşamıyor ama öneremiyorum sana ne yazıkki...
Canım benim artık eskisi kadar korkmuyorum çünkü sıkışınca 1-2 tane dulcolax alabilirmişim... hemoroid için de doğuma kadar idare edicem sonra kendi kendine geçer senin dedi, yani inşallah

Canım yırtılmayı nasıl gördüler acaba. Benim de rahim uzunluğum 32 cm di sanırım, normal dedi

Erkek tahminler genelde kıza döndü , peki kız tahminleri erkeğe döndü mü?
Burda bi arkadaşın bebeğine erkek demişlerdi. 7. Ayda kıza döndü :)
Tabi bu ultrason olmadığı için böyle oldu ama 5 aylıkken yine erkek çıkmıştı ayrıntılıda.

Güzel haberlerle gel inşallah dualarım seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…