2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar günaydın ya bir şey soracağım. Ben bugün 19+0 ım perinatolog bir ay sonraya yani 21 Mart’a gün vermiş. Bana çok geç gibi geldi sizce ?

Kızlar günaydın ya bir şey soracağım. Ben bugün 19+0 ım perinatolog bir ay sonraya yani 21 Mart’a gün vermiş. Bana çok geç gibi geldi sizce ?

ben şimdiden iki üç biberon almayı çok saçma buluyorum zaten canım. bir tane hadi neyse ne olur olmaz ki zaten çocuk ilk doğduğunda emmiyorsa şırınga ile veriyorlar onun canı ne ki. köyde de yaşamıyoruz 6 ay sonrayı falanda hiç düşünemem şimdiden daha gerekli öncelikler varken. misal bence gümüş kapak alma bütçesi olan alabilir bu önemli bir şey.

ayrıca geçen bebek mama sandalyesi oto koltuğu alan arkadaşlara rastladım. tabi herkes kendi ihtiyacını kendi biliyordur snra alma durumu olmayabilir. ama bence böyle şeyler içinde çok erken. tabi dediğim gibi kasaba ya da köyde yaşanıyor sürekli merkeze inme durumu olmuyorsa o başka.

bunları söyleme sebebimde 6 ay 1 sene sonra aldığınızı beğenmezseniz kullanışlı bulmazsanız pişman olmamanız içindir.

Dün kan tahlili sonucumu aldım kızlar çok şükür guatr, tsh falan sorun yok ama kanım yine 10 çıktı. ilaç kullanıyorum 15 gündür sabah akşam yinede çıkmamış. benim minnak kızım benden beslenmeye başladı galiba. kırmızı et ye dedi. etle de bu aralar pek aram yok canım istemiyor resmen. protein kaynaklı beslen dedi. benim canım sebze istiyor neyse artık yemeye çalışacağım. yumurta yemek istemiyorum ama çok faydalı ye dedi artık hergün bitane en az yiyeceğim. bide vitamin yazdı multivitaminmiş. inşallah kanımız demirimiz herşeyimiz tam olur kuzular.
Birde şu kan şekerim açken açlık sınırının altında çıktı. Sen birşey yemiyor musun dedi, yiyorum dedim. Bu durumda şeker yüklemesine gerek var mı acaba ??

Herkese güzel günler Dün nihayet ayrıntılı ultrasona girdim. Bizim kızın gayet keyfi ve sağlığı yerinde çok şükür :) Yalnız bir kaç kez buraya da yazdığım, 1 aydır geçmeyen kasık ağrımın nedeni yırtılmaymış Hamile pilatesi ve aşırı hareketlilikle sağ kasığımda yırtılma olmuş. İlaç veya herhangi bir tedavi uygulanamadığından acıyı çekmek zorundaymışım
Rahim ağzı uzunluğum ise 3.9 m çıktı. Doktor düzenli takip verdi. Sizlerin uzunluğu ne kadar acaba? Benim ki riskli mi?

canım ,nşallah daha iyi olurda sen misal gün içinde neler tükketiğini yani hergün mutlaka şunu tüketiyorum dediğin neler var bebek açısından. birde bende günde iki yumurta yiyordum ama sonra iki tanenin fazla olduğunu duydum bire düşürdüm sen onuda bir öğrende ona göre ye. demir ilacı olara gyno ferro mu kullanıyorsun canım

cabım geçmiş ol dikkatli ol inşallah bence buna da şükür sen çok şiddetli ağrım var deyince ben başka şeylerden korkmuştum. dinlen bol bol

Kızlar elim ayağım boşaldı acil yardım

Dün sabah yataktan kalktığımda bişey aktığını hissettim çamaşırımda hafif ıslaklık vardı akıntıdır diye önemsemedim az önce yine aynısı oldu yaklaşık 2 parmak uzunluğunda kalınlığında şeffaf bi ıslaklık vardı iç çamaşırımda vajinamdan alıp baktım rengi cidden şeffaf içinde beyaz parçalar olan bi sızıntı akıntı.

Aklıma gelen şey olamaz dimi aşırı korkuyorum şuan

canım pıhtı ve şefaf mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…