bana canım bendede geçmiyo çünkü senelerdir var belki işe yarar doğumdan sonraBen yazarım ona canım
Gözün aydın canımKızlar çok şükür herşey yolunda 2 kızım daha oluyor. Çift plasenta kesin. İkisi de ben de gayet sağlıklıyız. 2, 5 kilo almışım gebeliğin başından beri böyle devam
Benimde öyle geliyor biktim su mantar belasindan gerçektenKızlar hepinize teşekkür ederim doktora ulaşabildim mantarımın olup olmadığını sordu bende var dedim çoğu zaman mantar olduğunda sıvı bi şekilde akıntı gelebilceğini söyledi o parçalarında mantara dayandığını uzun süre oturup birden ayağa kalktığında yada uyandıktan sonra ayağa kalktığında bu ıslaklık olur dedi ki öylede oldu
amniyon sıvısı bi kez gelip bi daha gelmemezlik yapmaz oturduğundada hissedersin yatarkende hissedersin devamı yoksa amniyon değildir için rahat olsun dedi
çok şükür Allahın cezası mantardanmış ama ben yinede ped alıp akşam kontrol edicem
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsinler inşallah.Kızlar çok şükür herşey yolunda 2 kızım daha oluyor. Çift plasenta kesin. İkisi de ben de gayet sağlıklıyız. 2, 5 kilo almışım gebeliğin başından beri böyle devam
Lanet olasıca 10 gündür geçmeden aralıksız devam ediyor anlamıyorum ki nasıl geliyo yerleşiyo gitmiyoBenimde öyle geliyor biktim su mantar belasindan gerçekten
merhaba nekadarlık bir su mesela ölçeğe vurunca bir kerede nekadar su geliyorduBenim suyum ill gebelikte 28.haftada sızmaya başlamıştı, haftada 2 defa suyumu kontrol ediyordu doktor ve sürekli yatış vermişti. Eğer gidebilirseniz bi doktorunuza danışın, sızıntı var mi yokmu vajinadan bi çubukla kontrol edebiliyorlar.
merhaba devletmiydi ozelmi erkek diyen banada 16 da erkek dediler 2 Kızım var kayinvaldemler herkese söylemiş erkek diye benimkin dede yanılma olurmu tedirgin oldum hayırlısı olsun sağlıkla dogsun yavrunuzKizlar, bana 18. Haftada büyük ihtimalle erkek dediler.
Bugün detaylı ultrasonda kız olduğu belli oldu :))))
Allah herkesin gönlüne gore versin, sağlıkla gelsinler inşallah <3
valla ben 12.haftada erkek olduğunu öğrendim değişmedi hiç dün yine evet erkek dediErkek tahminler genelde kıza döndü , peki kız tahminleri erkeğe döndü mü?
Burda bi arkadaşın bebeğine erkek demişlerdi. 7. Ayda kıza döndü :)
Tabi bu ultrason olmadığı için böyle oldu ama 5 aylıkken yine erkek çıkmıştı ayrıntılıda.
canım aslında beni bildiğim erkek kolay kolay deişmiyor. kız değişiyor genelde.merhaba devletmiydi ozelmi erkek diyen banada 16 da erkek dediler 2 Kızım var kayinvaldemler herkese söylemiş erkek diye benimkin dede yanılma olurmu tedirgin oldum hayırlısı olsun sağlıkla dogsun yavrunuz
Canim gecen hafta detayliya girdim, daha bi hafta oldu ama ben suana kadar hic hissetmedim ki... acaba bazi bebekler gec mi hissediliyor anlamiyorum kiCanım bu haftayıda bitirdikten sonra hareket hissetmezsen doktoruna danış bence çünkü 21. hafta dolduğunda hissetmezsek doktora başvurmamız gerektiği yazıyor banu çiftçinin uygulamasında
Inşallah bir daha olmaz ben korkuyla direk acile gitmiştim, ped o zaman varsa da hiç haberim yoktu. Allah şifa versin inşallah tüm hastalığı olanlara, korkularını gidersin inşallah.ay Allah korusun inşallah değildir bakim ne çıkıcak pedde bi daha olursa hemen doktora gidicem zaten
Aynen canim Rabbime emanetler..ay çok şükür çok sağol canım o darbeleri sordum bende aşırı aşırı sert darbe olmadığı sürece su süspansüyon gibi korurmuş canım yinede dikkat etmek lazım tabiki
Acaba gece mi hareketler yada onların yaptığı hareketi sen anlamıyor olabilirsin belki bazen bağırsak hareketidir fln da diye düşünebilirsin.Canim gecen hafta detayliya girdim, daha bi hafta oldu ama ben suana kadar hic hissetmedim ki... acaba bazi bebekler gec mi hissediliyor anlamiyorum ki
yok yok Allah korusun bişey olduğundan değil danış dememdeki sebep iç karnın geniş olabilir bebeklerin ikiz oldukları için belki konumuyla alakalı olabilir yada ayırt edemiyo olabilirsin. Birde her bebek çok hareketli olmuyor eşimin yengesi 3 hafta ilerde şuan 24. haftasında daha yeni başlamış hissetmeye bi kaç gün önceCanim gecen hafta detayliya girdim, daha bi hafta oldu ama ben suana kadar hic hissetmedim ki... acaba bazi bebekler gec mi hissediliyor anlamiyorum ki
mantarmış canım mantar yapıyomuş o akıntıyıInşallah bir daha olmaz ben korkuyla direk acile gitmiştim, ped o zaman varsa da hiç haberim yoktu. Allah şifa versin inşallah tüm hastalığı olanlara, korkularını gidersin inşallah.
Ölçü olarak tam hatırlayamıyorum malesef, doktor bana bol su iç demişti en az 3 lt su iciyordum biraz idrar kacirmada oldugunu dusunuyordum çünkü sanki bir pedi dolduracak kadardı ama işte hepsi su olamaz bencemerhaba nekadarlık bir su mesela ölçeğe vurunca bir kerede nekadar su geliyordu
Doğrudur benimki devamliydi çünkü, sevindim adınıza, mantarda iyi değil ama sudan ıyidir, Allah beterinden korusunmantarmış canım mantar yapıyomuş o akıntıyı
bi kere gelip durup ertesi gün bi kere daha gelmez amniyon sıvısı sızıntı sürekli aralıklı devam eder dedi
Aminnn inşallah kimse yaşamasın zamanında sağlıkla gelsin bebeklerimiz
Amin inşallah mantara o kadar alıştım ki umursamıyorum artıkDoğrudur benimki devamliydi çünkü, sevindim adınıza, mantarda iyi değil ama sudan ıyidir, Allah beterinden korusun
Kızlar elim ayağım boşaldı acil yardım
Dün sabah yataktan kalktığımda bişey aktığını hissettim çamaşırımda hafif ıslaklık vardı akıntıdır diye önemsemedim az önce yine aynısı oldu yaklaşık 2 parmak uzunluğunda kalınlığında şeffaf bi ıslaklık vardı iç çamaşırımda vajinamdan alıp baktım rengi cidden şeffaf içinde beyaz parçalar olan bi sızıntı akıntı.
Aklıma gelen şey olamaz dimi aşırı korkuyorum şuan
Meylen gec gördüm ama bende mantarin var die hatirladiigm icin ondan kaynakli oldugunu söyleyecektim bende mantardan dolayi fitil kullaninca geliyordu hatta bir kere ayakta islakligi hissetmemle bakmam bir olunca afedersiniz idrar gibi fışkırarak ciktigini görünce elim ayagim bosaldi.Canim ben ne cekiyorum bi bilsen kasinmaktan kaniyor artik dudaklari ve dr travocort yazdi dun gece kullandim sukur bugun bi nebze daha iyigim kanamasi durdu hic degilse ve elma sirkeli su ile taharetlen sirkeyi cok koyma 1.5 litre suya yarim cay bardagi yeterli onunla sabah aksam yikan ve sik sik ic camasiri degistir tatligida kes o mantar sekeri cok sever ne cektirdi bana Allah bilir bi tek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?