2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benimde öyle geliyor biktim su mantar belasindan gerçekten

merhaba nekadarlık bir su mesela ölçeğe vurunca bir kerede nekadar su geliyordu

Kizlar, bana 18. Haftada büyük ihtimalle erkek dediler.
Bugün detaylı ultrasonda kız olduğu belli oldu :))))
Allah herkesin gönlüne gore versin, sağlıkla gelsinler inşallah <3
merhaba devletmiydi ozelmi erkek diyen banada 16 da erkek dediler 2 Kızım var kayinvaldemler herkese söylemiş erkek diye benimkin dede yanılma olurmu tedirgin oldum hayırlısı olsun sağlıkla dogsun yavrunuz

valla ben 12.haftada erkek olduğunu öğrendim değişmedi hiç dün yine evet erkek dedi

merhaba devletmiydi ozelmi erkek diyen banada 16 da erkek dediler 2 Kızım var kayinvaldemler herkese söylemiş erkek diye benimkin dede yanılma olurmu tedirgin oldum hayırlısı olsun sağlıkla dogsun yavrunuz
canım aslında beni bildiğim erkek kolay kolay deişmiyor. kız değişiyor genelde.

Canım bu haftayıda bitirdikten sonra hareket hissetmezsen doktoruna danış bence çünkü 21. hafta dolduğunda hissetmezsek doktora başvurmamız gerektiği yazıyor banu çiftçinin uygulamasında
Canim gecen hafta detayliya girdim, daha bi hafta oldu ama ben suana kadar hic hissetmedim ki... acaba bazi bebekler gec mi hissediliyor anlamiyorum ki

ay Allah korusun inşallah değildir bakim ne çıkıcak pedde bi daha olursa hemen doktora gidicem zaten
Inşallah bir daha olmaz ben korkuyla direk acile gitmiştim, ped o zaman varsa da hiç haberim yoktu. Allah şifa versin inşallah tüm hastalığı olanlara, korkularını gidersin inşallah.

ay çok şükür çok sağol canım o darbeleri sordum bende aşırı aşırı sert darbe olmadığı sürece su süspansüyon gibi korurmuş canım yinede dikkat etmek lazım tabiki
Aynen canim Rabbime emanetler..

Canim gecen hafta detayliya girdim, daha bi hafta oldu ama ben suana kadar hic hissetmedim ki... acaba bazi bebekler gec mi hissediliyor anlamiyorum ki
Acaba gece mi hareketler yada onların yaptığı hareketi sen anlamıyor olabilirsin belki bazen bağırsak hareketidir fln da diye düşünebilirsin.

yok yok Allah korusun bişey olduğundan değil danış dememdeki sebep iç karnın geniş olabilir bebeklerin ikiz oldukları için belki konumuyla alakalı olabilir yada ayırt edemiyo olabilirsin. Birde her bebek çok hareketli olmuyor eşimin yengesi 3 hafta ilerde şuan 24. haftasında daha yeni başlamış hissetmeye bi kaç gün önce
ben sabah kıpırtısıyla uyandım mesela kişiden kişiye bebektn bebeğe değişiyor

Inşallah bir daha olmaz ben korkuyla direk acile gitmiştim, ped o zaman varsa da hiç haberim yoktu. Allah şifa versin inşallah tüm hastalığı olanlara, korkularını gidersin inşallah.
mantarmış canım mantar yapıyomuş o akıntıyı
bi kere gelip durup ertesi gün bi kere daha gelmez amniyon sıvısı sızıntı sürekli aralıklı devam eder dedi

Aminnn inşallah kimse yaşamasın zamanında sağlıkla gelsin bebeklerimiz

merhaba nekadarlık bir su mesela ölçeğe vurunca bir kerede nekadar su geliyordu
Ölçü olarak tam hatırlayamıyorum malesef, doktor bana bol su iç demişti en az 3 lt su iciyordum biraz idrar kacirmada oldugunu dusunuyordum çünkü sanki bir pedi dolduracak kadardı ama işte hepsi su olamaz bence

Doğrudur benimki devamliydi çünkü, sevindim adınıza, mantarda iyi değil ama sudan ıyidir, Allah beterinden korusun

Meylen gec gördüm ama bende mantarin var die hatirladiigm icin ondan kaynakli oldugunu söyleyecektim bende mantardan dolayi fitil kullaninca geliyordu hatta bir kere ayakta islakligi hissetmemle bakmam bir olunca afedersiniz idrar gibi fışkırarak ciktigini görünce elim ayagim bosaldi.
Tabi doktoru aradim oda mantar yapar fitilden dedi bebegin suyu olsa her zaman gelir demisti.

Bu arada mantardan dolayi doktor bana 3lu k ile baslayan bir fitil verdi ondan sonra kasintim geçti cok rahatladim rnegi hala sarimsi ama o kasima o aci hissini oyle yasadim ki travocoet falan bir ise yaramiyor sadece o anlik krem gibi yumuşatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…