- 30 Nisan 2011
- 1.665
- 3.544
- 133
- 40
Masallah canim... Bizim de bir keresinde gece agliyor yine, park yatagin penceresini açtım gece kucaga alamadim kolum tutmuyor. Yataga bitisik park yatak da, ordan yanimiza gelir nasil olsa dedim. Sonra uyumusum. Bi baktim bebek yok ne bizim yatakta ne de kendi yataginda. Uyku sersemi korktum sonra bi baktım yari yolda uyuyakalmis ayak ucumuzda yatiyor :) Allahı korusun hepsini, ikinci de olunca yataktaki konumumuzu dusunemiyorum
yenidoğan canım minicikSağol canım zahmet olmazsa bir de yeni doğan mı 0-3 ay mı beden olarak söyleyebilir misin.
Canım 24. Hafanın sonuna kadar yapılıyır sanırım zamanında oluyor seninki de geç değil. Daha yeni girebildim foruma kusura bakma
Allah yardımcın olsun inşallah hayırlı haberler alırsın
Canım gözünaydın maşalllah kuzulara:)
canım benim gözün aydın tebrik ederim sağlıkla gelsinler :))Kızlar çok şükür herşey yolunda 2 kızım daha oluyor. Çift plasenta kesin. İkisi de ben de gayet sağlıklıyız. 2, 5 kilo almışım gebeliğin başından beri böyle devam
Ayy senin de 2 kızın oluyormuşş, nasıl hissettin kızları duyunca:) neler bekliyor bizi :))Bence normal, ilk gebelikte çok fatkedemeyebiliyorsun.
Oh ne güzel için de rahatladı. Su olunca anlarsın zaten merak etme dah fazla
Sağolun kızlar. Aradı şimdi beklenen tepkiyi vermedi kız daha hayırlı filan dedi
Aslinda ogle uykusunu kendi odasında yatırmayı düşünüyorum, yavas yavas da gece uykusunu da gecis yapabilirsek geceriz ins. ama dedigin gibi aglarsa yine yanima alirim ben de..Yaa gülümsetti :))
Biz nisan gibi odasına geçirmeyi düşünüyoruz artık ama koyniş koyniş yatmak için gider alırım ben onu ordan kesin
Canım rahim ağzı uzunluğun ne kadar ? Çok geçmiş olsun
Çok sevindim canım hayırla sağlıkla geçsin şu zamanlarımız yüreğimiz ağzımızda bekliyoruzKızlar hepinize teşekkür ederim doktora ulaşabildim mantarımın olup olmadığını sordu bende var dedim çoğu zaman mantar olduğunda sıvı bi şekilde akıntı gelebilceğini söyledi o parçalarında mantara dayandığını uzun süre oturup birden ayağa kalktığında yada uyandıktan sonra ayağa kalktığında bu ıslaklık olur dedi ki öylede oldu
amniyon sıvısı bi kez gelip bi daha gelmemezlik yapmaz oturduğundada hissedersin yatarkende hissedersin devamı yoksa amniyon değildir için rahat olsun dedi
çok şükür Allahın cezası mantardanmış ama ben yinede ped alıp akşam kontrol edicem
evet kaşıntı olunca çok zor İnşallah geçip gider bi daha yakalanmayızAkıntı ile baş ediliyor da kaşıntı büyük dert. Çalışanlar için extra zor. Ben evde katlanamıyodum.. Kaşımtı 3 hafta geçmeyince artık dıştan krem içten fitil vermişti. 4-5 kullanımda etki gösterdi daha da olmadı şükür
Bol su içiyorum canım, ceviz, badem Vs tüketiyorum. Yemeklerimi düzenli yemeye çalışıyorum. Meyve yiyorum mutlaka , özellikle c vitamini. Vegaferon kullanıyorum canım tekrar demir içeren bir ilaç verdi bakalım.canım ,nşallah daha iyi olurda sen misal gün içinde neler tükketiğini yani hergün mutlaka şunu tüketiyorum dediğin neler var bebek açısından. birde bende günde iki yumurta yiyordum ama sonra iki tanenin fazla olduğunu duydum bire düşürdüm sen onuda bir öğrende ona göre ye. demir ilacı olara gyno ferro mu kullanıyorsun canım
Yani yemek yedikten sonra özellikle akşamları anında şişiyor karnım, dün göğüs kafesim nefes alamıcak kadar gene sıkıştı mesela, arada mide yanmam oluyor. Hareket için miniminnacık saniyelik bişi hissediyo gbi oluyorum ama o da hareket mi diil mi bilmiyorum tabii.. belki de ben geç hissedicem. Yarın randevum vardı aslında doktorumda ama daha 2 hafta önce ona, geçen hafta da detaylıya başka doktora gşttim, gene 320 kağıt bayılmak istemedim açıkçası bi hafta erteledim ama merak işte herkes hissediyorum diyince kendimi garip hissettim :)
Canım gelmiş geçmiş olsun sevindim amniyon sıvısı değilmiş. Sirkeli suyla taharet yapmıştım bana o çok iyi gelmiştiKızlar hepinize teşekkür ederim doktora ulaşabildim mantarımın olup olmadığını sordu bende var dedim çoğu zaman mantar olduğunda sıvı bi şekilde akıntı gelebilceğini söyledi o parçalarında mantara dayandığını uzun süre oturup birden ayağa kalktığında yada uyandıktan sonra ayağa kalktığında bu ıslaklık olur dedi ki öylede oldu
amniyon sıvısı bi kez gelip bi daha gelmemezlik yapmaz oturduğundada hissedersin yatarkende hissedersin devamı yoksa amniyon değildir için rahat olsun dedi
çok şükür Allahın cezası mantardanmış ama ben yinede ped alıp akşam kontrol edicem
Sağol canım:)Gözün aydın canım çok şükür çok sevindim
Sağol canım inşallah sağlıkla geçiririz bu süreçleriHayirli olsun canimikiz olunca süreç daha zor tabi Allah kolaylık versin.
Canım çok teşekkürler çok yardımcı oldu. İkiz olduğu için benim yeni doğan daha uygun olacak 0-3 Aydan alayım bendeyenidoğan canım minicik
Bence normal, ilk gebelikte çok fatkedemeyebiliyorsun.
Oh ne güzel için de rahatladı. Su olunca anlarsın zaten merak etme dah fazla
Sağolun kızlar. Aradı şimdi beklenen tepkiyi vermedi kız daha hayırlı filan dedi
Valla billa ya eşler ne kadar rahat dimi olan hep anaya hep anaya çok sağol amin inşallahÇok sevindim canım hayırla sağlıkla geçsin şu zamanlarımız yüreğimiz ağzımızda bekliyoruz
Canım gelmiş geçmiş olsun sevindim amniyon sıvısı değilmiş. Sirkeli suyla taharet yapmıştım bana o çok iyi gelmişti
Sağol canım:)
Sağol canım inşallah sağlıkla geçiririz bu süreçleri
Canım çok teşekkürler çok yardımcı oldu. İkiz olduğu için benim yeni doğan daha uygun olacak 0-3 Aydan alayım bende
Simdi ciktim doktordan oglumun eli yuzunde oldugu oldu pozu yakalayamadik malesef :)
Rahim kisaligim 2.5 cmyatmaya devam igne ve fitile devam insallah en azindan 30.haftayi goruruz dua eden herkesten Allah razi olsun
Insallah canim hepimiz kucaklasalim bebegimizle insCanım bende 12 hafta boyunca kullandım ama bende mantar yapmadı kaşıntı yapmadı kişiden kişiye değişiyor demekki yada olan mantarı besliyoda olabilir hormon sonuçta
inşallah çabucak zaman akar geçr kurtulursun canım
Aminnn inşallahInsallah canim hepimiz kucaklasalim bebegimizle ins
Canım rahim uzunluğunu alttanmı üstten mi ölçtü içini ferah tut stres yapmamaya çalış herşey güzel olur inşallahSimdi ciktim doktordan oglumun eli yuzunde oldugu oldu pozu yakalayamadik malesef :)
Rahim kisaligim 2.5 cmyatmaya devam igne ve fitile devam insallah en azindan 30.haftayi goruruz dua eden herkesten Allah razi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?