2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Yaa gülümsetti :))
Biz nisan gibi odasına geçirmeyi düşünüyoruz artık ama koyniş koyniş yatmak için gider alırım ben onu ordan kesin

yenidoğan canım minicik

Ayy senin de 2 kızın oluyormuşş, nasıl hissettin kızları duyunca:) neler bekliyor bizi :))

Yaa gülümsetti :))
Biz nisan gibi odasına geçirmeyi düşünüyoruz artık ama koyniş koyniş yatmak için gider alırım ben onu ordan kesin
Aslinda ogle uykusunu kendi odasında yatırmayı düşünüyorum, yavas yavas da gece uykusunu da gecis yapabilirsek geceriz ins. ama dedigin gibi aglarsa yine yanima alirim ben de..

Çok sevindim canım hayırla sağlıkla geçsin şu zamanlarımız yüreğimiz ağzımızda bekliyoruz

evet kaşıntı olunca çok zor İnşallah geçip gider bi daha yakalanmayız

Bol su içiyorum canım, ceviz, badem Vs tüketiyorum. Yemeklerimi düzenli yemeye çalışıyorum. Meyve yiyorum mutlaka , özellikle c vitamini. Vegaferon kullanıyorum canım tekrar demir içeren bir ilaç verdi bakalım.

o miniminnacık hareketler başladıysa tamamdır canım 1 hafta 10 güne daha belirginleşicek görüceksin ben şoka giriyorum her gün hareketleri daha net oluyo

Canım gelmiş geçmiş olsun sevindim amniyon sıvısı değilmiş. Sirkeli suyla taharet yapmıştım bana o çok iyi gelmişti
Gözün aydın canım çok şükür çok sevindim
Sağol canım:)
Hayirli olsun canim ikiz olunca süreç daha zor tabi Allah kolaylık versin.
Sağol canım inşallah sağlıkla geçiririz bu süreçleri
yenidoğan canım minicik
Canım çok teşekkürler çok yardımcı oldu. İkiz olduğu için benim yeni doğan daha uygun olacak 0-3 Aydan alayım bende

ay işte nasıl bişey bilmediğim için su sızıntısı yaşayanları da görünce korktum aman mantar olsun ben razıyım sağol canım

Şimdi söylediler bide onu denicem akşam canım geçmezse geçmesin bebişime zararı olmasında

Simdi ciktim doktordan oglumun eli yuzunde oldugu oldu pozu yakalayamadik malesef :)
Rahim kisaligim 2.5 cm yatmaya devam igne ve fitile devam insallah en azindan 30.haftayi goruruz dua eden herkesten Allah razi olsun

Ay canım bunada şükür en azından bebeğin sağlıklı 30 dersin 35 olur belki 40 olur inşallah sağlıkla kavuşursun

Aşermek biZim canımızın çektğimi yoksa koku alma çok isteme mi :)
Ya gecen burnuma salatalık kokusu geldi gece yedim
Bumudur yani anlayamıyorum

Simdi ciktim doktordan oglumun eli yuzunde oldugu oldu pozu yakalayamadik malesef :)
Rahim kisaligim 2.5 cm yatmaya devam igne ve fitile devam insallah en azindan 30.haftayi goruruz dua eden herkesten Allah razi olsun
Canım rahim uzunluğunu alttanmı üstten mi ölçtü içini ferah tut stres yapmamaya çalış herşey güzel olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…