Ay mantar derdi yok akıntı bilmezler ağrı sızı bilmezler gün içinde kaç kere bişey mi oldu korkusu yaşıyorum eminim aklına dahi gelmiyodur iyidir iyi kafasındalar hep ben baba olmak istiyorum
Benim tatliyla pek aram yoktur. 3. Ayımda gece saat 12 gibi profiterol krizi geçirdim. Eşim gerçekten mi deyince çocuk gibi ağlamaya başladım:) alıp geldiğinde de yine ağlayarak yedim :)) Cook fena oluyorsunAşermek biZim canımızın çektğimi yoksa koku alma çok isteme mi :)
Ya gecen burnuma salatalık kokusu geldi gece yedim
Bumudur yani anlayamıyorum
Yok kuzum benim iki doktorumda plasentanin durumuna göre hareketleri hissetmemenin çok normal olduğunu söyledi. 24. Haftadan sonra korkmak gerek.Canım bu haftayıda bitirdikten sonra hareket hissetmezsen doktoruna danış bence çünkü 21. hafta dolduğunda hissetmezsek doktora başvurmamız gerektiği yazıyor banu çiftçinin uygulamasında
Kızlar cinsiyeti ogrenenenler gözünüz aydın. Kaç kişi yanılmış cinsiyet konusunda simdi bende tereddüte düştüm ya. Gerçi kadin emin olmasaydı söylemezdi onu da biliyorum
Asi beni mahvetti bugün kolum fena bir de üşüme bastı akşam akşam hiç keyfim kalmadı bugün
Canım 4 delikli başlığını kullanmıştım. 1 yaşına kadar mama da vermistimcnm bu yenidoğan seti ya 6 aydan sonra kullanılıyor mu ki bilemedim benim ilk bebeğim tecrübem yok
Ay insallah çocukluğumdan beri beni böyle yapar tetanos , çok uslu bir çocuk (!) Oldugum için ha bire tetanos yerdim ayağa inşaat civisi vb vakalarim boldur, gerçi 25 yaşında da ayniydim daGeçmiş olsun.. 2. Gün ve benim de sağ kolum felç. Unutuyorum bi de. Bişeye uzanınca epey acıyo..
çabuk geçer inşallah sizin de
İşte ekranda kendim görseydim emin olurdum ama balon patlattiK. Gerci detayli yapilirken son anda eşimde içeri girdi valla burda pipi gibi bisey görüyorum demişti bende kız bekliyorum ya yok kordondur dedimBen de daha bilmiyorum. 13. Haftada nub’a göre %70 kız dedi dr..
Ama kesinleşmesi için erken bi hafta oluyor 13.
11 Martta göreceğiz ama heyecan dorukta..
Bir de mesela ultrasonda ekranda net görünmüştü oğlumda, şaşırmaya ihtimal yoktu. 15. Haftada netti kordon bi yanda pipi bi yanda :)
Kızı daha zor biliyorlar gibi geliyor bana o yüzden
Kızım mayısta 4 yaşını dolduracak. Bu soruları ben de çok merak ediyorumKkesin gelmez cnm. Ablaları kaç yaşındaydı? İkiz oldukları için o kadar garip bir duygu ki; Napıcaklar, nasıl anlaşacaklar, kıskanacaklar mı, karakterleri nasıl olacak vs... Ablaları biliyor mu kardeş geleceğini
Of kıyamam sana. Dinlen bari, erkenden de uyu, yarın iş var bi deAsi beni mahvetti bugün kolum fena bir de üşüme bastı akşam akşam hiç keyfim kalmadı bugün
Erkekler doğmadan baba olmuyorlar sanırım canım sinir bozuyor buAyy evet, ben bebek hareketini hissetmiyorum ya da ıkındım bebişlere bişi olmuş mudur diye evham yaptıkça sıkıldı falan artık. Ne gereksiz kuruntu yapıyorsun diyor. Anlamıyorum bu kadar mı farklıyız
Canım bende zaten gidip konumunu fiziğini karın yapını sor herşeyden kaynaklı olabileceğini söyledim doktoruyla konuşursa yönlendirir illaki benim kullandığım uygulamada 22. Haftada hissetmezseniz doktorunuzla görüşün diyodu onu söyledimYok kuzum benim iki doktorumda plasentanin durumuna göre hareketleri hissetmemenin çok normal olduğunu söyledi. 24. Haftadan sonra korkmak gerek.
Evet kesinlikle babam da söylüyor kızım ben onu doğduktan sonra görücem kız ne demekmiş evlat ne demekmiş dediHehe eşim de demişti böyle..
Yürürken canım yanıyodu 30. Haftalar falan. Ağrın mı var demişti. Evet leğen kemiklerim sağa sola ayrılıyo doğuma hazırlıyo vücut kendini. Bağırsaklarım sırtımda, akciğerim ezik. İç organlarım eciş bücüş. Bi de akıntı başladı yine ıslak olmayı sevmedim.. Ama iyiyim yani sadece ağrım var demiştim.
İşiniz çok zor yahu.. bizde en fazla çişimi tutamıyorum, ya da gazım var falan oluyo demişti..
Ellerinin altında tepinen tekmeleri hissederken bile anne gibi hissetmiyorlar. Ancak kucaklarına aldıklarında toplu vahiy geliyo bünyelerine :)
Ben küvetten çıktım, duş pansuman falan derken yattım, hep kucağındaydı. 1,5 saat falan bırakmamıştı eşim :)
Canım ben hissetmiyorum o kadar çok. Çok mu yoruldun acaba gün içindeKızlar merhaba. 19+4üm progesteron iğne kullanmama rağmen tam iç çamaşırı lastik çizgimde sağdan sola yatay sertleşme oluyor. 3-5 dkda geçse bebeğin pozisyonuna bağlı diyeceğim. Bu haftalarda sizde oluyormu kasık sertliği hafif adet sancısına benzer ağrıyla?
Kızlar merhaba. 19+4üm progesteron iğne kullanmama rağmen tam iç çamaşırı lastik çizgimde sağdan sola yatay sertleşme oluyor. 3-5 dkda geçse bebeğin pozisyonuna bağlı diyeceğim. Bu haftalarda sizde oluyormu kasık sertliği hafif adet sancısına benzer ağrıyla?
Ameliyat sonrası annem bende yoruldum biraz yaaCanım ben hissetmiyorum o kadar çok. Çok mu yoruldun acaba gün içinde
Cnm yenimi boyle oldu bayadir miboyle ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?