2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ay mantar derdi yok akıntı bilmezler ağrı sızı bilmezler gün içinde kaç kere bişey mi oldu korkusu yaşıyorum eminim aklına dahi gelmiyodur iyidir iyi kafasındalar hep ben baba olmak istiyorum

Hehe eşim de demişti böyle..
Yürürken canım yanıyodu 30. Haftalar falan. Ağrın mı var demişti. Evet leğen kemiklerim sağa sola ayrılıyo doğuma hazırlıyo vücut kendini. Bağırsaklarım sırtımda, akciğerim ezik. İç organlarım eciş bücüş. Bi de akıntı başladı yine ıslak olmayı sevmedim.. Ama iyiyim yani sadece ağrım var demiştim.
İşiniz çok zor yahu.. bizde en fazla çişimi tutamıyorum, ya da gazım var falan oluyo demişti..

Ellerinin altında tepinen tekmeleri hissederken bile anne gibi hissetmiyorlar. Ancak kucaklarına aldıklarında toplu vahiy geliyo bünyelerine :)
Ben küvetten çıktım, duş pansuman falan derken yattım, hep kucağındaydı. 1,5 saat falan bırakmamıştı eşim :)

Kızlar cinsiyeti ogrenenenler gözünüz aydın. Kaç kişi yanılmış cinsiyet konusunda simdi bende tereddüte düştüm ya. Gerçi kadin emin olmasaydı söylemezdi onu da biliyorum

Aşermek biZim canımızın çektğimi yoksa koku alma çok isteme mi :)
Ya gecen burnuma salatalık kokusu geldi gece yedim
Bumudur yani anlayamıyorum
Benim tatliyla pek aram yoktur. 3. Ayımda gece saat 12 gibi profiterol krizi geçirdim. Eşim gerçekten mi deyince çocuk gibi ağlamaya başladım:) alıp geldiğinde de yine ağlayarak yedim :)) Cook fena oluyorsun

Canım bu haftayıda bitirdikten sonra hareket hissetmezsen doktoruna danış bence çünkü 21. hafta dolduğunda hissetmezsek doktora başvurmamız gerektiği yazıyor banu çiftçinin uygulamasında
Yok kuzum benim iki doktorumda plasentanin durumuna göre hareketleri hissetmemenin çok normal olduğunu söyledi. 24. Haftadan sonra korkmak gerek.

Kızlar cinsiyeti ogrenenenler gözünüz aydın. Kaç kişi yanılmış cinsiyet konusunda simdi bende tereddüte düştüm ya. Gerçi kadin emin olmasaydı söylemezdi onu da biliyorum

Ben de daha bilmiyorum. 13. Haftada nub’a göre %70 kız dedi dr..
Ama kesinleşmesi için erken bi hafta oluyor 13.
11 Martta göreceğiz ama heyecan dorukta..

Bir de mesela ultrasonda ekranda net görünmüştü oğlumda, şaşırmaya ihtimal yoktu. 15. Haftada netti kordon bi yanda pipi bi yanda :)
Kızı daha zor biliyorlar gibi geliyor bana o yüzden

Geçmiş olsun.. 2. Gün ve benim de sağ kolum felç. Unutuyorum bi de. Bişeye uzanınca epey acıyo..
çabuk geçer inşallah sizin de
Ay insallah çocukluğumdan beri beni böyle yapar tetanos , çok uslu bir çocuk (!) Oldugum için ha bire tetanos yerdim ayağa inşaat civisi vb vakalarim boldur, gerçi 25 yaşında da ayniydim da size de geçmiş olsun

İşte ekranda kendim görseydim emin olurdum ama balon patlattiK. Gerci detayli yapilirken son anda eşimde içeri girdi valla burda pipi gibi bisey görüyorum demişti bende kız bekliyorum ya yok kordondur dedim gerci 19. Haftada yanilma payi yok gibi sanki

Kızım mayısta 4 yaşını dolduracak. Bu soruları ben de çok merak ediyorum evet biliyor kızım, hem de çok mutlu

Asi beni mahvetti bugün kolum fena bir de üşüme bastı akşam akşam hiç keyfim kalmadı bugün
Of kıyamam sana. Dinlen bari, erkenden de uyu, yarın iş var bi de

Ayy evet, ben bebek hareketini hissetmiyorum ya da ıkındım bebişlere bişi olmuş mudur diye evham yaptıkça sıkıldı falan artık. Ne gereksiz kuruntu yapıyorsun diyor. Anlamıyorum bu kadar mı farklıyız
Erkekler doğmadan baba olmuyorlar sanırım canım sinir bozuyor bu

Kızlar merhaba. 19+4üm progesteron iğne kullanmama rağmen tam iç çamaşırı lastik çizgimde sağdan sola yatay sertleşme oluyor. 3-5 dkda geçse bebeğin pozisyonuna bağlı diyeceğim. Bu haftalarda sizde oluyormu kasık sertliği hafif adet sancısına benzer ağrıyla?

Yok kuzum benim iki doktorumda plasentanin durumuna göre hareketleri hissetmemenin çok normal olduğunu söyledi. 24. Haftadan sonra korkmak gerek.
Canım bende zaten gidip konumunu fiziğini karın yapını sor herşeyden kaynaklı olabileceğini söyledim doktoruyla konuşursa yönlendirir illaki benim kullandığım uygulamada 22. Haftada hissetmezseniz doktorunuzla görüşün diyodu onu söyledim

Evet kesinlikle babam da söylüyor kızım ben onu doğduktan sonra görücem kız ne demekmiş evlat ne demekmiş dedi

Canım ben hissetmiyorum o kadar çok. Çok mu yoruldun acaba gün içinde

Cnm yenimi boyle oldu bayadir miboyle ?

Bugün 12500 adım atmışım abartıp
Bacak aralarım acayip ağrıyo

Meylen korkmuşsun geçmiş olsun canım

Canım ben hissetmiyorum o kadar çok. Çok mu yoruldun acaba gün içinde
Ameliyat sonrası annem bende yoruldum biraz yaa

Cnm yenimi boyle oldu bayadir miboyle ?

Benim 16. Haftadan sonra karında sertliğim oluyordu, progesteron başlamıştı. İğne iyi gelmişti ama bugün yine sertlik oldu. Acaba rahim büyümelerinde oluyormu genel olarak bu haftaların normalimiöbu acaba dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…