2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım rahim uzunluğunu alttanmı üstten mi ölçtü içini ferah tut stres yapmamaya çalış herşey güzel olur inşallah

Alttan cnm.geceb hafta gitmistim bu hafta kontrole gittim ekstra kisalma olmamis ama uzanmaya devam calismicaksin dedi. İnsallah cnm cumlemiz icin

Aşermek biZim canımızın çektğimi yoksa koku alma çok isteme mi :)
Ya gecen burnuma salatalık kokusu geldi gece yedim
Bumudur yani anlayamıyorum

Valla ben dondurma hiç sevmem.. Ama ilk hamileliğimde kutu kutu yiyodum her akşam :)

Burnuma kokanı da alıp yedim genelde ama alakasız imkansız bişi çekmedi hiç canım.
Kuzenimin eşi bişi istemiş 2-3 günde anca bulmuşlar. Onu elime alana kadar her yerde onu görüp onun kokusunu alıyodum derdi.. Kavuşunca da bi lokma aldım geçti demişti..

Bende böyle arzulu bi can çekme olmadı yani.. Ama aklıma gelince oyş dediğim şeyler oluyo yani :))

Simdi ciktim doktordan oglumun eli yuzunde oldugu oldu pozu yakalayamadik malesef :)
Rahim kisaligim 2.5 cm yatmaya devam igne ve fitile devam insallah en azindan 30.haftayi goruruz dua eden herkesten Allah razi olsun
Canım geçmiş oldun inşallah 36 haftaları da görürsün dinlen sen bebeğinde sağlıkla gelecek inşallah
Şimdi söylediler bide onu denicem akşam canım geçmezse geçmesin bebişime zararı olmasında
En büyük temennimiz canım. Bebekler sağlıklı olsun kendimizi unutuyoruz gerçekten

Aklımıza gelen aşerme olsaydı ooooo :) para kalmaZdı bende:)
Zaten eşim yurtdışında babam ablam abim cekioo kahrımı

Ay mantar derdi yok akıntı bilmezler ağrı sızı bilmezler gün içinde kaç kere bişey mi oldu korkusu yaşıyorum eminim aklına dahi gelmiyodur iyidir iyi kafasındalar hep ben baba olmak istiyorum
Ayy evet, ben bebek hareketini hissetmiyorum ya da ıkındım bebişlere bişi olmuş mudur diye evham yaptıkça sıkıldı falan artık. Ne gereksiz kuruntu yapıyorsun diyor. Anlamıyorum bu kadar mı farklıyız

Kızlar bebek bakım çantaları var ya sırt çantası. Ne düşünüyorsunuz alayım mı gerekli mi. Ebebekte indirimde

Canımmm hayirli olsun sağlıkla kavuşursun inşallah ben tek bebekte 5 kg aldim valla sen çok iyisin
Çok sağol canım. Kızımda ben 27 kilo aldım o yüzden bunda temkinliyim
canım benim gözün aydın tebrik ederim sağlıkla gelsinler :))
Çok sağol compengciğim

Ayy senin de 2 kızın oluyormuşş, nasıl hissettin kızları duyunca:) neler bekliyor bizi :))
Evet 2 kız canım kızlarım 3 kız annesi olacağım daha da sırtım yere gelmez

Simdi ciktim doktordan oglumun eli yuzunde oldugu oldu pozu yakalayamadik malesef :)
Rahim kisaligim 2.5 cm yatmaya devam igne ve fitile devam insallah en azindan 30.haftayi goruruz dua eden herkesten Allah razi olsun
Allah kolaylık versin, sağlıkla zamanında doğsun inşallahhhh

Çok sağol canım. Kızımda ben 27 kilo aldım o yüzden bunda temkinliyim

Çok sağol compengciğim

Evet 2 kız canım kızlarım 3 kız annesi olacağım daha da sırtım yere gelmez
Kkesin gelmez cnm. Ablaları kaç yaşındaydı? İkiz oldukları için o kadar garip bir duygu ki; Napıcaklar, nasıl anlaşacaklar, kıskanacaklar mı, karakterleri nasıl olacak vs... Ablaları biliyor mu kardeş geleceğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…