Gene bende de oluyor, oturup klkarken ahh diyorum bazen. Orda basinc, agirlik gbi bisey oluyor. Ama detayli ultrasonda da ve alttn muayenede de bisi cikmadiEvet hatta arada lastiğini tutup yer değiştiriyorum. Ama buna ek olarak bende oturup kalkarken vajinada basınç hissi oluyor sanki oramda bi sopa var, vajinal kaslarımı sıkıp yürüyorum serbest bıraksam sanki bişey düşecek gibi. Dinleniyorum şimdi
Şimdi eve geldim gobegime baktım da göbek deliğim nerdeyse kaybolmuş küçülmüş yani sanırım dışa dışa cikacak biraz moralim düzeldi . İnşallah bu gece oynar daha fazla üzmez annesini oğlum.Yarın yine başlar canım az bişey bile olsa tamamdır ben dün hiç hissetmedim gibi bugün kıpırtısına uyandım mesela =) bazen korkutuyor yaramazlar
Ben bugün 19+4üm doktorum 22+1de çağırdı yani 11 mart. Ben ona bile geç diyordum vallaKızlar günaydın ya bir şey soracağım. Ben bugün 19+0 ım perinatolog bir ay sonraya yani 21 Mart’a gün vermiş. Bana çok geç gibi geldi sizce ?
Bu pedleri ben birçok eczaneye sordum medikalcilerde varmış. Birde enfeksiyon durumunda yalancı pozitiflik verebiliyormuş.peçete koydum takipteyim amniyotik pedler varmış baktım eczaneye gidip ondan alıcam şuan aşırı tedirginim verniksli su gelebiliyomuş sızabiliyomuş erken haftalarda
Çok geçmiş olsun bende günde 1 ölçek duphalac almaya başladım bugün. Progesteronda çok yavaşlatıyor barsak hareketlerini. İnşallah en az zararla kapatırız gebeliğimiziO kadar haklisin ki. Ilk gittigim florencetaki doktor sadece soyle gozle bakip durumun en kotusu direk ameliyat dedi, bir de azarladi senden kaynakli bu durum vs. sonra amerikan hastahanesinde bi doktora gittim o parmak soktu falan ve senin icerde hemoroidin yok, ameliyatlik durumun hic yok dedi:)) ve hmilelikte hormonlardan dolayi en cok krsilastigimiz problem, seninle alakasi yok dedi.
Benim 13.haftamda damla şeklinde kanamam olduğu içinKizlar birsey sorucam.Herkes tetanoz oldu mu yada olacak mi doktorlariniz ne diyor.Bi arkadasim instagramdan bi sayfa yolladi.Asilarla ilgili inanilmaz olumsz seyler paylasilmis.Kesinlikle asi olmayin tarzi.Siz bu konuda neler biliyorsunuz? Yurtdisinda yasayan arkadaslar bulundugunuz ulkelerde durum nasil?
Aa sen deyince merak ettim baktım, benim de minicik kalmış göbek çukurum, resmen küçülmüş. Dışa dışa çıkacak derken ne demek istedin?Şimdi eve geldim gobegime baktım da göbek deliğim nerdeyse kaybolmuş küçülmüş yani sanırım dışa dışa cikacak biraz moralim düzeldi . İnşallah bu gece oynar daha fazla üzmez annesini oğlum.
2 gün önce yağ sürerken yine baktiydim böyle değildi :) yani orası artık çukur olmaktan cikicak duzlesicek garip bisiolucak :)Aa sen deyince merak ettim baktım, benim de minicik kalmış göbek çukurum, resmen küçülmüş. Dışa dışa çıkacak derken ne demek istedin?
Burda yapılmıyor diye biliyorum ben yada hiç duymadım kimseden iğne yapıldığını. Doktorum da bana hiç bisey söylemedi bu konuda .Kizlar birsey sorucam.Herkes tetanoz oldu mu yada olacak mi doktorlariniz ne diyor.Bi arkadasim instagramdan bi sayfa yolladi.Asilarla ilgili inanilmaz olumsz seyler paylasilmis.Kesinlikle asi olmayin tarzi.Siz bu konuda neler biliyorsunuz? Yurtdisinda yasayan arkadaslar bulundugunuz ulkelerde durum nasil?
Bu arada bugün odamda duracak beşiği için sert sünger ve pamuk yatak yastik siparişi verdim. Yün mü pamuk mu derken alerjileri tetikleyebilir belki diye dusunerek pamukda karar kıldım. Son defa internetten biraz daha kıyafet alışverişi yaptım kapıda ödemeli ve sanırım tüm eksikleri bitirmiş oldum. Bı tek bebek nevresimleri kaldı :) bu bebek cantasinı da bugün bı arkadaş sormuştu sanki yanlış hatirlamiyorsam ben önünde bıberonlar için termal saklama yeri olan sırt çantalarından aldım bence gayet geniş ve kullanışlı.
Oynar kuzum oynar belki sabah o uyandırıp süpriz yapıcak anasına beklemeni istiyoŞimdi eve geldim gobegime baktım da göbek deliğim nerdeyse kaybolmuş küçülmüş yani sanırım dışa dışa cikacak biraz moralim düzeldi . İnşallah bu gece oynar daha fazla üzmez annesini oğlum.
Bi kısmı mavileşiyomuş enfeksiyon varsa ama kaçak varsa her yeri masmavi oluyormuş canım da annemlere gitmek zorunda kaldım ve soramadım onları telaşla durmak istemedim almadım o yüzden neyseki mantar kaynaklı olduğunu söyledi doktorum kaçak öyle olmuyormuş demesine göre bekliyorum Bi daha gelmediBen bugün 19+4üm doktorum 22+1de çağırdı yani 11 mart. Ben ona bile geç diyordum valla
Bu pedleri ben birçok eczaneye sordum medikalcilerde varmış. Birde enfeksiyon durumunda yalancı pozitiflik verebiliyormuş.
Çok geçmiş olsun bende günde 1 ölçek duphalac almaya başladım bugün. Progesteronda çok yavaşlatıyor barsak hareketlerini. İnşallah en az zararla kapatırız gebeliğimizi
canım benimde kanamalarım olmuştu ama ben aşı yaptırdım ne gibi bi zararı olurmuşki erken yaptırmanınBenim 13.haftamda damla şeklinde kanamam olduğu için
Doktor şimdi yaptirma 24.haftaya kadar bekle bebeği riske atmiyalim dedi
24te ve 28.haftada 2 doz şeklinde yapılcakmış
Yurt dışındayım ve bu aşı olayını hayretle izliyorum, 3. hamileliğim kesinlikle aşı yapılmıyor. Aile hekimim 25 yaşında tetanoz olman lazım demişti 2 doz aşı yaptı ancak her yaptığında 3 ay korunma şartı vardı kesinlikle hamile kalmamalısın demişti. Şuan 30 yaşındayım ne ben ne de çevremde kimse hamilelikte aşı olmadı bilemiyorum Türkiye’de neden böyle..Kizlar birsey sorucam.Herkes tetanoz oldu mu yada olacak mi doktorlariniz ne diyor.Bi arkadasim instagramdan bi sayfa yolladi.Asilarla ilgili inanilmaz olumsz seyler paylasilmis.Kesinlikle asi olmayin tarzi.Siz bu konuda neler biliyorsunuz? Yurtdisinda yasayan arkadaslar bulundugunuz ulkelerde durum nasil?
Bende yurtdışında yaşıyorum,aşının ne işe yaradığını bilmiyorum, doktorum bahsetmedi böyle bsieyden,arkadaşlara sordum ama sagolsunlar görmezden geliyorlar beni nedense :)Yurt dışındayım ve bu aşı olayını hayretle izliyorum, 3. hamileliğim kesinlikle aşı yapılmıyor. Aile hekimim 25 yaşında tetanoz olman lazım demişti 2 doz aşı yaptı ancak her yaptığında 3 ay korunma şartı vardı kesinlikle hamile kalmamalısın demişti. Şuan 30 yaşındayım ne ben ne de çevremde kimse hamilelikte aşı olmadı bilemiyorum Türkiye’de neden böyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?