- 1 Kasım 2018
- 1.939
- 3.209
- 53
- 32
Tam bilemiyorum doktor 1 ay daha bekliyelim deyince bişey sormadımcanım benimde kanamalarım olmuştu ama ben aşı yaptırdım ne gibi bi zararı olurmuşki erken yaptırmanın
Canım ben kendim tetanoz aşısı olmucak mıyım dedim burda yazılanlardan gaza gelip, soktorum detaylı ultrasondan sonra karar vereceğiz dedi.. daha gidemedim doktoraKizlar birsey sorucam.Herkes tetanoz oldu mu yada olacak mi doktorlariniz ne diyor.Bi arkadasim instagramdan bi sayfa yolladi.Asilarla ilgili inanilmaz olumsz seyler paylasilmis.Kesinlikle asi olmayin tarzi.Siz bu konuda neler biliyorsunuz? Yurtdisinda yasayan arkadaslar bulundugunuz ulkelerde durum nasil?
Aynen bende 3-4 gün önce temizlerken parmağımı sokabiliyodum, şimdi girmiyorrr:))2 gün önce yağ sürerken yine baktiydim böyle değildi :) yani orası artık çukur olmaktan cikicak duzlesicek garip bisiolucak :)
Ben haftada 1-2 kola içiyorum bir bardak :) arada sosis ya da sucuk yediğim oluyor. Nescafeyi de bana yasaklamıştır doktor bazen çeyrek kaşıktan az sütlü nescafe :)Kızlar yasak olan şeyleri yiyip içiyo musunuz ya
Ben jelibona dayanamıyorum hafta Bi iki paket bitiriyorum
Çok faydalı değil biliyorum ama canım çok istiyo
Ne kadar güzel bir sözmüş. Bayıldım ve o kadar doğru ki.Haklısın canım. Cemil Meriç'in çok sevdiğim bir sözü var. Bugün tüm gün bunu düşündüm hatta. Coğrafya kaderdir diyor. Sizin içinde bizim içinde kader. Artilariyla eksileriyle yaşıyoruz ve sevmeye çalışıyoruz hayatı.
Birazcık kaçamakBen haftada 1-2 kola içiyorum bir bardak :) arada sosis ya da sucuk yediğim oluyor. Nescafeyi de bana yasaklamıştır doktor bazen çeyrek kaşıktan az sütlü nescafe :)
Sanmam canım, ooo benim etrafımda sigara içen(günde 3-4 tane) ve neler neker yiyenler var. Herkesin hamileliği kendine tabii ama az miktarlardan ben birşey olacağına inanmıyorum.kimlerin ne sağlıklı çocukları oluyor. Bu bnim düşüncem tabii...Birazcık kaçamakUmarım çok zarar vermiyoruzdur yavrularımıza
Bende aşı olma taraftarıyım ama 20. Haftada değil. Geçen gebeliğim 26 haftalık ikiz doğurunca acaba şundanmıdır acaba bundamıdır insan sorguluyor. Amerika aşılama takvimine baktım difteri tetanoz boğmaca üçlü aşı ( geçen sene bu aşıyı olmuştum ama 20. Haftada) 27-36. Haftalar arası uygulanıyormuş. Bende 35-36. Haftaları görürsem aşımı yaptıracağım aşı sadece anneyi değil doğum sonrası 3 ayda bebeği koruyorlar.
Sanmam canım, ooo benim etrafımda sigara içen(günde 3-4 tane) ve neler neker yiyenler var. Herkesin hamileliği kendine tabii ama az miktarlardan ben birşey olacağına inanmıyorum.kimlerin ne sağlıklı çocukları oluyor. Bu bnim düşüncem tabii...
benim sadece jelibongünde 3 5 atıyorum ağzıma valla yalan yok
Hamilelik öncesi de severdim çok abur cuburcu değilim ama jelibon başka
Bende tam tersi şekeri geçtim çünkü tatlı hiç tüketmiyorum çikolata tatlı sevmem bi dondurmacıyım o kadar içinde ki jelatinden dolayı zararlı mı diye düşünüyodumÇok sağlıklı beslenen bi tanıdığım var o da jelibona bayılır ve yararlı olduğunu düşünür içindeki sığır jelatininden dolayı
Ben sanayi şekerinin her türlü zararlı olduğunu düşünsemde her bardak çaya 2-3 kesme şeker atmaktan iyidir günde bir iki jelibon afiyet olsun :)
Off suşi hergün burnumda tütüyor toxoplazma korkusundan yiyemiyorum şimdiden sipariş veriyorum hastaneye Doğuma getirin tepsilerce yemek istiyorum diyeGünaydın
Sigarayı öğrendiğim an bıraktım . Şarküteri tüketmiyorum. Ama o kola ahhh
Kızımda asla tek damla içmemiştim ama bunda 15 günde bi bi bardak vicdan azabıyla tam bitmesede içiyorum:/
Bi de sushi kaçamağım var üç tanecik
Günlük besin listemize dahil etmedikçe deli bi zararı olmaz bence bunların
Geçen başka bi forumda biri pizza yemiş diye başını duvarlara vuruyodu :)
Herkes kendince yaşıyo hamileliğini de işte
ben sana dedim süpriz yapıcak bak gördün müGünaydıınnn bu sabah 6 da uyudum. Dün oynamıyor diye ağlıyordum ya Cenab-ı Allah çok büyük akşam eşim kendince okudu etti konuştu bebekle falan ya sabaha kadar oynadı böyle bir şey olamaz :)))) bir de sabah sabah kargom geldi dün sipariş ettiğim siteden çok hızlıları ve çok uygunlari isteyen olursa siteyi söyleyebilirim .
Çok iyi fikirmis kesinlikle bu iki günün acısını çıkarmak lazımben sana dedim süpriz yapıcak bak gördün mü
pis çocuklar bazen korkutuyolar ben şahsen doğunca poposunu ısırarak intikam almayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?