2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Tam uykumun en tatlı yerinde alacaklı gelmiş gibi kapı çaldı refleks olarakta direk uyandım koşa koşa kapıya gittim Su söylemiştik o gelmiş. Bi anlamlandıramadım olayları tövbe ya ne biçim kapı çalmaktı o öyle
Zaten bi uyuyayım dedim ne telefonumun çalmadığı, ne tadilat yapılmadığı, ne kahkaha sesi gelmediği, ne sürekli arka arkaya mesajların gelmediği kaldı. Suyu da genelde 6 da getiriyorlardı o bile erken geldi
Ay neyse, ben uyurken sağlık ocağında ki ebe hanım beni aradı ben telefonu sessize aldım uyumaya devam ettim
Bana aşıyı tek doz yapıcaz demişti ve daha da vakti vardı niye bu haftada aradı ki beni acaba diye merak etmedim desem yalan olur Artık onu da yarın ararım bakalım ne zaman gel diyecek öğrenirim şimdi mesaisi bitmiştir
Benim aklımda 26. Hafta diye kalmış tek doz olacak olan var mı benim gibi size kaç dediler

ay maşallah yarın inşallah bende böyle bir foto ile dönebilirim :)
Gözünaydın canım,oy bin maşallah ya
Maşallah canım senin bebişin burnu bayağı belli benim tam belli olmadı ☺ Sağlıkla gelsinler hepsi kuzularım benim
Çok teşekkür ediyorum kızlar benim kocisin burnu biraz buyuk o yüzden bana benziyor diyip duruyor annesinin de ilk yorumu aa burnu aynı sen kocaman demiş sağlıklı olsun da kime benzerse benzesin

Güle güle giysin kuzucuk Ya ben de bakıyorum ama Babymall'deki hiçbir markayı bilmiyorum, hangi marka aldınız acaba?
Özellikle ilk kıyafetlerinde markaya kaçmasanız da olur pamuklu olması yeterli zaten uzun zamanlar giymeyecekler. Biraz daha büyüyünce yıka yıka giydir kalitesinde ki eşyalardan almak daha mantıklı olur
Ben eşimi ikna edebilirsem ipek koymayı düşünüyorum ama eşime göre çok basit bir isimmis
İpek çok tatlı bence eşini bi şekil ikna et
Ayy kardeşimin adını ben koydum nasıl biliyor musun 3. Aydan doğumuna kadar sürekli Beril diye seslendim bizimkiler hiç istemiyordu sonra duya duya alıştılar sonuç : ısrar etmene gerek kalmadan adını bi baktım Beril koydular :)
Taktiğimi öneririm
Benimde oluyor arada o baskı ve son birkaç gündür midem ne yesem yanıyor cayır cayır
Gaviscon ile akraba olma vaktim geldi

3. Denemede sonunda tüm vücudu inceleyebildik, çok şükür yolundaymış herşey, 10da gitmiştim 3 de ancak evdeydim. Ama Yüzünün fotoğrafını alamadık bir sonraki kontrole artık
Bizde aynı sıkma canını bende gerildim ama minik tekmeler attı biraz önce çok şükür iyiler ya gerisi teferruat kuzum

3. Denemede sonunda tüm vücudu inceleyebildik, çok şükür yolundaymış herşey, 10da gitmiştim 3 de ancak evdeydim. Ama Yüzünün fotoğrafını alamadık bir sonraki kontrole artık
Şükür. Olsun bu zor zamanda iyi haberle dönmek ne güzel

Hahaha çok güzel bir taktikmis,sen de az degilmissin ben de ipegim diye seveyim adamın beynine isleyeyim

Bunları sipariş verdim şimdi tosunuma
Allahım sağlıkla giydirmek nasip etsin inşallah.
Netten gitimi almıycam demiştim ama kumaşından emin olduğum markalar olunca aldım
Güzel günlerde giysin ben de öyle düşündüm. Belki yaza kadar inşallah bu virüs de geçer ama o zaman da bu indirim olmayabilir. İlle marka olsun diye değil ama bu fiyata Kanz ve Chicco bulmuşken kaçırmak olmazdı.

Kızlar cumartesi gece minicity den sipariş vermiştim bu gün ben hastanedeyken gelmiş çok hızlı geldi ben beklerim diye düşünüyordum, gerçi henüz açmadım balkonda bekliyor ama kargolama konusunda sıkıntıları yok tereddütü olan arkadaşlar varsa söyleyim dedim

Bende Emir ismini çok seviyorum. Ama beyim kişisi kendi isim koyacakmış. Bende uzun zamandır bebekle ilgili konuşurken emir şöyle emir teklemedi fln diyorum.
Bıyık altı gülüyor sen varya çok fenasın die.
Hatta netflix kullanıcılarında emir die de çocuk girişi yaptım
Geçen açtı kullanıcısını giricek bi baktı emir var ekranda kayıtlı.
Ben sözümü tuttum ismi o versin ama hazırlamak ve psikolojik baskı serbest sonuçta.

Oh harika para harcayacak bir site daha buldum o halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…