2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben eşimi ikna edebilirsem ipek koymayı düşünüyorum ama eşime göre çok basit bir isimmis
Kızımın ismi ipek, iyi ki de koymuşum, huyu da kendi gibi İpek gibi.. Ayrıca İpekler p ve k harflerinden dolayı çok hırslı oluyorlar.. isimlerin ve harflerin enerjileri çok önemli... Şira Mercan'ını Bebeğin İsmi kitabını daha önce de önermiştim, doğum tarihi de çok önemli tabii... şimdiye kadar çevremdeki kişilerde bütün isim kader sayılarının analizi birebir tuttu

Ben eşimi ikna edebilirsem ipek koymayı düşünüyorum ama eşime göre çok basit bir isimmis
Kızımın ismi ipek, iyi ki de koymuşum, huyu da kendi gibi İpek gibi.. Ayrıca İpekler p ve k harflerinden dolayı çok hırslı oluyorlar.. isimlerin ve harflerin enerjileri çok önemli... Şira Mercan'ını Bebeğin İsmi kitabını daha önce de önermiştim, doğum tarihi de çok önemli tabii... şimdiye kadar çevremdeki kişilerde bütün isim kader sayılarının analizi birebir tuttu

İsimlerin enerjilerine bende çok inanıyorum ve bu nedenle dinimizde güzel,anlamlı isimler öneriliyor diye dusunuyorum.İpek ismi bana naif geliyor nedense,huyu güzel,kibar gibi geliyor

Mesela sizinde temmuzda olabilir buyuk ihtimalle. Genelde gordugum cok az kisi 40+ oluyor. İlk hamileligimdeki topicte 20 kusur kisiydik 2-3 ü anca 40+ oldu. Hayırlısıyla gelsinler 36+ dan sonra her an gelmesi normalmis
Evet o yüzden çok takılmıyorum sağlıkla gelişimi tamamlanmış olarak gelsinler de günu önemli değil

Ben bugun oglumun hareketlerini hic hissetmedim. Biliyorum normal ama moralim bozuldu. Cikolata yiyip uzandim, karnimi oksadim, konustum ama bana misin demedi.

Ben bugun oglumun hareketlerini hic hissetmedim. Biliyorum normal ama moralim bozuldu. Cikolata yiyip uzandim, karnimi oksadim, konustum ama bana misin demedi.
Canım üzme kendini benim de geçen gün öyle olmuştu hatta bugün bile çok az haraket etti..
Bu haftalarda uyku halinde olabiliyorlarmış .Yarın yine coşar benim öyle olmuştu sabaha doğru hareketlenmeye başlamıştı.

Modunu düşürme bacaklarını uzat mümkün olduğunca dinlen düzelecek inşallah

Bugün dinlenme günüdür bebişin, sıkmayın canınızı

benim de aklımda özellikle bir isim var ama eşimle geçen fena kavga ettik. Koymam da koymam diyor. Eninde sonunda koyacağız da güzellikle olsun diye bekliyorum. Bebişi severken aklımdaki isimle hitap ediyorum, “babaya söyleme, aramızda sır” diyorum, “tamam anne” diyo

Abla zaman zaman hepimiz yasiyoruz bunu ilerleyen haftalarda az dur yavrucum cok hareket ettin dicez ama bu haftalarda arada boyle korkutuyolar anneleri.
Ama şöyle bisey var bizim haftalarimizda gunun %90 ını uyuyarak geciriyolarmis ve uyudukca daha cok buyuyolarmis. Uyumalari guzel yani aslinda Ama iste yine de bizi korkutmasinlar en azindan gunde bikac vursun istiyor insan :)

Kızlar iyi geceler, az önce tansiyon ve nabızıma baktım. Nabızım 90 çıktı. Gebelik öncesi 70lerdeydi. İlk haftalarda yine 70di. Ama 4.ay gelince önce 80 sonra 90 oldu.
Nabız yükselmesi normalmi acaba ? Sizdede oluyormu ? Endişelendim

Bugün bende detaylida ki hocama sordum her zaman hissedemiyorum ne zaman hissederim dedim normal şuan bu haftadan sonra dedi 21.haftalıgız biz sende öylesin sanıyorum . Artık çok daha güzel hissedeceğiz inşallah

Kızlar kafama takılan bi soru var. Detayliya gidenler plesentaniz nasil cıktı? Benim on duvarda yazıyor gerçi hoca herşey normal dedi ama ben on duvarda yazinca sezeryan ve zor doğum filan yazıyor

Kızlar kafama takılan bi soru var. Detayliya gidenler plesentaniz nasil cıktı? Benim on duvarda yazıyor gerçi hoca herşey normal dedi ama ben on duvarda yazinca sezeryan ve zor doğum filan yazıyor
Benimkin de de ön duvar yazıyordu ama doktorum bir şey demedi .
Bir de kilonuz nasıl? Ben biraz kilolu hamile kaldım

Happymom’da da bugun sanki bana ozel bilgi verilmis. Yine de her an hissetmek arzusu icindeyim. Butun gun yatis pozisyonundaydim zaten. Miskinlige devam edeyim. Sagasin canim.

Bugün dinlenme günüdür bebişin, sıkmayın canınızı

Keske babasi gibi uyurken kolu ayagini carpsa da icim rahatlasa. Tesekkur ederim.

Uyusun da buyusun yavrum. Uyumasin demiyorum ama hobi olarak ben buradayim sinyali de gondersin. Sagol fistigim.

Evet canim bugun 20+0’im. 21 haftalik olduk Allah’a sukur. Hayirlisiyla eve tikilip kaldigimiz su gunlerde hic olmazsa hareketleriyle icimizi rahatlatsinlar diyesim geliyor. Neyse saglikli olsun da biraz merakta kalmis olayim. Tesekkur ederim.

Eklentiler

• 759E7D6B-B0E6-46D6-8E19-E46EDAB584A3.webp
    46,7 KB · Görüntüleme: 42
Benim de ilk bebekte öyleydi ve gayet normal bir durum, plesanta rahmin ön duvarına yerleşmiş demek sadece bebeğin hareketleri biraz geç duyulabiliyor önde yastık görevi görüyor plasenta, bazen rahim ağzına kadar uzanabiliyor o zaman plasenta previa deniyor sanırım riskli olan durum o. Benim şimdiki de arka duvar yerleşimliymiş bu durum da normal

Birinci detay USG raporuma baktim, goremedim. Ozel bir terimle mi yaziyor acaba? İkinci detay haftaya yapilacak kismetse bende...

Benimki de sag yan öndeymis. Bir sorun olsa soylerdi diye dusunuyorum. Ben bebis hareketlerini genelde soldan hissediyorum belki de bundandir :)

Birinci detay USG raporuma baktim, goremedim. Ozel bir terimle mi yaziyor acaba? İkinci detay haftaya yapilacak kismetse bende...

Simdi gordum. 1. Detay oldugu icin plesanta yerine Korion: Anterior diye gecmis. O haftada plesanta henuz olmadigi icin. Benimki de on duvardaymis. Daha once hic dikkatimi cekmemisti.

Benim doktorum rutin kontrolde söyledi arka duvar yerleşimli diye, bugün kü detaylı usg de de söyledi, raporda plasenta posterior yazıyor,öncekinde de plasenta anterior yazıyordu o zaman da ön duvar yerleşimli rahim ağzına uzanmıyor diye rutin söylüyordu dr her kontrolde, çok önemsenecek bir durum olduğunu sanmıyorum dediğim gibi öndeyse yastık görevi gördüğü için hareketler geç hissediliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…