Kızımın ismi ipek, iyi ki de koymuşum, huyu da kendi gibi İpek gibi.. Ayrıca İpekler p ve k harflerinden dolayı çok hırslı oluyorlar.. isimlerin ve harflerin enerjileri çok önemli... Şira Mercan'ını Bebeğin İsmi kitabını daha önce de önermiştim, doğum tarihi de çok önemli tabii... şimdiye kadar çevremdeki kişilerde bütün isim kader sayılarının analizi birebir tuttuBen eşimi ikna edebilirsem ipek koymayı düşünüyorum ama eşime göre çok basit bir isimmis
Kızımın ismi ipek, iyi ki de koymuşum, huyu da kendi gibi İpek gibi.. Ayrıca İpekler p ve k harflerinden dolayı çok hırslı oluyorlar.. isimlerin ve harflerin enerjileri çok önemli... Şira Mercan'ını Bebeğin İsmi kitabını daha önce de önermiştim, doğum tarihi de çok önemli tabii... şimdiye kadar çevremdeki kişilerde bütün isim kader sayılarının analizi birebir tuttuBen eşimi ikna edebilirsem ipek koymayı düşünüyorum ama eşime göre çok basit bir isimmis
İsimlerin enerjilerine bende çok inanıyorum ve bu nedenle dinimizde güzel,anlamlı isimler öneriliyor diye dusunuyorum.İpek ismi bana naif geliyor nedense,huyu güzel,kibar gibi geliyorKızımın ismi ipek, iyi ki de koymuşum, huyu da kendi gibi İpek gibi.. Ayrıca İpekler p ve k harflerinden dolayı çok hırslı oluyorlar.. isimlerin ve harflerin enerjileri çok önemli... Şira Mercan'ını Bebeğin İsmi kitabını daha önce de önermiştim, doğum tarihi de çok önemli tabii... şimdiye kadar çevremdeki kişilerde bütün isim kader sayılarının analizi birebir tuttu
Evet o yüzden çok takılmıyorum sağlıkla gelişimi tamamlanmış olarak gelsinler de günu önemli değilMesela sizinde temmuzda olabilir buyuk ihtimalle. Genelde gordugum cok az kisi 40+ oluyor. İlk hamileligimdeki topicte 20 kusur kisiydik 2-3 ü anca 40+ oldu. Hayırlısıyla gelsinler36+ dan sonra her an gelmesi normalmis
Sürekli orada o eller geçen gittiğimde de aynıydıAman da aman yesinler onu elleri de koymuş çenesine
Çok teşekkür ederim canim aminMaşallahçok güzel bir bebek ..Sağlıkla alın kucağınıza.
Canım üzme kendini benim de geçen gün öyle olmuştu hatta bugün bile çok az haraket etti..Ben bugun oglumun hareketlerini hic hissetmedim. Biliyorum normal ama moralim bozuldu. Cikolata yiyip uzandim, karnimi oksadim, konustum ama bana misin demedi.
Bugün dinlenme günüdür bebişin, sıkmayın canınızıBen bugun oglumun hareketlerini hic hissetmedim. Biliyorum normal ama moralim bozuldu. Cikolata yiyip uzandim, karnimi oksadim, konustum ama bana misin demedi.
Bende Emir ismini çok seviyorum. Ama beyim kişisi kendi isim koyacakmış. Bende uzun zamandır bebekle ilgili konuşurken emir şöyle emir teklemedi fln diyorum.
Bıyık altı gülüyor sen varya çok fenasın die.
Hatta netflix kullanıcılarında emir die de çocuk girişi yaptım
Geçen açtı kullanıcısını giricek bi baktı emir var ekranda kayıtlı.
Ben sözümü tuttum ismi o versin ama hazırlamak ve psikolojik baskı serbest sonuçta.
Abla zaman zaman hepimiz yasiyoruz bunuBen bugun oglumun hareketlerini hic hissetmedim. Biliyorum normal ama moralim bozuldu. Cikolata yiyip uzandim, karnimi oksadim, konustum ama bana misin demedi.
Bugün bende detaylida ki hocama sordum her zaman hissedemiyorum ne zaman hissederim dedim normal şuan bu haftadan sonra dedi 21.haftalıgız biz sende öylesin sanıyorum . Artık çok daha güzel hissedeceğiz inşallahBen bugun oglumun hareketlerini hic hissetmedim. Biliyorum normal ama moralim bozuldu. Cikolata yiyip uzandim, karnimi oksadim, konustum ama bana misin demedi.
Benimkin de de ön duvar yazıyordu ama doktorum bir şey demedi .Kızlar kafama takılan bi soru var. Detayliya gidenler plesentaniz nasil cıktı? Benim on duvarda yazıyor gerçi hoca herşey normal dedi ama ben on duvarda yazinca sezeryan ve zor doğum filan yazıyor
Canım üzme kendini benim de geçen gün öyle olmuştu hatta bugün bile çok az haraket etti..
Bu haftalarda uyku halinde olabiliyorlarmış .Yarın yine coşar benim öyle olmuştu sabaha doğru hareketlenmeye başlamıştı.
Modunu düşürme bacaklarını uzat mümkün olduğunca dinlen düzelecek inşallah
Bugün dinlenme günüdür bebişin, sıkmayın canınızı
Abla zaman zaman hepimiz yasiyoruz bunuilerleyen haftalarda az dur yavrucum cok hareket ettin dicez ama bu haftalarda arada boyle korkutuyolar anneleri.
Ama şöyle bisey var bizim haftalarimizda gunun %90 ını uyuyarak geciriyolarmis ve uyudukca daha cok buyuyolarmis. Uyumalari guzel yani aslindaAma iste yine de bizi korkutmasinlar en azindan gunde bikac vursun istiyor insan :)
Bugün bende detaylida ki hocama sordum her zaman hissedemiyorum ne zaman hissederim dedim normal şuan bu haftadan sonra dedi 21.haftalıgız biz sende öylesin sanıyorum . Artık çok daha güzel hissedeceğiz inşallah❤
Benim de ilk bebekte öyleydi ve gayet normal bir durum, plesanta rahmin ön duvarına yerleşmiş demek sadece bebeğin hareketleri biraz geç duyulabiliyor önde yastık görevi görüyor plasenta, bazen rahim ağzına kadar uzanabiliyor o zaman plasenta previa deniyor sanırım riskli olan durum o. Benim şimdiki de arka duvar yerleşimliymiş bu durum da normalKızlar kafama takılan bi soru var. Detayliya gidenler plesentaniz nasil cıktı? Benim on duvarda yazıyor gerçi hoca herşey normal dedi ama ben on duvarda yazinca sezeryan ve zor doğum filan yazıyor
Kızlar kafama takılan bi soru var. Detayliya gidenler plesentaniz nasil cıktı? Benim on duvarda yazıyor gerçi hoca herşey normal dedi ama ben on duvarda yazinca sezeryan ve zor doğum filan yazıyor
Benimki de sag yan öndeymis. Bir sorun olsa soylerdi diye dusunuyorum. Ben bebis hareketlerini genelde soldan hissediyorum belki de bundandir :)Kızlar kafama takılan bi soru var. Detayliya gidenler plesentaniz nasil cıktı? Benim on duvarda yazıyor gerçi hoca herşey normal dedi ama ben on duvarda yazinca sezeryan ve zor doğum filan yazıyor
Birinci detay USG raporuma baktim, goremedim. Ozel bir terimle mi yaziyor acaba? İkinci detay haftaya yapilacak kismetse bende...
Benim doktorum rutin kontrolde söyledi arka duvar yerleşimli diye, bugün kü detaylı usg de de söyledi, raporda plasenta posterior yazıyor,öncekinde de plasenta anterior yazıyordu o zaman da ön duvar yerleşimli rahim ağzına uzanmıyor diye rutin söylüyordu dr her kontrolde, çok önemsenecek bir durum olduğunu sanmıyorum dediğim gibi öndeyse yastık görevi gördüğü için hareketler geç hissediliyorBirinci detay USG raporuma baktim, goremedim. Ozel bir terimle mi yaziyor acaba? İkinci detay haftaya yapilacak kismetse bende...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?