2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Biz onu deniyoruz dürtmuyoruz ama göbeğime esim gıdı gıdı yapıo bide bla bla ağu gugu dioo gülmeden duramıyorum bebek dilinde oğluyla konuşuyormuş açıklaması bu

Uyaniyor mu peki? Bebekce dilini henuz bilmiyorum ben de ogreneyim ise yariyorsa.

çok teşekkür ederim nabzın kaça kadar çıkması normal acaba ? bir sınır varmı ?

Çok normal.. ilk hamileliğimde yoğun taşikardi yaşıyordum, her türlü tetkik yapıldı ama bir şey de çıkmadı, doğumdan sonra da geçti zaten..

çok teşekkür ederim. nabız kaça kadar çıkması normal acaba ? bir üst deger varmı endişelenmem gereken ?

çok teşekkür ederim. nabız kaça kadar çıkması normal acaba ? bir üst deger varmı endişelenmem gereken ?
Geçmiş olsun Benimki 100-110larda seyrediyordu, özellikle yemek sonrası. Holter takıldı, 158 e kadar çıktığı olmuş gün içinde o zaman (muhtemelen hareket halinde).. herhangi bir şey dememişlerdi bana üst sınır vs diye..

Keske durtup uyandirabilesek.
Selamlar :)

Benim kendisini en çok hissettiğim zaman, evde bir şeylerle uğraşıp sırtüstü yarı yatar/oturur pozisyona geçtiğim an Günün neredeyse 3te 1ini masabaşında oturarak geçiriyorum ve o anlarda hiç hissetmiyorum. Azıcık hareketlenip otursam başlıyor sıpa :)öğle yemeği ve akşam yemeği sonrası benim keyif zamanlarım artık, bekliyorum oynasın diye :)

Bir de şu an günlerinin %90'ının uyuyarak geçiriyorlar diye biliyorum. Ah bilseler ki şimdi dışarıda sabırsızca hareketlerini bekleyen analar, doğup biraz büyüdüklerinde uyusun diye yalvaracak

Bu aralar benım cok oluyor birden çarpıntı gibi gelıyor 97 96 94 90 85 92 ama genelde 90larda

Ben de dedigin pozisyonda hissediyorum. Koltukta oturup ayaklarimi pufa uzatiyorum sonra seviyorum oglumu. Ama dun ne yaptiysam hissedemedim.

İnsallah bebeklerle ayni dili konusacagimiz gunler de gelecek. Uyan deyince uyanacaklar, uyu deyince uyuyacaklar.

Benim de plasenta anterior. Cok nadir hissediyorum hareketlerini anterior olanlar hep mi böyle?bu benim 3. ve ilk kez başıma geldi. Erken hissederim daha iyi hissederim derken
Sicak dusu cok severim. İlk donemde doktorum ilik dus al dedi diye sicaga hasret kaldim. Bir cilginlik yapip sicak dus alayim madem. Sagolasin guzelim.
Bence alma sıcak duş hiç önerilmiyor hamilelikte

Günaydın kızlar
Ultrasona girenler için çok sevindim. Ben giremicem sanırım cok taktım kafama ama yapıcakta birşey yok hayırlısı diyorum.
Sen neden giremiyorsun canim? Bak burda Science, April Wind ve ben umutsuzduk kesin giremiycez gibiydi bir suru engeller. April bugun girecek, bende buyuk ihtimalle haftaya. Gun dogmadan neler doguyor gercekten insallah sende girebilirsin canim

Selam kuzummhappymomda seninle denk geldik galiba,çok iyi yabende ayağımı pufa uzatınca kıpırdıyor,tam elimi uzatayım diyorum duruyır minnoşum

Günaydın kızlar
Ultrasona girenler için çok sevindim. Ben giremicem sanırım cok taktım kafama ama yapıcakta birşey yok hayırlısı diyorum.
Benimde tam belli değil canım,vakalar arttıkça ne olur ya da hastanenin durumu nasıl olur ya da eşimi ikna edebilir miyim bir sürü soru işareti var kafamda

Kızlar detaylidan sonraki gündemimiz seker yuklemesi olacak malum. Kimler yaptirmayi düşünüyor? Ben yaptirmayi düşünüyorum seker varsa ona gore önlem alırım. Ozellikle bu karantina zamani hic iyi olmadi beslenme insan evde olunca hamur isi yapmak istiyor sanki ne begensem icinde un var. Yapip yiyorum genelde.. tatliyla aram yoktur belki ordan yırtarımda seker cikmaz. Patates kizartmasina da ara vericem yaparsam ancak firinda yapicam. Yuklemeye kadar boyle yapayim insallah yuksek cıkmaz. Unla ilgili de bisey yapmak istemiyorum ama bogazima hakim olamiyorum 24-28 haftalar arasinda yapılıyor seker yuklemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…