- 7 Aralık 2017
- 1.133
- 1.857
- 83
Maşallah çok güzel darısı ınş biz giremeyenlerŞükürler olsun diyorum başka birşey demiyorum
Herşey yolunda gözüküyor. 35-40 dakika kadar sürdü muayenemiz. Heryerine tek tek bakıldı
Maşallah diyin oğluma teyzeleri ♥
Gözünaydın canım benim çok sevindim,bin maşllhŞükürler olsun diyorum başka birşey demiyorum
Herşey yolunda gözüküyor. 35-40 dakika kadar sürdü muayenemiz. Heryerine tek tek bakıldı
Selamlar, okuduklarıma göre bebeklerin istikrarlı hareketleri 28. haftadan itibaren başlıyormuş. Doktorunuzun da dediği gibi, karın yapısı, göbek bölgesi hepsi şu an yaptıkları hafif hareketleri hissetmeye engel olabilir, bu kadar dayandık az daha sabredinNe güzel bahsediyorsunuz ya. Doktor da sordu hissediyor musun diye dedim hissediyorum ama öyle sert ve net değil. Dedi önünde plesanta ve gobek yağları var, bunu bebeğin önündeki yastık gibi düşün. bebek daha da güçlendiğinde daha net hissedeceksin dedi. Bebişim 20+5, 25 cm 379 gram. Eş ne zaman hissetmeye başlar. Dışarıdan görünecek kadar ne zaman görünür ?
Gözünaydın canımŞükürler olsun diyorum başka birşey demiyorum
Benim randevum 24. Haftada o zaman yapılacak, karbonhidrat türü gıdalar yeniyorsa kesin yaptırılmalı, görümcemde hamilelikte şeker çıktı insülin iğnesi oldu ona rağmen çok dikkat etmedi, doğum sonrası Şeker düşüklüğü oldu bebekte sarılıkta eklendi anne yanından alıp ayrı bir yere aldılar, 5. Gün kontrolünde de doktor bir de şeker bakalım demiş yine düşük çıkmış yine yatırdılar bebeği zor zamanlar geçirdi çok şükür sonradan hiç bir şikayeti olmadı ama ilk günler epey yıpranmıştıKızlar detaylidan sonraki gündemimiz seker yuklemesi olacak malum. Kimler yaptirmayi düşünüyor? Ben yaptirmayi düşünüyorum seker varsa ona gore önlem alırım. Ozellikle bu karantina zamani hic iyi olmadi beslenme insan evde olunca hamur isi yapmak istiyor sankine begensem icinde un var. Yapip yiyorum genelde.. tatliyla aram yoktur belki ordan yırtarımda seker cikmaz. Patates kizartmasina da ara vericem yaparsam ancak firinda yapicam. Yuklemeye kadar boyle yapayim insallah yuksek cıkmaz. Unla ilgili de bisey yapmak istemiyorum ama bogazima hakim olamiyorum 24-28 haftalar arasinda yapılıyor seker yuklemesi
Benim oğlum da öyleydi uzun bacaklı ince belli bir oğlunuz olacak derdi dr hepBende çıktım detaylıdan. Herhangi bir sıkıntı gözükmüyor dedi doktor. Sadece 21+5 im ben bugün. Ama kafa ve göbek çevresi 21 haftalık çıktı hep geriden hepbi bacak boyu haftasıyla uyumlu buda uzun bacaklı olcak sanırım
Kesinlikle yaptırılması gerektiği söyleniyor artık, ve bütün uzmanlar Canan Karatay'a düşman olmuş bu yüzden. Öyle ki, artık bu testin zorunluluk haline getirilmesi gerektiğini savunanlar var.Kızlar detaylidan sonraki gündemimiz seker yuklemesi olacak malum. Kimler yaptirmayi düşünüyor? Ben yaptirmayi düşünüyorum seker varsa ona gore önlem alırım. Ozellikle bu karantina zamani hic iyi olmadi beslenme insan evde olunca hamur isi yapmak istiyor sankine begensem icinde un var. Yapip yiyorum genelde.. tatliyla aram yoktur belki ordan yırtarımda seker cikmaz. Patates kizartmasina da ara vericem yaparsam ancak firinda yapicam. Yuklemeye kadar boyle yapayim insallah yuksek cıkmaz. Unla ilgili de bisey yapmak istemiyorum ama bogazima hakim olamiyorum 24-28 haftalar arasinda yapılıyor seker yuklemesi
Benim doktorum eğer tokluk ve açlık şekerin normal çıkarsa,ailede de şeker gecmisi yoksa seker yüklemesi yapmana gerek yok dediKızlar detaylidan sonraki gündemimiz seker yuklemesi olacak malum. Kimler yaptirmayi düşünüyor? Ben yaptirmayi düşünüyorum seker varsa ona gore önlem alırım. Ozellikle bu karantina zamani hic iyi olmadi beslenme insan evde olunca hamur isi yapmak istiyor sankine begensem icinde un var. Yapip yiyorum genelde.. tatliyla aram yoktur belki ordan yırtarımda seker cikmaz. Patates kizartmasina da ara vericem yaparsam ancak firinda yapicam. Yuklemeye kadar boyle yapayim insallah yuksek cıkmaz. Unla ilgili de bisey yapmak istemiyorum ama bogazima hakim olamiyorum 24-28 haftalar arasinda yapılıyor seker yuklemesi
Canım şu haftalarda zaten öyle hareketlerini ayırt edemezsin 25+ olmak lazım ki artık tamamen hareketli olduğu zamanı bilelim. Bu haftalarda çoğu zaman bebek hareketli olsa bile biz hissedemiyoruz. Bir de başka arkadaşta yazmış şuan çoğu zaman uyuyorlarBenim sipam çok hareketli değil yada ben bu durumdan fazla hissetmiyorum bilmiyorum ama arada ufak pit pıtlar disinda pek bisi yok henüz
Ay evet ben ümidi kesmiştim tamamen..Sen neden giremiyorsun canim? Bak burda Science, April Wind ve ben umutsuzduk kesin giremiycez gibiydi bir suru engeller. April bugun girecek, bende buyuk ihtimalle haftaya. Gun dogmadan neler doguyor gercekten insallah sende girebilirsin canim
Ben yaptıracağımKızlar detaylidan sonraki gündemimiz seker yuklemesi olacak malum. Kimler yaptirmayi düşünüyor? Ben yaptirmayi düşünüyorum seker varsa ona gore önlem alırım. Ozellikle bu karantina zamani hic iyi olmadi beslenme insan evde olunca hamur isi yapmak istiyor sankine begensem icinde un var. Yapip yiyorum genelde.. tatliyla aram yoktur belki ordan yırtarımda seker cikmaz. Patates kizartmasina da ara vericem yaparsam ancak firinda yapicam. Yuklemeye kadar boyle yapayim insallah yuksek cıkmaz. Unla ilgili de bisey yapmak istemiyorum ama bogazima hakim olamiyorum 24-28 haftalar arasinda yapılıyor seker yuklemesi
Kişiden kişiye değişir kuzum ben 17+1 gibi iken anlık bi göbeğimin inip kalkmasını videoya alabildim. Mesela az önce detaylıda iken bir çok kez doktorun elini ittiNe güzel bahsediyorsunuz ya. Doktor da sordu hissediyor musun diye dedim hissediyorum ama öyle sert ve net değil. Dedi önünde plesanta ve gobek yağları var, bunu bebeğin önündeki yastık gibi düşün. bebek daha da güçlendiğinde daha net hissedeceksin dedi. Bebişim 20+5, 25 cm 379 gram. Eş ne zaman hissetmeye başlar. Dışarıdan görünecek kadar ne zaman görünür ?
Güzel haberler ne güzel bir günnBende çıktım detaylıdan. Herhangi bir sıkıntı gözükmüyor dedi doktor. Sadece 21+5 im ben bugün. Ama kafa ve göbek çevresi 21 haftalık çıktı hep geriden hepbi bacak boyu haftasıyla uyumlu buda uzun bacaklı olcak sanırım
Gece de hissetmedim kiinsallah gun icinde hissederim artik. Siddete karsiyim ama beni tekmelesin istiyorum.
Uyaniyor mu peki? Bebekce dilini henuz bilmiyorum ben de ogreneyim ise yariyorsa.
Kızlar detaylidan sonraki gündemimiz seker yuklemesi olacak malum. Kimler yaptirmayi düşünüyor? Ben yaptirmayi düşünüyorum seker varsa ona gore önlem alırım. Ozellikle bu karantina zamani hic iyi olmadi beslenme insan evde olunca hamur isi yapmak istiyor sankine begensem icinde un var. Yapip yiyorum genelde.. tatliyla aram yoktur belki ordan yırtarımda seker cikmaz. Patates kizartmasina da ara vericem yaparsam ancak firinda yapicam. Yuklemeye kadar boyle yapayim insallah yuksek cıkmaz. Unla ilgili de bisey yapmak istemiyorum ama bogazima hakim olamiyorum 24-28 haftalar arasinda yapılıyor seker yuklemesi
Hastane uzakta mecbur eşim götürmesi lazım oturduğum yerde de çocukları birakicak kimse yok mecbur bizimle gelecekler
Şükürler olsun diyorum başka birşey demiyorum
Kızımda yaptırttım şimdide yaptıracağım.Kesinlikle yaptırılması gerektiği söyleniyor artık, ve bütün uzmanlar Canan Karatay'a düşman olmuş bu yüzden. Öyle ki, artık bu testin zorunluluk haline getirilmesi gerektiğini savunanlar var.
Bir bildikleri vardır elbette, ben yaptıracağım. Zaten yükleme denilen şey de 1 2 bardak koladaki şekere denk geliyordur herhalde?
Ben de aynı durumdayım, sürekli karbonhidrat aşeriyorum, hele ki şu dönemde. Psikolojimiz de tetikliyor tabi bunu. Bende tatlı isteği de çok ama zor tutuyorum, sütlü az şekerli tatlılar yapmaya çalışıyorum.
Ki ben hamilelikten önce şekersiz hurmalı, muzlu tam buğday unundan kekler, efendime söyleyeyim kara buğdaylar, chialı tatlılar filan yapıp yiyen bir insandım. Resmen karantina ve hamilelik birleşince özüme döndüm
Bende çıktım detaylıdan. Herhangi bir sıkıntı gözükmüyor dedi doktor. Sadece 21+5 im ben bugün. Ama kafa ve göbek çevresi 21 haftalık çıktı hep geriden hepbi bacak boyu haftasıyla uyumlu buda uzun bacaklı olcak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?