2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Sen neden giremiyorsun canim? Bak burda Science, April Wind ve ben umutsuzduk kesin giremiycez gibiydi bir suru engeller. April bugun girecek, bende buyuk ihtimalle haftaya. Gun dogmadan neler doguyor gercekten insallah sende girebilirsin canim
Gideceğim doktor izne ayrılmış ne zaman gelir belli değil. Devlet zaten randevu vermiyor. Birkaç yere fiyat sordum ciddi meblağlar söylediler su An o kadar verebilecek durum yok. Ben ki detayliya cok onem veren biriyim ama bakalım araştırmaya devam edicem

Ne güzel bahsediyorsunuz ya. Doktor da sordu hissediyor musun diye dedim hissediyorum ama öyle sert ve net değil. Dedi önünde plesanta ve gobek yağları var, bunu bebeğin önündeki yastık gibi düşün. bebek daha da güçlendiğinde daha net hissedeceksin dedi. Bebişim 20+5, 25 cm 379 gram. Eş ne zaman hissetmeye başlar. Dışarıdan görünecek kadar ne zaman görünür ?

Nerde yasiyorsun canim bizde fikir veririz belki baska yerlerden. İstanbulsa cok fiyat farkliligi olan yerler var mesela. Ne taraftasin sen? Ne kadar fiyat soylediler? Bizim burda ortalama 500 Bursadayim

Bence 1-2 haftaya kadar olur canim seninde. Benim bebegimi ben hissediyorum ama esim hissetmiyor veya oyle videoda yakalayabilcegim gibi disardan belli olan gobek hareketi hic olmadi. Ben 19+5 im

Benimde tam belli değil canım,vakalar arttıkça ne olur ya da hastanenin durumu nasıl olur ya da eşimi ikna edebilir miyim bir sürü soru işareti var kafamda
Inş girebiliriz doktor bulsam çocukları dışarı çıkarmamam lazım ama birakicakta kimse yok. Mecbur gelecekler hastaneye hic istemiyorum onlar içinde ayrı izin çıkartmak lazım herşey ters oldu allah bu çinlilerin kokunu kurutsun onların yüzünden çektiğimiz e bak pislikler

Esim soka gitti alincak bikac bisey vardi ama cogusu bitmis kizlar. Esleriniz evdeyse alincak varsa haberiniz olsun emzik ve biberon almis. İnsallah anne sutu alir ama her ihtimale karsi 0-6 ay biberonda aldirdim.

Benim 20+3 te eşim hissetmişti. Sağlık ocağındaki ebe de hissetmişti. 1 haftadır da dışarıdam görebiliyorum. Çok ani şekilde yükselip alçalıyor karnım. Ama çok hafif.

Nerde yasiyorsun canim bizde fikir veririz belki baska yerlerden. İstanbulsa cok fiyat farkliligi olan yerler var mesela. Ne taraftasin sen? Ne kadar fiyat soylediler? Bizim burda ortalama 500 Bursadayim
Istanbul dayım canım ben gideceğim özel hastane 250 tl yapıcakta kendim daha önceden çalıştığım bir hasta neydi rahat tim o yüzden. Şimdi özel klinikler 700-800 diyor

Ailenizden uzakta mi yasiyorsunuz canim sizde? Esin o gun icin izin alsa gitmese izin vermezler mi eger cocuklari goturme durumu olsaydi haklisin bende gitmiycem derdim sanırım.. sen birini bulmaya bak yine canim cocuklari götürmek risk

Esim soka gitti alincak bikac bisey vardi ama cogusu bitmis kizlar. Esleriniz evdeyse alincak varsa haberiniz olsun emzik ve biberon almis. İnsallah anne sutu alir ama her ihtimale karsi 0-6 ay biberonda aldirdim.
Biberon lazım oluyor ya emmeyin ce felan mama veriyorlar hastanede sarılık olmasın diye en azından insanın elinin altında iyi oluyor

Benim 20+3 te eşim hissetmişti. Sağlık ocağındaki ebe de hissetmişti. 1 haftadır da dışarıdam görebiliyorum. Çok ani şekilde yükselip alçalıyor karnım. Ama çok hafif.
Zayıf mı hamile kaldınız?

Istanbul dayım canım ben gideceğim özel hastane 250 tl yapıcakta kendim daha önceden çalıştığım bir hasta neydi rahat tim o yüzden. Şimdi özel klinikler 700-800 diyor
Avp yakasindaysan vera tıp merkezine de sormani tavsiye ederim canim orasi 700-800 degildi daha azdı

Biberon lazım oluyor ya emmeyin ce felan mama veriyorlar hastanede sarılık olmasın diye en azından insanın elinin altında iyi oluyor

Haklisin canim almak lazım 1 tane bulunduralimda. Gerek olmasin insallah oglumda 24.ay birakmistim emzirmeyi insallah kizimda o zamana kadar emer

Ailenizden uzakta mi yasiyorsunuz canim sizde? Esin o gun icin izin alsa gitmese izin vermezler mi eger cocuklari goturme durumu olsaydi haklisin bende gitmiycem derdim sanırım.. sen birini bulmaya bak yine canim cocuklari götürmek risk
Hastane uzakta mecbur eşim götürmesi lazım oturduğum yerde de çocukları birakicak kimse yok mecbur bizimle gelecekler

Selam kuzummhappymomda seninle denk geldik galiba,çok iyi yabende ayağımı pufa uzatınca kıpırdıyor,tam elimi uzatayım diyorum duruyır minnoşum
Yaa evet, dünya küçük Bir de bu kadar benzerlik

Bizimki de elimi koyunca iyice coşuyor sanki, hepsi değişik bu kuzuların

Çocuklar konusu zor olmuş evet belki değişir 15gğnniçin demişlerdi belki gğvendiğiniz bi yere bırakabilirsiniz,ya da arabada eşimle beklerler sen tek girip çıkarsın

Şükürler olsun diyorum başka birşey demiyorum
Herşey yolunda gözüküyor. 35-40 dakika kadar sürdü muayenemiz. Heryerine tek tek bakıldı
Maşallah diyin oğluma teyzeleri

Eklentiler

• D3B7A443-DF55-4C63-B2B5-2EE5F575DDAF.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 64
Çocuklar konusu zor olmuş evet belki değişir 15gğnniçin demişlerdi belki gğvendiğiniz bi yere bırakabilirsiniz,ya da arabada eşimle beklerler sen tek girip çıkarsın
Çıkma yasağı bitmezde aynen araba da beklerler artık mecbur doktor da ınş gelirse izinden hergün arıyorum belli değil çünkü ne zaman gelicegi

Yaa evet, dünya küçük Bir de bu kadar benzerlik

Bizimki de elimi koyunca iyice coşuyor sanki, hepsi değişik bu kuzuların
Aynen ya tatlı tesadüflerşimdilik kaçıyor galiba bizim minik benim göbüşte,inşallh elimi koyunca geleceği zamanlar gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…