- 25 Şubat 2020
- 1.456
- 1.301
- 133
- 46
çok hayırlı olsun sevindim senin adına canımOh masallah tosun pasaya ❤ sende baya rahatlamissindir hadi gozun aydin cnm❤
Plasenta konuşmuştunuz sabah. Bende baktım kağıda şimdi plasenta korpus posterior yerleşimlidir yazıyor. Olması gereken yerde sanırım.
Valla yüreğim ağzımda dinledim doktoru gık bile demedenOh masallah tosun pasaya ❤ sende baya rahatlamissindir hadi gozun aydin cnm❤
kızlar "ayıp" bir sorum olacak. doktor kontrolüne gittiginizde ses kaydı yapıyormusunuz ? doktorun haberi varmı ?
Ben doktora video çekebilir miyiz diye sormuştum elbette demişti ve öyle başladık. Kızımda her kontrolün videosu var. Ama bebeğimde 3 dür tek gittiğim için video yok . Sağlıklı olsun da yeter.Biz direk bbegi videoya aldığımız icin doktoun seside duyuyoluyor kimi doktor istemiyormus bizimki hic oyle bise demedi suana kdr esim hep alir ama biz tabi doktorn sesi icim degil bebek icin video cekiyoruz
Valla yüreğim ağzımda dinledim doktoru gık bile demeden
Oğlumda ki kalp sıkıntısından da bahsettim (damar yerleşimi; kalp sağa itildiğinden dolayı ters idi) doktor kalbe baktıkça acaba bir sorun mu var diye diye kendimi yedim ama şükür ki normal görünümde imiş damarları da iyi darlık vs yok dedi. Kan akımı da güzelmiş. Derin bir nefes aldım
Teşekkür ederim canım
Ben dün hareket etmwyince dürttümKeske durtup uyandirabilesek.
Doğunca ayrı dert zaten. Nefes dinlemeler, çok uyudu diye dürtmeler, burun sıkmalar..Sanirim kucagimiza alana kadar endiselere gark olacagiz. Aldiktan sonra da yemedi, icmedi, gazini cikarmadi vs derken bundan sonraki hayatimiz hep bu modda gececek.
ben yaptırırım canım,bende çocuklarla bu ara hamur işi falan kaptırdık kendimizi hatta bugünün planını dünden yapıyoruz kızımlaKızlar detaylidan sonraki gündemimiz seker yuklemesi olacak malum. Kimler yaptirmayi düşünüyor? Ben yaptirmayi düşünüyorum seker varsa ona gore önlem alırım. Ozellikle bu karantina zamani hic iyi olmadi beslenme insan evde olunca hamur isi yapmak istiyor sankine begensem icinde un var. Yapip yiyorum genelde.. tatliyla aram yoktur belki ordan yırtarımda seker cikmaz. Patates kizartmasina da ara vericem yaparsam ancak firinda yapicam. Yuklemeye kadar boyle yapayim insallah yuksek cıkmaz. Unla ilgili de bisey yapmak istemiyorum ama bogazima hakim olamiyorum 24-28 haftalar arasinda yapılıyor seker yuklemesi
Kağan Kocatepeden dinlemiştim anne hissettikten sonra 4-5 hafta sonra baba ve dış çevre hisseder diye,benim çocuklar sürekli hissetmeye çalışıyor ama olmuyor hatta az önce ben hissettim yine çocuklar elini koydu ama hissetmediler,ben elimi koyunca kaçıyor çocuklar koyunca kaçmadı nedenseNe güzel bahsediyorsunuz ya. Doktor da sordu hissediyor musun diye dedim hissediyorum ama öyle sert ve net değil. Dedi önünde plesanta ve gobek yağları var, bunu bebeğin önündeki yastık gibi düşün. bebek daha da güçlendiğinde daha net hissedeceksin dedi. Bebişim 20+5, 25 cm 379 gram. Eş ne zaman hissetmeye başlar. Dışarıdan görünecek kadar ne zaman görünür ?
gözünaydın canım,maşallah miniğineBende çıktım detaylıdan. Herhangi bir sıkıntı gözükmüyor dedi doktor. Sadece 21+5 im ben bugün. Ama kafa ve göbek çevresi 21 haftalık çıktı hep geriden hepbi bacak boyu haftasıyla uyumlu buda uzun bacaklı olcak sanırım
Eşimde video alıyordu,bebişi sonradan izleyelim diye tabi,doktorumuz bir şey demiyor görüyor çektiğimizi zatenkızlar "ayıp" bir sorum olacak. doktor kontrolüne gittiginizde ses kaydı yapıyormusunuz ? doktorun haberi varmı ?
Ayy burun sıkma , ayağına parmakla vurma uyansın die sarsmaDoğunca ayrı dert zaten. Nefes dinlemeler, çok uyudu diye dürtmeler, burun sıkmalar..Sonra büyüdü bu çocuk hiç durmuyolar
Bizim ailede 3 kişiden 1i şeker hastası 10 yıl öncede bende insilün direnci vardı risk almamak adına ben yaptıracağım 26.haftada çağırdı doktorumKızlar detaylidan sonraki gündemimiz seker yuklemesi olacak malum. Kimler yaptirmayi düşünüyor? Ben yaptirmayi düşünüyorum seker varsa ona gore önlem alırım. Ozellikle bu karantina zamani hic iyi olmadi beslenme insan evde olunca hamur isi yapmak istiyor sankine begensem icinde un var. Yapip yiyorum genelde.. tatliyla aram yoktur belki ordan yırtarımda seker cikmaz. Patates kizartmasina da ara vericem yaparsam ancak firinda yapicam. Yuklemeye kadar boyle yapayim insallah yuksek cıkmaz. Unla ilgili de bisey yapmak istemiyorum ama bogazima hakim olamiyorum 24-28 haftalar arasinda yapılıyor seker yuklemesi
Gözün aydın canım maşallahŞükürler olsun diyorum başka birşey demiyorum
Herşey yolunda gözüküyor. 35-40 dakika kadar sürdü muayenemiz. Heryerine tek tek bakıldı
Maşallah diyin oğluma teyzeleri ♥
Ben de çok fazla hissetmiyorum ama 2 gün önce akşam kızlarımla oturup izledik resmen. Dışardan bariz bir şekilde görüldü hareketi. Daha da yapmadı zatenNe güzel bahsediyorsunuz ya. Doktor da sordu hissediyor musun diye dedim hissediyorum ama öyle sert ve net değil. Dedi önünde plesanta ve gobek yağları var, bunu bebeğin önündeki yastık gibi düşün. bebek daha da güçlendiğinde daha net hissedeceksin dedi. Bebişim 20+5, 25 cm 379 gram. Eş ne zaman hissetmeye başlar. Dışarıdan görünecek kadar ne zaman görünür ?
Gözün aydınŞükürler olsun diyorum başka birşey demiyorum
Herşey yolunda gözüküyor. 35-40 dakika kadar sürdü muayenemiz. Heryerine tek tek bakıldı
Maşallah diyin oğluma teyzeleri ♥
Gözün aydınBende çıktım detaylıdan. Herhangi bir sıkıntı gözükmüyor dedi doktor. Sadece 21+5 im ben bugün. Ama kafa ve göbek çevresi 21 haftalık çıktı hep geriden hepbi bacak boyu haftasıyla uyumlu buda uzun bacaklı olcak sanırım
Kaldım canım herşeyine önce baktı ölçtü sonra anlattı böyle böyle ilerletti muayeneyiGözün aydınmaşallah ne güzel de uyuyo memnun kaldın mı nasıldı doktor, iyice anlattı mı ?
Bende ise yariyor karnimi aciyorum iki.elimi koyuyorum hafif hafif salliyorum uyaniyor biraz uğraştırıyor ama artk rahat bikyrm sertlesti tekmeleri hincini aliyor sanki uyaninca
kızlar "ayıp" bir sorum olacak. doktor kontrolüne gittiginizde ses kaydı yapıyormusunuz ? doktorun haberi varmı ?
Ben doktora video çekebilir miyiz diye sormuştum elbette demişti ve öyle başladık. Kızımda her kontrolün videosu var. Ama bebeğimde 3 dür tek gittiğim için video yok . Sağlıklı olsun da yeter.
Bence baştan video ya alabilir miyim diye sorabilirsin izin verir zaten kesin. Maksat centilmenlik olsun
Ben dün hareket etmwyince dürttümbana mısın demedi o ayrı. Şeker falan yedim. Gece biraz kımıldadı paşa hazretleri şükür.
Di mi ya, aslında en güzeli karnımızda oldukları zaman, onunla sohbet etmek onun da tekmelerle karşılık vermesi, endişelendiğinde hemen ardından muzip bir tekme veya hıçkırıkla ben iyiyim annecim diye moral vermesiDoğunca ayrı dert zaten. Nefes dinlemeler, çok uyudu diye dürtmeler, burun sıkmalar..Sonra büyüdü bu çocuk hiç durmuyolar
Yazik ya durtmesene bebisikiyamam yavruma ya
Doktoruma sormustum, video kaydina onay veriyor. Onay sonrasi her muayenem kayit altinda. ☺
Bir sefer kalp atisini ilk tuttugunda eli ayagi titremis kayda alamadi diye doktorun yanindaki hemsireden de rica ettim sonrasinda bende cift kayit oluyor farkli acilardan.
Gozun aydin canim. En fazla oksadim gobegimi, durtmekten korktum ben ya.Cikolata ile taciz etmeye calistim. Az once hafif bir kimildanma hissettim ama yok miskin bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?