2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Oh masallah tosun pasaya ❤ sende baya rahatlamissindir hadi gozun aydin cnm
Valla yüreğim ağzımda dinledim doktoru gık bile demeden
Oğlumda ki kalp sıkıntısından da bahsettim (damar yerleşimi; kalp sağa itildiğinden dolayı ters idi) doktor kalbe baktıkça acaba bir sorun mu var diye diye kendimi yedim ama şükür ki normal görünümde imiş damarları da iyi darlık vs yok dedi. Kan akımı da güzelmiş. Derin bir nefes aldım
Teşekkür ederim canım

kızlar "ayıp" bir sorum olacak. doktor kontrolüne gittiginizde ses kaydı yapıyormusunuz ? doktorun haberi varmı ?

Biz direk bbegi videoya aldığımız icin doktoun seside duyuyoluyor kimi doktor istemiyormus bizimki hic oyle bise demedi suana kdr esim hep alir ama biz tabi doktorn sesi icim degil bebek icin video cekiyoruz

Biz direk bbegi videoya aldığımız icin doktoun seside duyuyoluyor kimi doktor istemiyormus bizimki hic oyle bise demedi suana kdr esim hep alir ama biz tabi doktorn sesi icim degil bebek icin video cekiyoruz
Ben doktora video çekebilir miyiz diye sormuştum elbette demişti ve öyle başladık. Kızımda her kontrolün videosu var. Ama bebeğimde 3 dür tek gittiğim için video yok . Sağlıklı olsun da yeter.
Bence baştan video ya alabilir miyim diye sorabilirsin izin verir zaten kesin. Maksat centilmenlik olsun

Ben giderken sirf resimler ickn gitmistim bi.problem vardir diye dusunmemistim ona rahmen gozlerimi kipirdirtmadan doktorun incelidigi yerleri inceleyip doktoru dinledm insan oraya girince anliyor o değeri iyi kelimesinin anlamini rabbime sukurler olsun hepimiz guzel haberlerle döndük simdi onlarin gelme zamanını beklmekte sira

Sanirim kucagimiza alana kadar endiselere gark olacagiz. Aldiktan sonra da yemedi, icmedi, gazini cikarmadi vs derken bundan sonraki hayatimiz hep bu modda gececek.
Doğunca ayrı dert zaten. Nefes dinlemeler, çok uyudu diye dürtmeler, burun sıkmalar.. Sonra büyüdü bu çocuk hiç durmuyolar

ben yaptırırım canım,bende çocuklarla bu ara hamur işi falan kaptırdık kendimizi hatta bugünün planını dünden yapıyoruz kızımlaben biraz daha az yemeye çalışıyorum gerçi bir de her gün sebze yemeği ya da sağlıklı bi çorbayla dengelemeye çalışıyorum
Kağan Kocatepeden dinlemiştim anne hissettikten sonra 4-5 hafta sonra baba ve dış çevre hisseder diye,benim çocuklar sürekli hissetmeye çalışıyor ama olmuyor hatta az önce ben hissettim yine çocuklar elini koydu ama hissetmediler,ben elimi koyunca kaçıyor çocuklar koyunca kaçmadı nedenseOğlum hissettim dediysede pek inandırıcı değildi
gözünaydın canım,maşallah miniğineçokta fark yokmuş ya,darısı bize olsun inşallah
kızlar "ayıp" bir sorum olacak. doktor kontrolüne gittiginizde ses kaydı yapıyormusunuz ? doktorun haberi varmı ?
Eşimde video alıyordu,bebişi sonradan izleyelim diye tabi,doktorumuz bir şey demiyor görüyor çektiğimizi zaten

Bizim ailede 3 kişiden 1i şeker hastası 10 yıl öncede bende insilün direnci vardı risk almamak adına ben yaptıracağım 26.haftada çağırdı doktorum
Şükürler olsun diyorum başka birşey demiyorum
Herşey yolunda gözüküyor. 35-40 dakika kadar sürdü muayenemiz. Heryerine tek tek bakıldı
Maşallah diyin oğluma teyzeleri ♥
Gözün aydın canım maşallah

Ben de çok fazla hissetmiyorum ama 2 gün önce akşam kızlarımla oturup izledik resmen. Dışardan bariz bir şekilde görüldü hareketi. Daha da yapmadı zaten

Şükürler olsun diyorum başka birşey demiyorum
Herşey yolunda gözüküyor. 35-40 dakika kadar sürdü muayenemiz. Heryerine tek tek bakıldı
Maşallah diyin oğluma teyzeleri ♥
Gözün aydın maşallah ne güzel de uyuyo memnun kaldın mı nasıldı doktor, iyice anlattı mı ?

Gözün aydın haftalar cihaza göre de değişiyo zaten olsun sağlıklı olduklarını görmek ne güzel

Ben karbonhidratli seyler baya tukettim ya kesin yaptırıcam bende. Oglumda 75 lik icmistim oyle olunca tekrar tekrar icmeye gerek kalmamisti.

Tatli hic yemiyorum desem yeridir cok cok az haftada 1 bile değildir yani ama borek, pogca, pide veya ekmek yapiyorum dunden yarim pide vardi bugun sabah ona aserip uyandim resmen kalktim yedim rahatladim cok fena durumda bogazim

Mtad ve A April wind gozunuz aydin kizlar ikinizinde kuzulara masallah insallah kalan bizlerinde muaynesi guzel gecer. Bi gidip gelsem guzel sonuclar olsa hemen birisini sevindiricem.

Dogumdan sonraki bikac gun komedi ama gercekten kizlar uykusuzluktan yuzum kaymis annem ve kv uyuyor ben ilk 1 hafta falan geceleri uyumuyordum nefes aliyor mu diye gunduz annemler uyaninca ben biraz uyuyordum neden cunku analık bunu gerektirirdi bana gore ama simdi yine ilk bikac gun cok fazla kontrollu olurum herhalde. İlk geceler kalkip nefes aliyor mu diye surekli bakmak analıgın dogasinda var

Gözün aydın maşallah ne güzel de uyuyo memnun kaldın mı nasıldı doktor, iyice anlattı mı ?
Kaldım canım herşeyine önce baktı ölçtü sonra anlattı böyle böyle ilerletti muayeneyi
Memnun kaldım ben öneririm gidecek olanlara burun deliğine kadar gösterdi
390 TL ücreti bu arada.
Görüntü çıktılarını hem renkli hem ölçüm yaptığı renksiz ultrasonları verdi.
Bir tane de CD verdiler
2 sayfalıkta herşeyin yazdığı ayrıntılı raporum var.

Bende ise yariyor karnimi aciyorum iki.elimi koyuyorum hafif hafif salliyorum uyaniyor biraz uğraştırıyor ama artk rahat bikyrm sertlesti tekmeleri hincini aliyor sanki uyaninca

Yazik ya durtmesene bebisi kiyamam yavruma ya

Doktoruma sormustum, video kaydina onay veriyor. Onay sonrasi her muayenem kayit altinda.

Bir sefer kalp atisini ilk tuttugunda eli ayagi titremis kayda alamadi diye doktorun yanindaki hemsireden de rica ettim sonrasinda bende cift kayit oluyor farkli acilardan.

Ben dün hareket etmwyince dürttüm bana mısın demedi o ayrı. Şeker falan yedim. Gece biraz kımıldadı paşa hazretleri şükür.

Gozun aydin canim. En fazla oksadim gobegimi, durtmekten korktum ben ya. Cikolata ile taciz etmeye calistim. Az once hafif bir kimildanma hissettim ama yok miskin bu.

Doğunca ayrı dert zaten. Nefes dinlemeler, çok uyudu diye dürtmeler, burun sıkmalar.. Sonra büyüdü bu çocuk hiç durmuyolar
Di mi ya, aslında en güzeli karnımızda oldukları zaman, onunla sohbet etmek onun da tekmelerle karşılık vermesi, endişelendiğinde hemen ardından muzip bir tekme veya hıçkırıkla ben iyiyim annecim diye moral vermesi daha önce iki gebelik kaybım olduğu için ilk bebeğimde tadını çıkaramamıştım hep acabalarla geçmişti,Plasenta anetrior olduğu için bebeğin tekmelerini de geç duymuştum, arasıra tekmeler dururdu iyice panik olurdum. bir an önce doğsa diye gün saymıştım, doğunca bir hafta nerdeyse hiç uyumamıştım nefes alıyor mu rahat mı diye şimdi yavaş geçsin istiyorum tekmelerin tadını çıkarayım, bir de virüs varken bebeğim mümkün olduğunca en güvenli yerde kalsın

Ne yapim kiskaniyorum tum gun yatiyor babasi eve girdigi an sesini duyduğu an coşuyor deli ediyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…