2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bende bu defa elmalı 75 lik isticem
50 lik içtim aman allahımm tekrar tekrar gene iç drrken 150 içmiş oldum bide 3 4 saat bekledim hastanede .

Ne yapim kiskaniyorum tum gun yatiyor babasi eve girdigi an sesini duyduğu an coşuyor deli ediyor beni

Benimki de oyle. Esimle birlikte evdeyiz, evden goturuyor isleri. Ne zaman yakinlasacak olsak basiyor tekmeyi. Sarilmadan yatinca normal, kolunu uzatiyor basliyor adama tepki gostermeye. Kiskancin onde gideni bunlar ya. Esim de basiyor baba cici, baba cici diye kendini sevdirmeye calisiyor.

Ayy burun sıkma , ayağına parmakla vurma uyansın die sarsma
Bi kaç ay sonrada uyusun die şekilden şekle durumdan duruma girme
İlk ay 2 saatte bir uyandırma derdi, çocuğu zar zor uyutursun hop emme zamanı gelmiş, bi türlü uyanmaz uyanır sinirlenir. Kayınvalide dalga geçerdi sinir hastası yapacaksınız çocuğu biz hiç bilmedik öyle şey ağlayınca emzirdik nerden çıkmış bu iki saatte emzirme derdi, diyorduk kan şekerini ayarlayamıyormuş ilk ay mecburen kaldırıyoruz, 1. Ay sonundaki kontrolde dr artık sürekli uyandırmanıza gerek yok gece uyuyabildiği kadar uyusun gündüzleri 3 saati geçirmeyin demişti, o gece 5 saat kesintisiz uyudu ve uyuduk, dünyalar bizim olmuştu

Bende bu defa elmalı 75 lik isticem
50 lik içtim aman allahımm tekrar tekrar gene iç drrken 150 içmiş oldum bide 3 4 saat bekledim hastanede .
75 ilk en mantıklısı 2 saat bekliyorsun ama varsa var yoksa yok tekrar bi eziyete gerek kalmıyor

Yok benmki tersi babasi onu sevsin diye ugrasiyor saatibi aysrlamis gibi eve gelince uyaniyor ust uste tekmeleri basinca fiyorum gel cocugunle ilgilen durmuyor diye geliyor konusuyor seviyor rahatliyor resmen velet videoya aliyrm artk onlari buyuyunce dicem ona beni hic takmiyordun babaci seni diye

Bana ne cd ne de renkli resim vermediler. 350 tl idi benimde. Nese en azından sağlıklı olduğunu gördüm diyorum.

Ben bugun oglumun hareketlerini hic hissetmedim. Biliyorum normal ama moralim bozuldu. Cikolata yiyip uzandim, karnimi oksadim, konustum ama bana misin demedi.

aman canım çok normal
dün ben işe gittim, 4 kişi gittik sadece işleri toparladık
aman bir hareket bir hareket
sanırım işkolik olacak bebek

Şeker yükleme testi konusu açılmışken, özelde ne civarlarda acaba test ücreti? Tecrübeli anneler biliyordur diye düşünüyorum :)

Şeker yükleme testi konusu açılmışken, özelde ne civarlarda acaba test ücreti? Tecrübeli anneler biliyordur diye düşünüyorum :)
Canım tam fiyatı hatırlamıyorum ama çok oahalı değildi. Eczaneden glikoz surubunu almıştm testtede 50 mi 75 mi öyle bişeydi diye hatırlıyorum.
Glikoz dahilde 50 olabilir dediğim gbi net hatırlamıyorum ama tahliller ya da testler gbi pahalı değil

Test zaten şöyle. Sizden kan alıyorlar glikoza bakılıyor sadece testte. Açlık kan şekerine yani. Sonra glikoz şurubunu içiyorsunuz. 1 saat sonra gene kan veriyorsunuz. Şuruba rağmen glikoz istenilen aralıkta ise 1 saat sonra gebelik şekeriniz yok demektir

100 civariydi diye aklimda kalmis bundan 4 yıl once oyle bisey vermistik biz

Kızlar bugün bir şey fark ettim,ne zaman telefonla konuşsam bebeğim daha çok hareketleniyor,siz de böyle bir şey fark ettiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…