2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Canim his edyolar artik benimkide bir cocuk sevince tekmeliyo simdiden basladi kiskancliklari
bende de aynı şekilde ama özellikle yeğenimle konuşunca kesin vuruyor.. kuzenini mi anlıyor ne :)

Merhabalar tekrar. Hamileyken yaşanan üzüntü ve stres ne kadar çocuğun üzerinde etkili bilmiyorum,ama kötü günler geçirirken her gün ağlıyorum. Suçluluk duyuyorum içim kapkara oluyor. Kendimi babamın hastalığına üzülmekten alamıyorum. Çocuğa da üzülüyorum bu kadar zor bir hamilelik dönemiyle onu kim bilir karnımda ne üzüntülere sokuyorum. İşyerimde de herkes bana sırtını döndü. İdari izin vs. Hamilelikte hoşgörü ve anlayış görmenin aksine üzülmediğim şey kalmadı. Siz nasılsınız? Nelerle boğuşuyorsunuz. Alllahtan sabır ve sağlık diliyorum sadece,huzur çoktan bitip tükendi.

Canim biliyorum zor ama yavrunu uzmemeye calis senin kalan bebegin olacak stres cok etkiliuor bebisleri ben mesela riskli gebeyim 3 bebegimk kaybetdim rahim agzi yetmezligim var dikisim.var agrilarla serumlarla ignelerle agrilarla ugrasyorum aklima gelince ki bebegimi kaybedecem stres yasyinca agliyinca bebegim cok hareketleniyor o an anliyorumki bebegimi uzuyorum sukir edelim Rabbimize ve masum meleklerimizi dusunelim ben her sabah uyaninca cok sukur bu gunde problemsiz sancisiz uyandim sabaha diyorum

Kendinizi üzmeyin dicem ama malesef bazen insan ne kadar uğraşsa da yapamıyor. En doğrusu içinde bulunduğunuz durumu kabullenmek. Evet şartlar istediğiniz gibi değil ama değiştirebilecek gücünüz yoksa en azından kendiniz için daha zor hale gelmesin. İdari izin olmuyorsa gebeler için günde 7.5 saatten fazla çalıştırılmamasına yönelik yönetmelikle iş vereninizden bu konuda düzenleme talep edebilirsiniz belki.

Amin. Hamileliğim belki 9 belki 10 ay sürecek Allah bilir ama yaşadıklarımı yazsam şuraya... her neyse. Hormonlardan da çok alınganım. Herşeye ağlıyorum. Alllahım bu nasıl birşeydir. Hiç bir zaman politik olamayışımın bir sonucudur çok hırpalanmak. Şu süreci çocuğumun sağlıkla doğduğunu görerek bitirmek tek dileğim. Hepimiz için

Şuan yazdıklarımdan çok utandım. Kusura bakmayın alınganlık ve bazı hüzünler beni böyle yaptı. Her güne şükürler olsun. Yazdığınızdan çok ders çıkardım. Alllah razı olsun. Alllah sizi ve yavrunuzu korusun su gibi geçsin günler sağlıkla kavuşun

Alllaha şükür idari izin verdiler. Fakat gittiğim için herkesin farklı beklentileri oldu benden. Aramamı sormamı beklediler ki ben ne kadar zor bir şeyin içindeyim. Babam ölüm döşeğinde virüs korkusu eşimin iş stresi. Vs vs. Herkes kendince haklıdır. Bilmiyorum ama elimden bişey gelmiyor. Huzur diliyorum. Sabır diliyorum

Rabbim yardimcin olsun canim kuzunu korusun insAllah anliyorum insan boyle zamanda ilgi bekliyor sende bebeginle konus onla dertles ona guzel sozler soyle moralinde duzelicek

Kızlar merhabalar bugün tetanoz aşımı oldum kolumda ve başımda ağrı var bu şekilde etki edenler oldu mu ?

Çok üzüldüm canım senin stresle olan imtihanına,Allah babana sağlık versin inşallh hastalığına şifa versin,merak etme bebeğini o iyidir,Allah koruyor onları,inişli çıkışlı hayatlarımız oluyor seni anlıyorum,bundan 14yıl kadar önce kızıma hamileyken babam 3.kez kanserden ameliyat olacaktı seni çok iyi anlarım,babam hastalığı yendi çok şükür şu an çok iyi,kızımda endişelerime rağmen sağlığıyla doğdu,bu sıralar iş yerlerinde ki streslerde bir çok yerde var bizler hamileyiz ve daha kırılgan bi yapıydayız,Allah yardımcın olsun canım,la havle ve-la kuvvete illa billahil aliyyil azim de sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…