2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benim kasıklarıma aşırı baskı var bugün. Pozisyonundan mı acaba. Birden bastırıyor resmen bağırcak gibi oluyorum

Sleepy bebek bezi alanlar vardı sanırım yeri nasıl yumuşak mi bilgilendirirmisiniz çok kararsızım can bebeyle onun arasında

Benimki inmiş canım ama erken dedi doktorum. Senin de doktorun daha iyi bilgi verecektir. Ben doktora gitmeden önce şöyle anlamıştım afedersin klozete oturunca karnım bacaklarına değmeye başladı. Bir farklılık olduğunu anlamıştım

Pozisyonu nasıl peki bebisinin. Bir de inince ne oluyormus canim

Peki karnin asagiya dustumu?

Sleepy bebek bezi alanlar vardı sanırım yeri nasıl yumuşak mi bilgilendirirmisiniz çok kararsızım can bebeyle onun arasında
ben almistim ama acmadim daha malesef yardimci olamicam ama yorumlari hep iyiydi

Can bebeyi de ablamlar kullandı da hiç sıkıntı yasamadi ondan aklımda kaldı deneme yanılma işi zaten herkese iyi gelmiyo sleepy i deneyeceğim çok büyük bi ihtimal
Canım bebeğin teniyle de alakali bu bez olayı. Kimi bebekte Prima pişik yaparken, BİM'in bezi birşey yapmıyor böyle de ilginç bir durum.
Bu yüzden ben bez stoğu yapmayacağım, aklımda Molfix Pure&Soft var ondan bir paket alıp deneyeceğim bakalım. İyi gelirse devam, yok olmazsa başka marka deneriz.

Aynen öyle bende şok oluyorum en küçük paketinden alcam zaten molfixtende memnunlar ama diğer serisi kalın yeni doğanı ince olsa da

Bende molfix pure & soft aldım ama ekonomik aylik paketlerden almıştım biraz fazla almışım Inşallah bebeğe iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…