2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Günaydın canım Çok sukur ki hareket ediyor...seninki biraz hareketli bebiş demek ki

Henüz uyumadım canım. Uykum gelmiyo bu 3-4 gündür geç uyuyorum. Evde yorulmuyorum bi yere de çıkmıyorum heralde ondan. Seninki uyandırdı mı bu saatte
Son zamanlarda her gece 3-4 de uyandırıyor 5'e kadar uyuyamıyorum sonra sabah 7 de tekrar uykularım hep bölük börçük

Bu his geçen gün bana oldu iste... Hamileyiz, hormonlar içinizde halay çekiyor , içimizde minik bir can var... Duygusal oluyoruz bazen çok normal. Ağlamak istediğinde ağla...
Agliyorum istesemde tutamiyorum zaten sonra da vicdan yapiyorum neden oyle dusundum ben bu bebegi cok seviyorum cok istiyorum diye. Amaaan kadin olmak cok zor gercekten. Ama 2. cocugu ciddi anlamda dusunmuyorum artik eskiden ben tek cocugum tek cocukta birakmam mutlaka 2 veya 3 isterim derdim simri aman aman 1 tane yeter diyorum

Günaydın canım Çok sukur ki hareket ediyor...seninki biraz hareketli bebiş demek ki
Çok şükür seviniyorum aslında ama uyumuyo die de acaba Bi sorun mu war die de düşünmeden edemiyorum haftaya kontrol war o zamana kadar da nasıl beklicem bilemiyorum

Deme öyle bu zor zamanlarda geçicek elbet sonra onu tek bıraktım die üzülceksin Psikolojik olarak yıpratıcı ewet ama hepsini unutucaz

Bende hep sol tarafta hareketlerini hissediyorum sağda tik yok, bazen de yan duruyo heralde karnım enine yamuk yumuk oluyor sonra düzeliyor.

Dun aksam yine basladim aglamaya esimde cok uzuluyor elinden bisey gelmeyince. Arada aglama ataklari geliyor surekli biyerlerim agriyor eski hayatima donmek istiyorum diye agliyorum. Sana da oluyor mu yoksa benim mi psikolojim zayif

Bende bazen şekerden bunalıp aynı duruma geliyorum canım, geçen gün yarim saat yürüyeyim dedim resmen canım çekilmiş gibi oldu enerjim de olmadığı için. Ama bi yavrumuz olacak bence muhteşem bir his.

Normal cnm. Ben de 6 da bacak krampiyla uyandi m. Bağırınca eşim de uyandı neyse masajla hayata döndüm. ama fenaydı yani.
Bu arada çocuğun tek tarafta hareketi sorun degildir herhalde. Benim de hep sagda

Deme öyle bu zor zamanlarda geçicek elbet sonra onu tek bıraktım die üzülceksin Psikolojik olarak yıpratıcı ewet ama hepsini unutucaz
insallah canim. İyi ki sizler varsiniz burada her derdimizi paylasiyoruz

kesinlikle muhtesem canim ama ahh bu hormonlar. Kolay degil tabi yeni bi hayata adapte olmaya calisiyoruz.

kaç seansta bitti peki canım. Birde her yerde temiz yapmıyorlar
benim 10 yil oluyordur yaptirali. kac seans gittigimi hatirlamiyorum ama benim koltuk alti ,bacak ve ozel bolge tamamen bitti. nerdeyse bir kac yil boyunca 3-4 ay arayla gidip lazer yaptirdim sanirim. git gide tamamen bitmis oldu. heryerde temiz yapmiyorlar derken onu anlamadim ama hijyenden bahsediyorsan iyi bir klinik bulman lazim tabii. ben izmirde iyi bir yere gittim ve sonuc aldim.

Günaydın kızlar. Sarı akintim var hafif diyince doktor "gynolomexin vajinal ovul " verdi. kullanan olduysa aranızda yazar mısınız. Yan etkisi vs. Gördünüz mü.

evet evet cok buyuk rahatlik. ama jilet kullanmayip veet gibi agda bantlarindan kullansaydin keske tek tuk cikanlar icin. jilet kokleri tekrar canlandiriyor. bana doktorum tek tuk cikarsa hamilelik doneminde hormonlarindan dolayi agda bantlarla hallet jilet ve cimbiz kullanma demisti. ama benim tekrar cikmadi

Günaydinlar hanımlar,bizde yarin 31 haftalik olacak ama hala netleşmedi cinsiyetimiz buyuk ihtimal kız gibi , bende 10 gundur inanilmaz bi daralma oluyor zor nefes aliyorum mideye baski yaptikca galiba bi dün hic ekmek yemedim rahattim cok sükür

bana da gittigim lazer merkezinde sakin agda yapma jiletle idare et tekrar baslariz lazere dediler. Farkli gorusler var bu konuda demekki. Benimde baya azalmisti once corona sonra hamilelik derken yarim kaldi

Dun aksam yine basladim aglamaya esimde cok uzuluyor elinden bisey gelmeyince. Arada aglama ataklari geliyor surekli biyerlerim agriyor eski hayatima donmek istiyorum diye agliyorum. Sana da oluyor mu yoksa benim mi psikolojim zayif
Bende aynı durumdayım dün akşama kadar sürekli bi şeyleri büyüterek ağladım aralıklarla gözlerim kızardı şişti o kadar yani sanırım zaman azaldıkça gerginlik endişe tüm duygular karışıyor birbirine havalar bile etkiliyor yağışlı kapalı olunca Allah kolaylık versin inşallah hepimize çok enteresan bilinmeyen bi süreç güzel olduğu kadar ürkütücü etraftaki insanların yorumları falan da etkiliyor beni gezme uyku rahatlık vs. konusunda hayatımız bitecekmiş hiç bi şey eskisi gibi olmayacak diye konuşuyorlar, resmen ağzı olan konuşuyor hiç iyi niyetli gelmiyorlar ama yinede kafama takılıyor eşime de yansıtıyorum haliyle huzursuzluk oluyor sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…