2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Sorunu eksik okumuşum canım. Sen zaten en fazla 37 ye kadar çalışabilirsin. Yani maksimum 5 hafta ekletebilirsin. 37+0 da izne ayrılmak zorundasın

Kızlar beni buraya gece gece yazdıran bebegimin hareketleri.sanki hareketlerde azalma oldu bu Normal mi sizce.bebek büyüdüğü için azmi hissediyorum acaba

Kızlar günaydın. Her hafta bir diğerinden daha zor geciyo artik sırtıma kaburgalarima sanki iğneler batıyor düzenli bı uyku modum yok bebek döndü sanırım kasiklarimda çok fazla hissediyorum ve hep solda hareket ediyo normal sanırım bunların hepsi

Günaydın canım. Kesinlikle gün geçtikçe agirlastiklari için bize de daha fazla yük biniyor ağırlık olarak. Benim de son 1 haftadır sırt, bel ve kaburga ağrım oluyor.
Ben tekmeleri kasık bolgemde hissediyorum hep çünkü benimki ters pozisyonda, ayakları aşağıda, kafası mide tarafında.

Benimki en son yan pozisyondaydi solda baş sağda popo orda zaten çok fazla sancı hissediyodum halada öyle karnım yamuluyo dalgalaniyo sertlesiyo bı tuhaf oluyo ama kaç gundur sadece sag tarafta hissediyorum solda hiç oynamiyo niyeyse kontrolüm de ayın 2 sinde

Son düzenleme:
Belki pozisyonu değişmiştir canım.

Benimde en son kontrolde bas asagidaydi bende hep sagda hissediyorum karnimi yamultuyor sag taraf tepe gibi oluyor. Bi de ayaklarini sag kaburgama dayiyor ittiriyor o canimi acitiyor

Benimde en son kontrolde bas asagidaydi bende hep sagda hissediyorum karnimi yamultuyor sag taraf tepe gibi oluyor. Bi de ayaklarini sag kaburgama dayiyor ittiriyor o canimi acitiyor
Sanırım indi benimde sag taraftan itekliyo çünkü sağda en ufak bişey yok

Sanırım indi benimde sag taraftan itekliyo çünkü sağda en ufak bişey yok
Dun aksam yine basladim aglamaya esimde cok uzuluyor elinden bisey gelmeyince. Arada aglama ataklari geliyor surekli biyerlerim agriyor eski hayatima donmek istiyorum diye agliyorum. Sana da oluyor mu yoksa benim mi psikolojim zayif

Günaydın hayırlı haftalar olsun inşallah benim bebe hiç uyumuyo sanırım kızlar yaaa dün o kadar çok gezdim hep yürürken bile hareket halindeydi gece oldu hareketlerinden uyutmadı çok şükür hareket etmesine seviniyorum ama bu kadar çok hareket etmesi acaba normal mi sabah 7 de uyandırdı resmen daha ben uykumu alamamıştım bile

Dun aksam yine basladim aglamaya esimde cok uzuluyor elinden bisey gelmeyince. Arada aglama ataklari geliyor surekli biyerlerim agriyor eski hayatima donmek istiyorum diye agliyorum. Sana da oluyor mu yoksa benim mi psikolojim zayif
Bu his geçen gün bana oldu iste... Hamileyiz, hormonlar içinizde halay çekiyor , içimizde minik bir can var... Duygusal oluyoruz bazen çok normal. Ağlamak istediğinde ağla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…