2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Off bu gece sol kasığıma ne biçim bastırıyor bi yandan ciğerlerime. Nefes alamıyorum sıcak basıyor. 32 haftadan sonra ne yapıcam bilmiyorum. Bi de kafaya taktım şu ışıklı toplardan yapacağım galiba. Yarın gidip bi malzeme araştırması yapayım. Uğraşacak bişey olsun.

Canım acaba dönmüş başı aşağıya doğru ondan mı şekli değişmiş.

Bi arkadaştan buldum sonunda hafta içi gelecek bulamasaydım öyle yapacaktım artık virüsten dolayı içime sinmiyır bir Çinli yarasa yedi diye çektiğimiz çilelere bak
Haklisin hem de çok inşallah biter de kurtuluruz hamileligimiz den bile birşey anlamadık

Şapka genişlemesin dikkat et canım çok doldurma içini kocaman olur şapka takamazsın lastiği genişler

Özellikle lastik yerini genişlesin diye koyuyorum canım. Bizde genetik kafatası iri, kızımın başında hep şapkanın yeri kalıyordu. Teşekkür ederi uyardığın için

Sleepy bebek bezi alanlar vardı sanırım yeri nasıl yumuşak mi bilgilendirirmisiniz çok kararsızım can bebeyle onun arasında

Canım hayatımda ilk defa bebek bezini yakından görüp inceleme şansım oldu kıyaslama yapamayacağım ama bana göre yumuşaktı yani

Kızlar ben öğretmenim.32. Hafta çalışabilir raporunu 32. Hafta bitince mi yani 33+0da mı alıyoruz yoksa 32+0da mı alıyoruz? Benimki sürekli bir hafta önde gidiyor. Sezaryene verdiği tarih bile gelişimine göre en erken 39. Haftası oluyor. Sata göre izin ve sezaryen tarihi veriyor galiba. 38. Haftada alsa olmaz mı acaba. İznim falan yanıyor mu o zaman ki?

Son adet tarihine göre 32. Haftaya girdiğin an raporu yazıyorlar diye biliyorum. Yine burdaki arkadaşlar daha net bilgi verirler sana

Can bebeyi de ablamlar kullandı da hiç sıkıntı yasamadi ondan aklımda kaldı deneme yanılma işi zaten herkese iyi gelmiyo sleepy i deneyeceğim çok büyük bi ihtimal
Valla canım bu bez işi aslında bebeğin cildine göre değişiyor ben de işte deneme için baby turco ve paddlers aldım küçük boy.bakalim bende henüz karar veremedim bir de önlem alacağım denemek için

Annelik ne büyük emek, fedakarlık değil mi ?
Allah yardımcı olsun canım. Sağlıkla kucaklayalım yavruları. Hamilelik bir mucize ve özleniyor

32+0 da alınıyor cnm. İznin yanmıyor önce doğarsa sonraya aktarılıyor

32+0 da alınıyor canım. Ne zaman doğduğunun bi onemi yok. Toplamda 16 hafta iznin oluyor okadar. Izin olayları son adet tarihine göre hesaplanıyor. Bebeğin gelişimine göre değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…