Off bu gece sol kasığıma ne biçim bastırıyor bi yandan ciğerlerime. Nefes alamıyorum sıcak basıyor. 32 haftadan sonra ne yapıcam bilmiyorum. Bi de kafaya taktım şu ışıklı toplardan yapacağım galiba. Yarın gidip bi malzeme araştırması yapayım. Uğraşacak bişey olsun.
Bi arkadaştan buldum sonunda hafta içi gelecek bulamasaydım öyle yapacaktım artık virüsten dolayı içime sinmiyır bir Çinli yarasa yedi diye çektiğimiz çilelere bak
Kızlar onceden karnıma dokundugumda baya yukarılarda hissediyordum bebisi midemin oralarda. Son 1 haftadir falan daha asagida hissediyorum. Indi mi aşağılara bu kız erkenden bi başlıkta okudum mideden 4 parmak asagidaysa inmis demekmiş benim de oyle asagida. Sizde durum nasil
Bi arkadaştan buldum sonunda hafta içi gelecek bulamasaydım öyle yapacaktım artık virüsten dolayı içime sinmiyır bir Çinli yarasa yedi diye çektiğimiz çilelere bak
Özellikle lastik yerini genişlesin diye koyuyorum canım. Bizde genetik kafatası iri, kızımın başında hep şapkanın yeri kalıyordu. Teşekkür ederi uyardığın için
Kızlar ben öğretmenim.32. Hafta çalışabilir raporunu 32. Hafta bitince mi yani 33+0da mı alıyoruz yoksa 32+0da mı alıyoruz? Benimki sürekli bir hafta önde gidiyor. Sezaryene verdiği tarih bile gelişimine göre en erken 39. Haftası oluyor. Sata göre izin ve sezaryen tarihi veriyor galiba. 38. Haftada alsa olmaz mı acaba. İznim falan yanıyor mu o zaman ki?
Kızlar ben öğretmenim.32. Hafta çalışabilir raporunu 32. Hafta bitince mi yani 33+0da mı alıyoruz yoksa 32+0da mı alıyoruz? Benimki sürekli bir hafta önde gidiyor. Sezaryene verdiği tarih bile gelişimine göre en erken 39. Haftası oluyor. Sata göre izin ve sezaryen tarihi veriyor galiba. 38. Haftada alsa olmaz mı acaba. İznim falan yanıyor mu o zaman ki?
Can bebeyi de ablamlar kullandı da hiç sıkıntı yasamadi ondan aklımda kaldı deneme yanılma işi zaten herkese iyi gelmiyo sleepy i deneyeceğim çok büyük bi ihtimal
Valla canım bu bez işi aslında bebeğin cildine göre değişiyor ben de işte deneme için baby turco ve paddlers aldım küçük boy.bakalim bende henüz karar veremedim bir de önlem alacağım denemek için
Off bu gece sol kasığıma ne biçim bastırıyor bi yandan ciğerlerime. Nefes alamıyorum sıcak basıyor. 32 haftadan sonra ne yapıcam bilmiyorum. Bi de kafaya taktım şu ışıklı toplardan yapacağım galiba. Yarın gidip bi malzeme araştırması yapayım. Uğraşacak bişey olsun.
32+0 da alınıyor canım. Ne zaman doğduğunun bi onemi yok. Toplamda 16 hafta iznin oluyor okadar. Izin olayları son adet tarihine göre hesaplanıyor. Bebeğin gelişimine göre değil.