Ben kullandım şu an da yine kullanıyorum iki tane var içinde 7 gün arayla kıllancam fitili. Birde aynısının kremini verdi onuda günde 1 defa sürüyorum. Bi yan etkisini görmedim herhangi bi sorun yokGünaydın kızlar. Sarı akintim var hafif diyince doktor "gynolomexin vajinal ovul " verdi. kullanan olduysa aranızda yazar mısınız. Yan etkisi vs. Gördünüz mü.
Sen neden kullandın canim. Yani çok mu akıntı vard i. Mesela hiç kaşıntım yok benim.Ben kullandım şu an da yine kullanıyorum iki tane var içinde 7 gün arayla kıllancam fitili. Birde aynısının kremini verdi onuda günde 1 defa sürüyorum. Bi yan etkisini görmedim herhangi bi sorun yok
Herkesin aynı geçmiyor biraz yanında bulunan insanların anlayışına ilgisine bebişin düzenine bağlı ama benim hamileliklerim lale devri gibi kalmıştı lohusalığımın yanında yine aynı psikoloji ve sıkıntılardan çok korkuyorum bende inşallah hepimiz mutlu ve huzurlu geçiririz o dönemi
Bende bu hafta kullandım canım afedersin akıntılar çok rahatsız ediyordu sürekli pis hissediyordum kendimi bir sıkıntı olmadı çok şükür ama önce okusaydım yorumunu çok korkardım kullanmaya çok şükür sende atlamışsın o dönemi. Acaba erken dönem diye mi oldu
Akıntı artı kaşıntı çok fazlaydı idrar tahlilinde de intihap çok çıktı diye verdi. Sende sadece akıntı varsa kullanmayabilirsin. Benimki enfeksiyon ve mantar diye verdi.Sen neden kullandın canim. Yani çok mu akıntı vard i. Mesela hiç kaşıntım yok benim.
Sağol cnmAkıntı artı kaşıntı çok fazlaydı idrar tahlilinde de intihap çok çıktı diye verdi. Sende sadece akıntı varsa kullanmayabilirsin. Benimki enfeksiyon ve mantar diye verdi.
Kaşıntın olur kötü kokulu akıntın olursa bi tanesini kullan diğerini kullanmasan da olur hemen geçiriyor zatenSağol cnm
İnşAllah canım bir daha olmazErken dönem olduğu için olabilir canım 2 gün kanamam oldu hastanede kalmıştım. Bende de enfeksiyon cıktı bayağ akıntı oluyodu geçen hastaneye yattığımda antibiyotigi damardan verdiler. Inşallah bidaha olmaz
Ben basından beri vitamin omega ve kan ilacı içiyorum zaten onlardan kilo aldım bence ,gayet normal almışsın canımO kan ilacı benim hala bile midemi kötü yapıyor doğumdan sonra da kullanmamız gerekiyormuş bir de onu Nefret ettim ilaçtan
Benimki de yapıyor sağ tarafda genellikle bi bakıyorum karnımın sağ tarafı tepe gibi sol taraf boşYa kizlar arada karnim yamuluyor bebek toplandi diyorum ya bu toplanmalar kasilma mi oluyor googleda oyle okudum
Benim kızım olacak nasipse,Merhaba arkadaşlar erkek bebeklerinize hangi marka hastane çıkışı aldınız.Fikir almak istiyorum sizden. İnternetten sipariş vermiştim çok küçük geldi geri göndericem. Sonradan öğrendimki kalıpları farklı oluyormuş.
Bende canım decavit, efa balık yağı hapı, devit 3 damla, kan ilacı içiyorum bıktım amaBen basından beri vitamin omega ve kan ilacı içiyorum zaten onlardan kilo aldım bence ,
Yediğim normal insanlara göre çok çok az tüp mideliyim ben
ben polo'nun hastane çıkışını almıştım burada bir arkadaşın tavsiyesiyle malı kalitesi çok iyi çıktı indirimdeydi hala indirimde mi bilmiyorumMerhaba arkadaşlar erkek bebeklerinize hangi marka hastane çıkışı aldınız.Fikir almak istiyorum sizden. İnternetten sipariş vermiştim çok küçük geldi geri göndericem. Sonradan öğrendimki kalıpları farklı oluyormuş.
Ben ayrıca suda çözünen magnezyum ve c vitamini de iciyorumBende canım decavit, efa balık yağı hapı, devit 3 damla, kan ilacı içiyorum bıktım amaDoğumdan sonra gider kg'lar takılma sağlıkla kucağımıza alalım da kaçta kontrolün gittin mi?
bana hiç c vitamini vermediler keşke verseydi demir ilacını c vitamininle içince mide bulantısı yapmıyor diye okumuştum burada çünkü ama vermediBen ayrıca suda çözünen magnezyum ve c vitamini de iciyorum
2 de canım gitmedim daha
Valla minnoşum sağlıklı olsunda ben şişko olayım önemli değil ben iyice annelik psikolojisine girdim artık eskiden şeker gibi ilaç iciyordum şimdi ağrılara dayanıyorum doğal şeyler deniyorum mevsim değişikliğinden dolayı rahatsizim biraz burnum filan tıkalı baş ağrısı yapıyor 10 gündür nane kaynatıp buharina tuttum yüzümü eskiden olsa hiç uğraşmam bi avuç ilaç içerdim antibiyotik içerdim hemen
Canım demir ilacını aç karnına suyla içiyorum ben c vitaminiyle içince olur mu bilmiyorum açıkçası.bana hiç c vitamini vermediler keşke verseydi demir ilacını c vitamininle içince mide bulantısı yapmıyor diye okumuştum burada çünkü ama vermedi
benimde genzim yanıyor deneyeyim senin taktiği hemen korkumdan hiç bişi yapmıyorum bende ama gözüme vuracak diye de korkuyorum cunku aşırı kaşınıyor
Bende demir ilacını aç içiyorum sonra deli gibi mide bulantısı yapıyor bendeCanım demir ilacını aç karnına suyla içiyorum ben c vitaminiyle içince olur mu bilmiyorum açıkçası.
Benim sinüzit sorunum var her mevsim geçişinde böyle Basim tutar mutlaka mayısda da olmuştu o zamanda çektim ağrıyı mecburen. Bu sefer yüzüm çok ağrıdı burnum tıkandı gözüm sanki içerden oyuyorlarmış gibi ağrıyor hiç nefes alamıyordum gece bile uyuyamiyordum dün biraz rahatladım yapinca
iste ayni ben.ozgurlugum kisitlansin hic sevmem ama aciya dayanikliyimdir.unutulmuyor aslinda simdi diyorum ki mesela Oglumun hamileligi hic boyle degildi ben o zaman hamile gibi degilmisimBende 2. cocuk isterim aslinda ama hamileligi pek sevmedigim icin yapmam diyorum. Ben biraz narinim agriya siziya gelemem hareketlerimin kisitlanmasini sevmem ama ilerde bu gunleri unutunca istersem bilemem
Bende demir eksikliği var diye 2 tane iciriyor doktorum bide beni düşün x2 mide bulantısı ama minnoşum için değerBende demir ilacını aç içiyorum sonra deli gibi mide bulantısı yapıyor bendeYapıyorum şu an inşallah bende de işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?