2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Günaydın kızlar. Sarı akintim var hafif diyince doktor "gynolomexin vajinal ovul " verdi. kullanan olduysa aranızda yazar mısınız. Yan etkisi vs. Gördünüz mü.
Ben kullandım şu an da yine kullanıyorum iki tane var içinde 7 gün arayla kıllancam fitili. Birde aynısının kremini verdi onuda günde 1 defa sürüyorum. Bi yan etkisini görmedim herhangi bi sorun yok

Ben kullandım şu an da yine kullanıyorum iki tane var içinde 7 gün arayla kıllancam fitili. Birde aynısının kremini verdi onuda günde 1 defa sürüyorum. Bi yan etkisini görmedim herhangi bi sorun yok
Sen neden kullandın canim. Yani çok mu akıntı vard i. Mesela hiç kaşıntım yok benim.

Erken dönem olduğu için olabilir canım 2 gün kanamam oldu hastanede kalmıştım. Bende de enfeksiyon cıktı bayağ akıntı oluyodu geçen hastaneye yattığımda antibiyotigi damardan verdiler. Inşallah bidaha olmaz

Sen neden kullandın canim. Yani çok mu akıntı vard i. Mesela hiç kaşıntım yok benim.
Akıntı artı kaşıntı çok fazlaydı idrar tahlilinde de intihap çok çıktı diye verdi. Sende sadece akıntı varsa kullanmayabilirsin. Benimki enfeksiyon ve mantar diye verdi.

İnşAllah canım bir daha olmaz benim bu gebeliğimde sürekli çıkıyor ilk 3 ay bulantı yüzünden ne yemek yedim ne su içebildim bu az su içmenin zararını aylardır çekiyorum bir rahat edemedim

gayet normal almışsın canım O kan ilacı benim hala bile midemi kötü yapıyor doğumdan sonra da kullanmamız gerekiyormuş bir de onu Nefret ettim ilaçtan
Ben basından beri vitamin omega ve kan ilacı içiyorum zaten onlardan kilo aldım bence ,
Yediğim normal insanlara göre çok çok az tüp mideliyim ben

Merhaba arkadaşlar erkek bebeklerinize hangi marka hastane çıkışı aldınız.Fikir almak istiyorum sizden. İnternetten sipariş vermiştim çok küçük geldi geri göndericem. Sonradan öğrendimki kalıpları farklı oluyormuş.

Benim kızım olacak nasipse,
Internetten almadım ama internette de aldığım marka var gerçekten kaliteli kumaşı pamuk gibi Gaye bebe markası bi araştırın isterseniz

Ben basından beri vitamin omega ve kan ilacı içiyorum zaten onlardan kilo aldım bence ,
Yediğim normal insanlara göre çok çok az tüp mideliyim ben
Bende canım decavit, efa balık yağı hapı, devit 3 damla, kan ilacı içiyorum bıktım ama Doğumdan sonra gider kg'lar takılma sağlıkla kucağımıza alalım da kaçta kontrolün gittin mi?

ben polo'nun hastane çıkışını almıştım burada bir arkadaşın tavsiyesiyle malı kalitesi çok iyi çıktı indirimdeydi hala indirimde mi bilmiyorum Bir de annemler almış ebebekten baby corner marka o da gayet güzel canım

Bende canım decavit, efa balık yağı hapı, devit 3 damla, kan ilacı içiyorum bıktım ama Doğumdan sonra gider kg'lar takılma sağlıkla kucağımıza alalım da kaçta kontrolün gittin mi?
Ben ayrıca suda çözünen magnezyum ve c vitamini de iciyorum
2 de canım gitmedim daha
Valla minnoşum sağlıklı olsunda ben şişko olayım önemli değil ben iyice annelik psikolojisine girdim artık eskiden şeker gibi ilaç iciyordum şimdi ağrılara dayanıyorum doğal şeyler deniyorum mevsim değişikliğinden dolayı rahatsizim biraz burnum filan tıkalı baş ağrısı yapıyor 10 gündür nane kaynatıp buharina tuttum yüzümü eskiden olsa hiç uğraşmam bi avuç ilaç içerdim antibiyotik içerdim hemen

bana hiç c vitamini vermediler keşke verseydi demir ilacını c vitamininle içince mide bulantısı yapmıyor diye okumuştum burada çünkü ama vermedi
benimde genzim yanıyor deneyeyim senin taktiği hemen korkumdan hiç bişi yapmıyorum bende ama gözüme vuracak diye de korkuyorum cunku aşırı kaşınıyor

Canım demir ilacını aç karnına suyla içiyorum ben c vitaminiyle içince olur mu bilmiyorum açıkçası.
Benim sinüzit sorunum var her mevsim geçişinde böyle Basim tutar mutlaka mayısda da olmuştu o zamanda çektim ağrıyı mecburen. Bu sefer yüzüm çok ağrıdı burnum tıkandı gözüm sanki içerden oyuyorlarmış gibi ağrıyor hiç nefes alamıyordum gece bile uyuyamiyordum dün biraz rahatladım yapinca

Bende demir ilacını aç içiyorum sonra deli gibi mide bulantısı yapıyor bende Yapıyorum şu an inşallah bende de işe yarar

Bende 2. cocuk isterim aslinda ama hamileligi pek sevmedigim icin yapmam diyorum. Ben biraz narinim agriya siziya gelemem hareketlerimin kisitlanmasini sevmem ama ilerde bu gunleri unutunca istersem bilemem
iste ayni ben.ozgurlugum kisitlansin hic sevmem ama aciya dayanikliyimdir.unutulmuyor aslinda simdi diyorum ki mesela Oglumun hamileligi hic boyle degildi ben o zaman hamile gibi degilmisim bu kiz beni cok yipratti simdiden. hamileligim cok yorucu ve kafa olarakta iyi gecmiyor. herseye takiliyorum agliyorum cok sinirli ve tahammulsuzumumarim kolay atlatiriz

Bende demir ilacını aç içiyorum sonra deli gibi mide bulantısı yapıyor bende Yapıyorum şu an inşallah bende de işe yarar
Bende demir eksikliği var diye 2 tane iciriyor doktorum bide beni düşün x2 mide bulantısı ama minnoşum için değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…