- 9 Mart 2020
- 2.869
- 3.198
- 83
- 31
Aynen öyleymiş zaten canımNormal canım, doktor bana doğum pozisyonuna dönmezse sezeryan dedi ama 39'da bile dönebilen bebekler var dedi.
Canım hamilelik psikolojisi banada oluyo ama bı yerim agridigi için ağlamıyorum kafama çok fazla şeyler takıyorum dolup dolup tasiyo haliyle normal bence buda lohusalıkta daha tuhaf olunuyomus ama inşallah olmaz ..Dun aksam yine basladim aglamaya esimde cok uzuluyor elinden bisey gelmeyince. Arada aglama ataklari geliyor surekli biyerlerim agriyor eski hayatima donmek istiyorum diye agliyorum. Sana da oluyor mu yoksa benim mi psikolojim zayif
gayet normal almışsın canımBen aldım valla 10 kg
Bazen sekerim düşüyor sabah kalktigimda kan ilacı içince bekliyorum biraz
Aslında son zamanlarda jilete yöneldim elimden geldiğince makinadan aliyodum agirlasinca böyle oldu öncesinde de jilet uygulaniyo ya o yüzden yaptım çoğalma durumu yok açıkçası vakit buldukça zaten tekrar düzenli olarak başlayacağımevet evet cok buyuk rahatlik. ama jilet kullanmayip veet gibi agda bantlarindan kullansaydin keske tek tuk cikanlar icin. jilet kokleri tekrar canlandiriyor. bana doktorum tek tuk cikarsa hamilelik doneminde hormonlarindan dolayi agda bantlarla hallet jilet ve cimbiz kullanma demisti. ama benim tekrar cikmadi
Bende dün gece uyanınca burada lohusalık sendromu yaşayanların yazdıklarını okudum çok üzüldümBende aynı durumdayım dün akşama kadar sürekli bi şeyleri büyüterek ağladım aralıklarla gözlerim kızardı şişti o kadar yani sanırım zaman azaldıkça gerginlik endişe tüm duygular karışıyor birbirine havalar bile etkiliyor yağışlı kapalı oluncaAllah kolaylık versin inşallah hepimize çok enteresan bilinmeyen bi süreç güzel olduğu kadar ürkütücü etraftaki insanların yorumları falan da etkiliyor beni gezme uyku rahatlık vs. konusunda hayatımız bitecekmiş hiç bi şey eskisi gibi olmayacak diye konuşuyorlar, resmen ağzı olan konuşuyor hiç iyi niyetli gelmiyorlar ama yinede kafama takılıyor eşime de yansıtıyorum haliyle huzursuzluk oluyor sürekli
Canım aklında bulunsun kramp girince buz tut yada direk soğuk su dök o direk rahatlatiyo. Benim kramp şeklinde değil de anlık uyusuyo. Bebeğin toparlanması da sancı kasılma demek o yüzden tedirgin oluyorum açıkçası yoksa çok şükür idare ediyorum bir gün bile anne karnı için çok önemliNormal cnm. Ben de 6 da bacak krampiyla uyandi m. Bağırınca eşim de uyandı neyse masajla hayata döndüm.ama fenaydı yani.
Bu arada çocuğun tek tarafta hareketi sorun degildir herhalde. Benim de hep sagda
Bunlar hep hormonlardan işteAgliyorum istesemde tutamiyorum zaten sonra da vicdan yapiyorum neden oyle dusundum ben bu bebegi cok seviyorum cok istiyorum diye. Amaaan kadin olmak cok zor gercekten. Ama 2. cocugu ciddi anlamda dusunmuyorum artik eskiden ben tek cocugum tek cocukta birakmam mutlaka 2 veya 3 isterim derdim simri aman aman 1 tane yeter diyorum
Hareketliyse bence gayet mutlu ve rahattır canım hiç kafana takmaÇok şükür seviniyorum aslında ama uyumuyo die de acaba Bi sorun mu war die de düşünmeden edemiyorumhaftaya kontrol war o zamana kadar da nasıl beklicem bilemiyorum
Günaydın kızlar. Sarı akintim var hafif diyince doktor "gynolomexin vajinal ovul " verdi. kullanan olduysa aranızda yazar mısınız. Yan etkisi vs. Gördünüz mü.
Allah vermesinBende dün gece uyanınca burada lohusalık sendromu yaşayanların yazdıklarını okudum çok üzüldümprofosörümüzün bir danışanı lohusalık sendromu yaşayarak kendini camdan atmıştı o geldi aklıma çok çok kötü oldum Allah yaşatmasın çok kolay adapte olalım hepimiz
ah ah o fikir 4 yaslarinda geciyor yapsam mi acaba bir tane daha diosunAgliyorum istesemde tutamiyorum zaten sonra da vicdan yapiyorum neden oyle dusundum ben bu bebegi cok seviyorum cok istiyorum diye. Amaaan kadin olmak cok zor gercekten. Ama 2. cocugu ciddi anlamda dusunmuyorum artik eskiden ben tek cocugum tek cocukta birakmam mutlaka 2 veya 3 isterim derdim simri aman aman 1 tane yeter diyorum
Henüz kullanmadım zaten. Öyle dolu dolu akintim yok çünkü. biraz sarı gibi geldi sadece. Takipteyim artarsa kullanıcam. Sağol canim.Canım bana da 13 haftalıkken yazmışlardı onu kullanınca kanamam oldu aman dikkat et. Hamilelikte güvenli grupta değil o ilaç. O fitilden çok korkuyorum ben o yüzden.
Herkesin aynı geçmiyor biraz yanında bulunan insanların anlayışına ilgisine bebişin düzenine bağlı ama benim hamileliklerim lale devri gibi kalmıştı lohusalığımın yanında yine aynı psikoloji ve sıkıntılardan çok korkuyorum bende inşallah hepimiz mutlu ve huzurlu geçiririz o dönemiCanım hamilelik psikolojisi banada oluyo ama bı yerim agridigi için ağlamıyorum kafama çok fazla şeyler takıyorum dolup dolup tasiyo haliyle normal bence buda lohusalıkta daha tuhaf olunuyomus ama inşallah olmaz ..
Bende bu hafta kullandım canım afedersin akıntılar çok rahatsız ediyordu sürekli pis hissediyordum kendimi bir sıkıntı olmadı çok şükür ama önce okusaydım yorumunu çok korkardım kullanmaya çok şükür sende atlamışsın o dönemi. Acaba erken dönem diye mi olduCanım bana da 13 haftalıkken yazmışlardı onu kullanınca kanamam oldu aman dikkat et. Hamilelikte güvenli grupta değil o ilaç. O fitilden çok korkuyorum ben o yüzden.
Bende 2. cocuk isterim aslinda ama hamileligi pek sevmedigim icin yapmam diyorum. Ben biraz narinim agriya siziya gelemem hareketlerimin kisitlanmasini sevmem ama ilerde bu gunleri unutunca istersem bilememah ah o fikir 4 yaslarinda geciyor yapsam mi acaba bir tane daha diosungerci bende senin gibi istemiyordum cunku hamileligi ciddi anlamda hic sevmiyorum hiiic.dogurunca doktorum ne dusunuyorsun dedi bir daha asla demistim 2.ye hamile kaldigimda gunlerce agladim aldirmayi dusundum hazir degilim dedim. sonra kabullendim bu zamana geldik oglum cok heyecanli bir kardesi olacagi icin. ayni zamanda bir kac arkadasimda ilk cocuktan bir kac sene sonra hamile kalinca aldirmislar cok pismandilar . bunlari duydukca alistim bu fikre simdi heyecanla bekliyoruz. ama hamilelik fikrim degismedi hamileligi hic sevmiyorum
O bölge taş gibi sertleşiyorsa kasılma diyorlar canım ama bu haftalarda normalmiş. Çünkü vücut kendini doğuma hazırlıyor.Ya kizlar arada karnim yamuluyor bebek toplandi diyorum ya bu toplanmalar kasilma mi oluyor googleda oyle okudum
evet sertlesiyor biraz rahatsizlik veriyorO bölge taş gibi sertleşiyorsa kasılma diyorlar canım ama bu haftalarda normalmiş. Çünkü vücut kendini doğuma hazırlıyor.
Bebek toplanması diye bir şey yok canım. Öyle sandığımız şey kasilmanın ta kendisi. Hani sanki bir taraf sert poposunu dayamış gibi vs..hissedersin .kasılmalar da bu haftalarda cok cok normalYa kizlar arada karnim yamuluyor bebek toplandi diyorum ya bu toplanmalar kasilma mi oluyor googleda oyle okudum
evet canim aynen oyle esime bak poposu bu herhalde diyordum hattaBebek toplanması diye bir şey yok canım. Öyle sandığımız şey kasilmanın ta kendisi. Hani sanki bir taraf sert poposunu dayamış gibi vs..hissedersin .kasılmalar da bu haftalarda cok cok normal
Benimkiside öyle canım sanki dışarda tekmeliyor karnımı kaburgalarımı uyanıyorum. Hiç uyumuyo gibime geliyo yani fazla hareketli. Yaramaz olacaklar heraldeSon zamanlarda her gece 3-4 de uyandırıyor 5'e kadar uyuyamıyorum sonra sabah 7 de tekrar uykularım hep bölük börçük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?