2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben aşağıda hissediyorum canm hıçkırıkları ama doktorum döndü dönmedi öyle bir açıklama da bulunmadı

biberon koy canim sut hemen gelmezse eczaneden mama aldirip veririm diye koydum ben
Biberon konusunda kararsızım meme reddi riskinden dolayı. Bazen hemşireler istemiyor şırıngayla besleniyor diye duydum, hastaneye sorup karar vereceğim ona

Ben pişik kremini koymamıştım koysam mı bir günde hemen pişik olmaz diye düşünmüştüm
Lazım olur mu bende bilmiyorum, ne olur ne olmaz diye koydum

Biberon da koymalisin mamaya ihtiyac olabilir

Benim açlık şekerim 74 tokluk şekerim hep 110 120 cıkyor uymasam bile ama o gün özellikle tatlı yersem 130 cıkıyor ben artık bazı yemekleri çok özledim

Kızlar Ekim anneleri grubundaki doğum yapan anneler Sleepy marka bezden memnun kalmadiklarini, hep sızdırma yaptığını yazmışlar. Bez stoklamak isteyenler vardı, bilginiz olsun.
Ayy 2 pakette aldım hee ablam kullandıgı icin bende aldım tüh

Kizlar dogumdan sonra korunmak icin aylik igneyi arastiran var mi?

Bende şeyi merak ediyorum doğum kontrol hapı gebelikten hemen sonra başlanabiliyor mu?
ben hergun hap kullanamam ya en nefret ettigim sey igne dusunuyorum ama yan etkilerini vs bilmiyorum pek

mamayı biberon yerine kaşıkla vermenizi tavsiye ederim bebekler kolay olana yani biberonla beslenmeye alışırsa memeyi istemeyebilir
her ihtimale karsi aldim canim emzik de hic vermeyi dusunmuyorum ama onu da aldim yinede

Merhaba 34. Haftada kontrolü olan arkadaşlar rahim ağzınız kaç mm di hatırlıyor musunuz

Bak az önce kontrolden geldim onu sormayı unuttum ama 32. Haftamda, 2 hafta önce ,38 falandı
Sağol canım ben de sormasam doktorum söylemeyecekti . Benim 30 mm di bu gün rahim ağzı kapalı . İncelmeye başlar dedi ama aklıma takıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…