2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Peki minik nasıl canım herşey yolunda değil mi?
Çok şükür canım her şeyi iyi. Sadece dönmüyor sıpa. Artık 36ya kadar beklicez hanımefendi teşrif ederse döner, gerçi 40a kadar dönen oluomuş ama bilmiyorum. En hayırlı doğum hangisi olcaksa o olsun. Öyle diyorum artık alıştırmaya başladım kendimi sezaryen fikrine de.

his kaybi onda degilde bende oluyor sanki hic zevk almiyorum. Ay hamileligin basindan beri mi Riskli degildi hatirladigim kadariyla senin niye tatildesiniz Bizimde 3 hafta oluyor fazla uzattik diyodum bende
Canım ben kanamalı bı şekilde öğrendim supriz oldu adet olduğumu sanmistim . Yasakti zaten ilk aylar sonraki denemeden bı kaç gün sonra lekelenme filan başladı. Doktorum zaten bilgi vermiyo bu konu hakkında bende sormadım açıkçası .Daha sonrasında bir iki defa oldu da eşim cekiniyo bişey olur diye kaç aydır evimizde değiliz taşındık tadilat var diye yerlesmedik rahat hissedemiyo insan kendini valla su haftalardan sonra zaten doğumu tetiklediği soyleniyo göğüslerin dahi uyarilmasi ..

Aynen aynen hiç düşünme doğumu nasıl olacak diye sağlıklı olun da sağ salim kurtulda farketmez zaten

Aynen aynen hiç düşünme doğumu nasıl olacak diye sağlıklı olun da sağ salim kurtulda farketmez zaten
Ya düşünmüyorum doğumu canım da niye dönmüo neyi yapmıorum ya da yanlış mı yapıyorum? kanamam vardı başlarda diye çok yattım ondan mı acaba diyorum, şimdi napsam da dönse

Kızlar dün geceden beri sol kasık altımda rahmim çekiliyor sanki. Size de oluyor mu normal mi artık acaba

Bi de doktoruma ben yalancı sancı falan hissetmiyorum dedim, e daha iyi bizim istediğimiz de bu zaten ama daha erken, 34ten sonra bekliyoruz genelde ama olmaması daha iyi dedi. Bu sancılar doğuma hazırlamıo mu ki, benimki daha ters diye belki de olmuo

riske atmamakta fayda var tabi canim onemli olan senin icinin rahat etmesi ve bebisin sagligi

Bizim de bugün kontrolümüz vardı şükürler olsun 1 ay önce 2 hafta geriydi karın çevresi bugün yakalamış haftasını maşallah miniğime

Böyle problemi olanlar için yazıyorum her gün 2 yumurta, 1 muz, 2 bardak süt, taze kuruyemiş, et yada bakliyat mutlaka yedim.

Doğum pozisyonu da almış, açıkçası normal doğumdan korktuğum için dönmemesi benim işime geliyordu da artık çok geç

Şeker yüklemesi yaptıgımız gün 152 çıktı ama gece 2 tane hayrabolu tatlısı 2 tabak pilav yemiiştim bence onunda etkisi var mesela baklava yersem 2 dilin 150 cıkıyor

Kızlar az önce muayeneden çıktım, bebeğim 2100 gram olmuş karın çevresi 2-3 hafta geride çıktı yine Doktor ciğer geliştirici iğne yazdı bugün ve yarın 2 doz vurulacakmış. Kilo alımı devam ederse bekleriz 38e kadar gelişimi durursa 38de doğumu yaparız suni sancıyla dedi. Şuan nstye girdim, dua edin iyi çıksın sonuçlar

Maşaallah kuzuna darısı bizim bebislerin basina. Yakalasınlar haftalarını. Kac artı kactasin bebis kaç kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…