2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kizlar dogumdan sonra korunmak icin aylik igneyi arastiran var mi?
Canım aile hekimine danışmak lazım daha zaman olduğundan sormadım zaten kırk çıkana kadar olmuyo hap adet duzensizliği yapiyo ki normalde bile doğumdan sonra herkesin kanama süresi aynı olmuyo açıkçası oda kafa karistirici ki her gün dakik olmaz lazım onun içinde arkadaş kacirmis hamile kalmıştı istemediği halde malum onun dışında tüylenme filan da söz konusu . En mantıklısı prezervatif onuda es istemiyo ..

Bugün kontrolüm vardı doktoruma baya soru sordum size de faydası olur diye yazıyorum. Hastane doğumda ziyaretçi kabul ediyormuş ama doğumuna kadar ne olur ne biter şimdiden diyemem bir şey dedi, sezaryenle doğum olursa ten tene teması ve emzirmeyi hemen yapamıyoruz temizlenip giydirildikten sonra anca yanak yanağa temas olabilir çünkü biz ön tarafta steriliz ama sen değilsin riskli olabilir dedi. Ama normal doğumda kordonu bile kesmeden verebilirim göğsüne dedi. 36dan itibaren 2 haftada bir kontrole çağırcakmış ve nstye de -bir sorun olmazsa o zamana kadar-36tan sonra bağlatıyormuş. Sezaryen olursa (çünkü benim bebiş hala dönmemişti) 39da almayı tercih ediyorum ama sancın falan olursa suyun gelirse o zaman mecbur erken alıyoruz dedi. Spinal ya da genel oluşuna sen karar veriosun anestezi uzmanıyla sen görüşüosn dedi, spinalde baş ağrısı olmuyor asla ama bazen gebenin belden altının uyuşmadığı oluyor dedi. Ben kilomdan çekiniyorum kilolular uyuşamayabiliomuş dedim ona deneyerek karar verilir dedi. Magnezyumu doğuma kadar içebilirsin, yalnız multivitaminin kan sulandırıcı özelliği olduğundan 33. Haftada bırak dedi. Aklıma gelenler bunlar. Tabi sizin doktorunuz her şeyi farklı da söyleyip yapabilir :)

benim esim prezervatif kullanmak istiyor gerek yok hapa igneye diyor ama ben kabul etmiyorum

Evet farklı söyledi bana da ben 32 den beri nst ye giriyorum ki o zamandan şancı var ama yalancı sancilarmis. Ziyaretçi asla yok. 34. Haftamdayim 10 gün sonra yine gel nst ye bakalım dedi. Daha önce miyom ameliyatı olduğum için herhalde titizleniyor. Daha önce ameliyatlı olanlar mutlaka bilgilendirsin doktorunu

Ilkinde spinal oldum gayet rahatti simdi de hırsız sorun 9lmazsa öyle olur herhalde canım.genel olma mümkünse

benim esim prezervatif kullanmak istiyor gerek yok hapa igneye diyor ama ben kabul etmiyorum
Prezervatifte yanma filan yapiyo o yüzden bende kullanmak istemiyorum ilk zamanlar kullandık eşim zaten istemiyo his kaybı oluyo diye bilmiyorum ne yapacağız hamileliğimin başından beri tatildeyiz resmen

Prezervatifte yanma filan yapiyo o yüzden bende kullanmak istemiyorum ilk zamanlar kullandık eşim zaten istemiyo his kaybı oluyo diye bilmiyorum ne yapacağız hamileliğimin başından beri tatildeyiz resmen
Ya o bende de var latex alerjisi sanırım yanma ve kaşıntı oluyor. 1-2 kere denedik ama ben rahatsız olunca vazgeçtik Doğumdan sonra emzirirken hapta kullanılmıyor diye biliyorum nası yapıcaz acaba

his kaybi onda degilde bende oluyor sanki hic zevk almiyorum. Ay hamileligin basindan beri mi Riskli degildi hatirladigim kadariyla senin niye tatildesiniz Bizimde 3 hafta oluyor fazla uzattik diyodum bende

his kaybi onda degilde bende oluyor sanki hic zevk almiyorum. Ay hamileligin basindan beri mi Riskli degildi hatirladigim kadariyla senin niye tatildesiniz Bizimde 3 hafta oluyor fazla uzattik diyodum bende

eşim korona pozitif olmasından sebep 4 gündür de biz tatildeyiz ilk gebeliğimde 9 ay artı birde lohusalık 10 ay cinsel ilişkiye ara vermiştik bu kez öyle yapmadık . Gittiği yere kadar gitmeyi düşünüyorum ben çünkü normal doğuma da katkısı büyük diye biliyorum zaten yürüyüş yapamıyorum

Benim açlık şekerim 74 tokluk şekerim hep 110 120 cıkyor uymasam bile ama o gün özellikle tatlı yersem 130 cıkıyor ben artık bazı yemekleri çok özledim

Bence şekerim gayet iyi cikiomuş. Yüklemede kaç cıktı ki sana hamilelik şekeri var dediler? Ben dün çeyrek haşlanmış mısır yedim 149 cıktı şekerim. 130 çok da fazla değil tatlı yiyince 140 üst sınır zaten toklukta. Açlık şekeri de 74 çok çok iyi maşallah. Bence çok dert etme ama tabi dikkat et

Peki minik nasıl canım herşey yolunda değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…