Hmm bende hiç bilmiyorum doktora sorarım bi olmazsaEmzirirken d. kontrol hapı kullanılamıyor diye biliyorum
Eğer bilgi alırsan banada söyle bende bugün iğneye gitcem olmazsa sorar sana haber veririmOnu bende sağlık ocağına soracağım sabah gitmiştim keşke sorsaydım
Canım aile hekimine danışmak lazım daha zaman olduğundan sormadım zaten kırk çıkana kadar olmuyo hap adet duzensizliği yapiyo ki normalde bile doğumdan sonra herkesin kanama süresi aynı olmuyo açıkçası oda kafa karistirici ki her gün dakik olmaz lazım onun içinde arkadaş kacirmis hamile kalmıştı istemediği halde malum onun dışında tüylenme filan da söz konusu . En mantıklısı prezervatif onuda es istemiyo ..Kizlar dogumdan sonra korunmak icin aylik igneyi arastiran var mi?
Bana da gittikçe incelecek dedi. E normalde olması gereken de bu zaten . Doğum yaklaşıyorSağol canım ben de sormasam doktorum söylemeyecekti . Benim 30 mm di bu gün rahim ağzı kapalı . İncelmeye başlar dedi ama aklıma takıldı
benim esim prezervatif kullanmak istiyor gerek yok hapa igneye diyor ama ben kabul etmiyorumCanım aile hekimine danışmak lazım daha zaman olduğundan sormadım zaten kırk çıkana kadar olmuyo hap adet duzensizliği yapiyo ki normalde bile doğumdan sonra herkesin kanama süresi aynı olmuyo açıkçası oda kafa karistirici ki her gün dakik olmaz lazım onun içinde arkadaş kacirmis hamile kalmıştı istemediği halde malum onun dışında tüylenme filan da söz konusu . En mantıklısı prezervatif onuda es istemiyo ..
Evet farklı söyledi bana daBugün kontrolüm vardı doktoruma baya soru sordum size de faydası olur diye yazıyorum. Hastane doğumda ziyaretçi kabul ediyormuş ama doğumuna kadar ne olur ne biter şimdiden diyemem bir şey dedi, sezaryenle doğum olursa ten tene teması ve emzirmeyi hemen yapamıyoruz temizlenip giydirildikten sonra anca yanak yanağa temas olabilir çünkü biz ön tarafta steriliz ama sen değilsin riskli olabilir dedi. Ama normal doğumda kordonu bile kesmeden verebilirim göğsüne dedi. 36dan itibaren 2 haftada bir kontrole çağırcakmış ve nstye de -bir sorun olmazsa o zamana kadar-36tan sonra bağlatıyormuş. Sezaryen olursa (çünkü benim bebiş hala dönmemişti) 39da almayı tercih ediyorum ama sancın falan olursa suyun gelirse o zaman mecbur erken alıyoruz dedi. Spinal ya da genel oluşuna sen karar veriosun anestezi uzmanıyla sen görüşüosn dedi, spinalde baş ağrısı olmuyor asla ama bazen gebenin belden altının uyuşmadığı oluyor dedi. Ben kilomdan çekiniyorum kilolular uyuşamayabiliomuş dedim ona deneyerek karar verilir dedi. Magnezyumu doğuma kadar içebilirsin, yalnız multivitaminin kan sulandırıcı özelliği olduğundan 33. Haftada bırak dedi. Aklıma gelenler bunlar. Tabi sizin doktorunuz her şeyi farklı da söyleyip yapabilir :)
Evet canım çok yaklaştı . Benim inşaallah 37+3 te alınacakBana da gittikçe incelecek dedi. E normalde olması gereken de bu zaten . Doğum yaklaşıyor
Emzirirken kullanilan d.kontrol haplari var ben kullandimEmzirirken d. kontrol hapı kullanılamıyor diye biliyorum
35mmMerhaba 34. Haftada kontrolü olan arkadaşlar rahim ağzınız kaç mm di hatırlıyor musunuz
Ilkinde spinal oldum gayet rahatti simdi de hırsız sorun 9lmazsa öyle olur herhalde canım.genel olma mümkünseBen hep altta hissediyorum canım
Ten teması çok önemliymiş ya onu bende istiyorum. Belki emzirme o an olmayabilir de. Bende soracam doktora. Bi de epidural sezeryan mi olacaksın canım yoksa genel anestezi mi?
Hangisi daha iyi olur acaba? Bel fıtiklarimdan zorunlu sezeryan olacam da anestezi nasıl olur.
Teşekkür ederim canım
Prezervatifte yanma filan yapiyo o yüzden bende kullanmak istemiyorum ilk zamanlar kullandık eşim zaten istemiyo his kaybı oluyo diye bilmiyorum ne yapacağız hamileliğimin başından beri tatildeyiz resmenbenim esim prezervatif kullanmak istiyor gerek yok hapa igneye diyor ama ben kabul etmiyorum
Benim 34. haftada 5,5 cm dedi doktorumMerhaba 34. Haftada kontrolü olan arkadaşlar rahim ağzınız kaç mm di hatırlıyor musunuz
Ya o bende de var latex alerjisi sanırım yanma ve kaşıntı oluyor. 1-2 kere denedik ama ben rahatsız olunca vazgeçtikPrezervatifte yanma filan yapiyo o yüzden bende kullanmak istemiyorum ilk zamanlar kullandık eşim zaten istemiyo his kaybı oluyo diye bilmiyorum ne yapacağız hamileliğimin başından beri tatildeyiz resmen
his kaybi onda degilde bende oluyor sanki hic zevk almiyorum. Ay hamileligin basindan beri miPrezervatifte yanma filan yapiyo o yüzden bende kullanmak istemiyorum ilk zamanlar kullandık eşim zaten istemiyo his kaybı oluyo diye bilmiyorum ne yapacağız hamileliğimin başından beri tatildeyiz resmen
Sağol canımBenim 34. haftada 5,5 cm dedi doktorum
his kaybi onda degilde bende oluyor sanki hic zevk almiyorum. Ay hamileligin basindan beri miRiskli degildi hatirladigim kadariyla senin niye tatildesiniz Bizimde 3 hafta oluyor fazla uzattik diyodum bende
Benim açlık şekerim 74 tokluk şekerim hep 110 120 cıkyor uymasam bile ama o gün özellikle tatlı yersem 130 cıkıyor ben artık bazı yemekleri çok özledim
Peki minik nasıl canım herşey yolunda değil mi?Bugün kontrolüm vardı doktoruma baya soru sordum size de faydası olur diye yazıyorum. Hastane doğumda ziyaretçi kabul ediyormuş ama doğumuna kadar ne olur ne biter şimdiden diyemem bir şey dedi, sezaryenle doğum olursa ten tene teması ve emzirmeyi hemen yapamıyoruz temizlenip giydirildikten sonra anca yanak yanağa temas olabilir çünkü biz ön tarafta steriliz ama sen değilsin riskli olabilir dedi. Ama normal doğumda kordonu bile kesmeden verebilirim göğsüne dedi. 36dan itibaren 2 haftada bir kontrole çağırcakmış ve nstye de -bir sorun olmazsa o zamana kadar-36tan sonra bağlatıyormuş. Sezaryen olursa (çünkü benim bebiş hala dönmemişti) 39da almayı tercih ediyorum ama sancın falan olursa suyun gelirse o zaman mecbur erken alıyoruz dedi. Spinal ya da genel oluşuna sen karar veriosun anestezi uzmanıyla sen görüşüosn dedi, spinalde baş ağrısı olmuyor asla ama bazen gebenin belden altının uyuşmadığı oluyor dedi. Ben kilomdan çekiniyorum kilolular uyuşamayabiliomuş dedim ona deneyerek karar verilir dedi. Magnezyumu doğuma kadar içebilirsin, yalnız multivitaminin kan sulandırıcı özelliği olduğundan 33. Haftada bırak dedi. Aklıma gelenler bunlar. Tabi sizin doktorunuz her şeyi farklı da söyleyip yapabilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?