Doktorun daha iyi bilir ama rahim ağzı kapalıysa artık yavaş yavaş incelmeye başlaması normalBenim 30 mm di canım . Bu beni 37 ye kadar idare eder mi acaba . Rahim ağzım kapalı
Bence yapılacak işleri sonraya erteleme çünkü hafta geçtikçe daha da agirlasma oluyor. Yapabildiğini şimdi yap derim.Merhaba kızlar bizim de bugün kontrolumuz vardi. 32+0 çalışamaz raporumu aldim 1835 gram olmuşuz. Haftasiyla uyumlu dedi Dr.umuz
Acil bir şey olmadığı sürece 36da Nst.ye sokucam dedi.
Birkac gündür sırt ağrılarım başladı. İlk hamileliğimde böyle değildi sanki. Nefes alırken bile oflaya puflaya aliyorum. Oksijen yetmiyor sankiSözde temizlik yapicam ama çok çabuk yoruluyorum nasıl bitecek bilmiyorum. Camlar ve zorlayacak seyler icin cagiricam mecbur birini, halilar falan yikamaya gidecek ama o zamana kadar dolap içi falan ince işleri halledeyim yavas yavas diyorum. Bebek kiyafetlerini de temizlik bitince halletmeyi düşünüyorum ama bi yandan da ya erken gelirse hazirliksiz yakalanirsam diye korkuyorum. 38den önce gelmesin mümkünse
Keşke sihirli bir değnek olsa da bütün evi silse süpürse toplasaMerhaba kızlar bizim de bugün kontrolumuz vardi. 32+0 çalışamaz raporumu aldim 1835 gram olmuşuz. Haftasiyla uyumlu dedi Dr.umuz
Acil bir şey olmadığı sürece 36da Nst.ye sokucam dedi.
Birkac gündür sırt ağrılarım başladı. İlk hamileliğimde böyle değildi sanki. Nefes alırken bile oflaya puflaya aliyorum. Oksijen yetmiyor sankiSözde temizlik yapicam ama çok çabuk yoruluyorum nasıl bitecek bilmiyorum. Camlar ve zorlayacak seyler icin cagiricam mecbur birini, halilar falan yikamaya gidecek ama o zamana kadar dolap içi falan ince işleri halledeyim yavas yavas diyorum. Bebek kiyafetlerini de temizlik bitince halletmeyi düşünüyorum ama bi yandan da ya erken gelirse hazirliksiz yakalanirsam diye korkuyorum. 38den önce gelmesin mümkünse
Şeker yüklemesi yaptıgımız gün 152 çıktı ama gece 2 tane hayrabolu tatlısı 2 tabak pilav yemiiştim bence onunda etkisi var mesela baklava yersem 2 dilin 150 cıkıyor
Merhaba canım nasılsın senin rahim boynun kaç mm benimki 34. Haftada 3 cm . Rahim ağzı kapalı . 37. Haftaya kadar idare eder miYa aslında sezeryan doğum savunulacak birşey değil ben de ilk dogum sezeryan ikincisi yani bu hamileligim normal.dogum olmasını çok isterdim ama serklaj düşük tehlikesi ve rahim boyu kisaligi yine mecbur sezeryan olacağım önemli olan bebislerimiz ve herşeyin yolunda gitmesi
Cnm kaçıncı haftadasın. Ben 32 de dönmemişti.daha dıner demişti. 34 te donmuş biraz daha baş asagidaydi.Çok şükür canım her şeyi iyi.Sadece dönmüyor sıpa. Artık 36ya kadar beklicez hanımefendi teşrif ederse döner, gerçi 40a kadar dönen oluomuş ama bilmiyorum. En hayırlı doğum hangisi olcaksa o olsun. Öyle diyorum artık alıştırmaya başladım kendimi sezaryen fikrine de.
İnşallah, geçen ay toparlamıştı biraz bu kontrolde tekrar gerilediğini görünce moralim bozuldu. 28. haftadan beri yememe ekstra dikkat ediyorum geriden geldiği için. 31. haftada 10 günde 400 gram almıştı 32de 10 günde 200 gram aldı bu sefer 2 haftada 400 gram almış. Niye bu kadar değişken bilmiyorum, bazen güzel alıyor bazen duraksıyor sanki ama hep geriden geliyorİnşallah sağlıkla ve vaktiyle gelir bebeğin canım.
Beslenmen nasıl bilmiyorum ama ekstra dikkat et istersen, bol bol kalsiyum protein almaya çalış.
30+5im canım. Bana da daha döner dedi ama dönmeyebilir de bilmiorum kiCnm kaçıncı haftadasın. Ben 32 de dönmemişti.daha dıner demişti. 34 te donmuş biraz daha baş asagidaydi.
Ay insallah ben en yüksek tatlı ve börek yediğim gün 163 ü gördüm şimdi hatırladımCanım ben 8 aydır diyetteyim ona rağmen yüklemede 207 cıktı 1. Saat şekerim. Bence sende hamilelik şekeri yok bu söylediğin değerlerle ve yediklerinleSağlıkla doğsun inşallah bebeğin
Benımde 32 de donmemıstı haftaya gıdıcem bakalım donecek mı senın gıbıCnm kaçıncı haftadasın. Ben 32 de dönmemişti.daha dıner demişti. 34 te donmuş biraz daha baş asagidaydi.
Olmayabilir ne güzel kafan karışmaz işte. Benim 2 cm açılmam olduğu halde hiç sancım olmamıştı. Yine de normal doğum oldu canım.Bi de doktoruma ben yalancı sancı falan hissetmiyorum dedim, e daha iyi bizim istediğimiz de bu zaten ama daha erken, 34ten sonra bekliyoruz genelde ama olmaması daha iyi dedi. Bu sancılar doğuma hazırlamıo mu ki, benimki daha ters diye belki de olmuo
Inşallah 38 e kadar biraz daha toparlar. Sen de beslenmene dikkat et bakalım kontrole kadar. Ama 38 hafta kötü bir hafta değil. Hatta erken doğum bile değil. Korkma kilosu düşük doğsa bile dogduktan sonra alır inşallah.Kızlar az önce muayeneden çıktım, bebeğim 2100 gram olmuş karın çevresi 2-3 hafta geride çıktı yineDoktor ciğer geliştirici iğne yazdı bugün ve yarın 2 doz vurulacakmış. Kilo alımı devam ederse bekleriz 38e kadar gelişimi durursa 38de doğumu yaparız suni sancıyla dedi. Şuan nstye girdim, dua edin iyi çıksın sonuçlar
Stres çok etkiliyor gerçektenYasadigimiz her duygu nasil da etkiliyor boyle anlamiyorum. Benim de aslinda fiilen yasadigim hicbi skintim yok suan detayli usg ye girmesem belki boyle bi sorunum oldugunu bile bilmeyecektim ustelik 2.gebeligim ilkinde yoktu suan var anlamiyorum niye. 32. Hftdan sonra riskli doneme giriyomusum surekli tansiyon kontrol falan yapcakmisim.
Maalesef artık herşey zor Allah yardımcın olsunKızlar benim karnım sanki birden büyüdü çok geriliyor ve aniden sertleşiyor baya iş yapmamı zorlaştırıyor. Ama eşimde hasta olduğu için mecburen birde ona özel bakmaya çalışıyorum yemeğini içeceğini herşeyini hazırlamak kolay olmuyor. Birde oğlum var o da ilgi bekliyor birde ev ve işlero kadar yoruldum ki bugün. Karnım da taş gibi sipsivri. Çocuk hareket edince özellikle sol tarafıma vurunca çok ağrıyor . Doktora da gidemiyorum karantinamız bitmeden hiçbir yere gidemicem
Allah yardımcın olsun . Evinize yardım edecek birileri gelebilir mi izole olacak şekilde .Kızlar benim karnım sanki birden büyüdü çok geriliyor ve aniden sertleşiyor baya iş yapmamı zorlaştırıyor. Ama eşimde hasta olduğu için mecburen birde ona özel bakmaya çalışıyorum yemeğini içeceğini herşeyini hazırlamak kolay olmuyor. Birde oğlum var o da ilgi bekliyor birde ev ve işlero kadar yoruldum ki bugün. Karnım da taş gibi sipsivri. Çocuk hareket edince özellikle sol tarafıma vurunca çok ağrıyor . Doktora da gidemiyorum karantinamız bitmeden hiçbir yere gidemicem
Maalesef kimse yok gelebilecek olanAllah yardımcın olsun . Evinize yardım edecek birileri gelebilir mi izole olacak şekilde .
İşin ilginci çok kilo da almadım karnım ağırlaştı birden ve çok yoruyor.Maalesef artık herşey zor Allah yardımcın olsun
Inan ben hiç anlamadım donduğu zamanı. Bugün doktor d3di başı aşağı diye. Hissetmeye çalışma bileBenımde 32 de donmemıstı haftaya gıdıcem bakalım donecek mı senın gıbıAma su an hıssettıgım hala donmedı
Ayyy çok güzelll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?