2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben 9 kg almışım ama beden olarak değişiklik yok karnım kocaman iğne batırsanız patlayacak sanki ikiz mi diye soran oluyor çok ağırlaştım belim ağrıyor biraz fazla ayakta kalsam

Kızlar sırtım acayip ağrıyor. O da yetmez gibi kaburgalarım da batıyor. Acı içindeyim. Yapılabilecek bir şey var mıdır kii

Tansiyonunuz kaca kadar yukseliyor ve uzun sure dusmuyor mu? Aspirin icmiyo muydun zaten ne ilacina baslatacak dr? Allah im yardim etsin saglikli bi sekilde dunyaya gelsin bebeklerimiz

Ben 9 kg almışım ama beden olarak değişiklik yok karnım kocaman iğne batırsanız patlayacak sanki ikiz mi diye soran oluyor çok ağırlaştım belim ağrıyor biraz fazla ayakta kalsam
Bende 10 kilo aldım hepsi karnımda sanki basen ve popoyu da büyüttüm ama. İlk kızımda 36 hafta masa başı çalıştım. Şimdi nasıl çalışmışım diyorum kendime. Arada 6 yıl var tabii

Annem çağırmıştı daha önce armut.com'dan, evin her yerini temizlediler ama 3 kişi gelmislerdi.
Sen zaten orada seçeneklerden bakarsın, mesajla da yazarsın nerelerin temizlenmesini istediğini
Bogazim agriyor bi bu eksikti
Mevsim gecisi sebebiyle de olabilir canım. Benim alerjim var gözlerim sulanıyor, boğazım giciklaniyor vs
Ihlamur veya zencefil+bal+limon iç hergun vitaminleri aksatma, bol meyve , sebze al.
1 su bardağı suya 1 çay kaşığı tuz,biraz da karbonat köy karıştır ve bu suyu burnuna çekerek temizle. Veya siringaya çek bu suyu, lavaboya kafanı yan olacak şekilde eğil,bir burun deliğinden sık, diğerinden çıkıyor zaten yıllardır yaptığım birşey burun, geniz vs mikropları temizliyor.

Sırt ağrıları bel ağrısı vücut halsizliği hepsi Bi Arada

Eklentiler

• 84A6AB21-50BD-4F33-96F1-13875F373B42.webp
    49,4 KB · Görüntüleme: 82
  • C92F7D6D-8B6D-48EA-9DB9-FFF2AD33396C.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 93
Kızlar bende 34 haftalik gebeyim bebegimin hareketleri çok azaldı böyle bir durum yasayan var mi? Acaba yeri daraldı diye mi böyle oldu

Kızlar abimin testi pozitif çıkmış başka şehirlerdeyiz 40lı yaşlarında kronik hastalığı da yok sabah öğrendik onlara moral vermek için güldük konuştuk oh ne güzel aşı sırası da beklemezsiniz dedim sadece kas ağrısı belirtisi vardı. Ama acaba kendi kendime çok mu üzüldüm göğsüme öküz oturdu sanki çok içim sıkılıyor ilk kez bu ladar yakınımıza geldi diye galiba

Kızlar bende 34 haftalik gebeyim bebegimin hareketleri çok azaldı böyle bir durum yasayan var mi? Acaba yeri daraldı diye mi böyle oldu
Evet olabiliyomuş doktorlar genelde günlük hareketleri 10 ve üzeri olursa sorun yok diyorlar. Tatlı bişeyler ye uzan karnını kaşı biraz bi bak hareketleniyorsa bişey olmaz inşallah

Hanımlar, ben de iki gündür sıkılıyordum evde. Gittim kolonya şişeleri aldım, kurdele ve yapay çiçek ve bunları yaptım kızımla beraber :) eşim inanamadı bana aldığımı sandı İki çeşit yaptım. Belke sizde uğraşmak istersiniz. Çok zevkli oldu bunları yapmak uzun da sürmedi. 20 tane 4 saatte bitirdik :)

Eklentiler

• 3EE396C8-C5B2-40FB-A888-A604CD32663B.webp
    71,4 KB · Görüntüleme: 91
  • 3E808CF6-4148-41B4-BB73-5EB1EB8EF07B.webp
    68,5 KB · Görüntüleme: 86

inşallah canım aminnn

aynen canım sivri bir hal aldı. Daha 1 hafta önce görenler hani bebek diyorlardı karantinadan sonra görürlerse artık doğum ne zaman diye sorabilirler

Kızlar bebeğin hıçkırığıns göre yönünü anlayabilir miyim? Az önce hıçkırdı 10 dk kadar sol tarafımda yandan geliyordu ses acaba kafası nerede olabilir diye merak ettim en son doktora gittiğimde daha dönmemişti ama kafası sağ yandaydı ve dönüyor yavaş yavaş galiba demişti doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…