2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ya o bende de var latex alerjisi sanırım yanma ve kaşıntı oluyor. 1-2 kere denedik ama ben rahatsız olunca vazgeçtik Doğumdan sonra emzirirken hapta kullanılmıyor diye biliyorum nası yapıcaz acaba
Hepsi yapmadı ama şu ilk evlendigimde aile hekiminin verdiği aşırı şekilde yaptı eşimde hiç memnun kalmadı sorma normal aldık tabi o zaman neyle korunacagimdan emin olmayan biz vardık

30+6'yım canım 1600 gram olmuş maşallah kuzuma çok mutlu oldum zaten ben de minyonum öyle kilolu olmaz da böyle haftasıyla uyumlu olsun yeter bize
Masallah maşallah. Beslenme düzenini boyle götür bari doğuma kadar cok sevindim

İnşallah sağlıkla ve vaktiyle gelir bebeğin canım.
Beslenmen nasıl bilmiyorum ama ekstra dikkat et istersen, bol bol kalsiyum protein almaya çalış.

Selam kızlar
Bugün benim de kontrolüm vardı. Nst te girdim yarım saat kaldım sancı çıkmadı. Benim bebek geçen kontrolde aşağıda görünüyordu hala aynı daha fazla inmemiş buna sevindim Gelişimi haftasıyla uyumlu. Ben kilo almamışım 100 gr da eksik çıktım. Her gün kefir içiyorum sanırım o biraz tokluk hissi veriyor, tavsiye ederim. Ben kilo almasam bile bebeğim almış. 2 hafta sonra yine kontrol. 36 yu atlatalım inşallah hayırlısıyla
Hayırlı kandiller herkese

Bende testi görünce bi garip oldum nerden nereye Allah kucağımıza aldığımız günleri de göstersin inşallah
Amin inşallah Eşime de testi gösterip aşkım hamile miyim sende görüyo musun ikinci çizgiyi dedim aklımca şaka yapıyım dedim adam duygulandı vicdan azabı çekiyorum

Ayy 2 pakette aldım hee ablam kullandıgı icin bende aldım tüh
Belki senin bebise iyi gelir kullanırsın canım,bez işi pek belli olmuyor.

Hayırlı kandiller hanımlar
Hayırlı kandiller
Hanımlar hayırlı kandiller, Allah hepimizi hayırla sağlıkla bebeklerimize kavuştursun inşallah
Amin canım, hayirli kandiller
Merhaba 34. Haftada kontrolü olan arkadaşlar rahim ağzınız kaç mm di hatırlıyor musunuz
33+6'da 41 veya 42mm'di.
Ya düşünmüyorum doğumu canım da niye dönmüo neyi yapmıorum ya da yanlış mı yapıyorum? kanamam vardı başlarda diye çok yattım ondan mı acaba diyorum, şimdi napsam da dönse
Canım bu senin elinde olan birşey değil. Benim bebeğim de ters duruyor. Doktorum 39'da bile dönebilen bebekler var demişti. Bazı yerlerde emekleme hareketinin bebeğin dönmesi için faydalı olduğunu okumuştum.

Benim 30 mm di canım . Bu beni 37 ye kadar idare eder mi acaba . Rahim ağzım kapalı

Merhaba kızlar bizim de bugün kontrolumuz vardi. 32+0 çalışamaz raporumu aldim 1835 gram olmuşuz. Haftasiyla uyumlu dedi Dr.umuz
Acil bir şey olmadığı sürece 36da Nst.ye sokucam dedi.
Birkac gündür sırt ağrılarım başladı. İlk hamileliğimde böyle değildi sanki. Nefes alırken bile oflaya puflaya aliyorum. Oksijen yetmiyor sanki Sözde temizlik yapicam ama çok çabuk yoruluyorum nasıl bitecek bilmiyorum. Camlar ve zorlayacak seyler icin cagiricam mecbur birini, halilar falan yikamaya gidecek ama o zamana kadar dolap içi falan ince işleri halledeyim yavas yavas diyorum. Bebek kiyafetlerini de temizlik bitince halletmeyi düşünüyorum ama bi yandan da ya erken gelirse hazirliksiz yakalanirsam diye korkuyorum. 38den önce gelmesin mümkünse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…