2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Evet çok yoğun ve yorucu geçiyor karantina günleri allah yardımcın olsun. Stres de etkilemiş olabilir canım karnını falan. Ben 14 gün stresten nefes darlığı çekiyodum hep geceleri uyuyamıyordum. Yemeği, pekmezi, meyvesi, kalsiyumu sürekli eşime bakmak zorundaydım atlatsın diye bide kızım var benimde zor oldu gerçekten. Stres yapma sen iyi olur inşallah

Merhaba canım nasılsın senin rahim boynun kaç mm benimki 34. Haftada 3 cm . Rahim ağzı kapalı . 37. Haftaya kadar idare eder mi
Canım artık bebek büyüdüğü için vajinadan bakmıyor benim dr um zaten en son baktığın da 24 mm y di baya düşüktü serklaj da olduğu için gittiği yere kadar gidecek diye konuştuk senin ki için durum nedir inan bilmiyorum

Sağol canım cevap için . İnşaallah zamanında sağlıkla gelir bebişler

Ay insallah ben en yüksek tatlı ve börek yediğim gün 163 ü gördüm şimdi hatırladım
Ben bikere 3 dilim pizza yemiştim 180 çıkmıştı. Bikac kere öyle çok yüksek çıktığı oldu ama sonra tabi hiç yemedim. Normalde tatlıyı çok severim ve çok şükür şeker sorunum yoktu ama hamilelikte bu benim imtihanim oldu resmen. Insallah geçer doğumdan sonra. Senin doğumuna az var zaten demi öyle hatırlıyorum, inşallah kalmaz şekerimiz sonrasında

Aman kalmasın valla evet çok az var ben herseyi hapır hupur yiyorm sadece özel olarak tatlı yediğimde 160 a çıkıyor yoksa ne yersem yeyim 130u asla geçmiyor

Çok güzelmiş. Ne düşünceli kocalar var. Bizimkinin daha bir çöpü yok özenip de aldığı. Beraber alışverişe gidiyoz birşey de sen beğen diyorum. Sen benim seçtiğimi beğenmezsin deyip çıkıyor işin içinden.

Aynı benimki, ama cidden de alsa da beğenmiorum ahaha

benim esimde oyleydi bugunlerde kendi begenip alir oldu bununla bide gece lambasi almis tavana yildiz yansitan onun disinda herseyini ben aldim

Kaç haftalık hamilesin canım

Benim de bugün 33 oldu 32 de gittim 2 hafta geriden geliyordu haftaya randevum 1500 gramdık en son bende oldum iğneden inşallah sağ Salim doğarlar
İnşallah canım. Bizim de 32de 1600 gramdı, hemen hemen aynı durumumuz. Düzenli alsınlar yeter ki zayıf olmaları önemli değil 2500ü geçsin haftasını doldursun tek istediğim bu

İnşallah canım. Bizim de 32de 1600 gramdı, hemen hemen aynı durumumuz. Düzenli alsınlar yeter ki zayıf olmaları önemli değil 2500ü geçsin haftasını doldursun tek istediğim bu
İnşallah canım ya almayı keserse kilo vermeye başlarsa alıcaz dedi inşallah almaz bekleriz 38 i

Hanımlar merhaba. Detaylı temizlik için yardımcı almayı düşünüyorum. daha kolay olur değil mi? Ama hiç bildiğim yok, armut.com dan mı çağırsam diyorum? Hiç kullanan var mı cam falan siliyorlar mı

İşin ilginci çok kilo da almadım karnım ağırlaştı birden ve çok yoruyor.
Aynı haftadayız ve bende Çok ağırlaştım. Karnım sivri öne doğru çıktı baya. Otur kalk bile zor geliyor artık. Allah yardımcımız olsun. Günlük ev işleri var kızım da ilgi oyun bekliyor. Onunla yere oturup oynamaya çalışıyorum ama çok zorlanıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…