Kızlar benim karnım sanki birden büyüdü çok geriliyor ve aniden sertleşiyor baya iş yapmamı zorlaştırıyor. Ama eşimde hasta olduğu için mecburen birde ona özel bakmaya çalışıyorum yemeğini içeceğini herşeyini hazırlamak kolay olmuyor. Birde oğlum var o da ilgi bekliyor birde ev ve işler o kadar yoruldum ki bugün. Karnım da taş gibi sipsivri. Çocuk hareket edince özellikle sol tarafıma vurunca çok ağrıyor . Doktora da gidemiyorum karantinamız bitmeden hiçbir yere gidemicem
Evet çok yoğun ve yorucu geçiyor karantina günleri allah yardımcın olsun. Stres de etkilemiş olabilir canım karnını falan. Ben 14 gün stresten nefes darlığı çekiyodum hep geceleri uyuyamıyordum. Yemeği, pekmezi, meyvesi, kalsiyumu sürekli eşime bakmak zorundaydım atlatsın diye bide kızım var benimde zor oldu gerçekten. Stres yapma sen iyi olur inşallah
Canım artık bebek büyüdüğü için vajinadan bakmıyor benim dr um zaten en son baktığın da 24 mm y di baya düşüktü serklaj da olduğu için gittiği yere kadar gidecek diye konuştuk senin ki için durum nedir inan bilmiyorum
Canım artık bebek büyüdüğü için vajinadan bakmıyor benim dr um zaten en son baktığın da 24 mm y di baya düşüktü serklaj da olduğu için gittiği yere kadar gidecek diye konuştuk senin ki için durum nedir inan bilmiyorum
Ben bikere 3 dilim pizza yemiştim 180 çıkmıştı. Bikac kere öyle çok yüksek çıktığı oldu ama sonra tabi hiç yemedim. Normalde tatlıyı çok severim ve çok şükür şeker sorunum yoktu ama hamilelikte bu benim imtihanim oldu resmen. Insallah geçer doğumdan sonra. Senin doğumuna az var zaten demi öyle hatırlıyorum, inşallah kalmaz şekerimiz sonrasında
Ben bikere 3 dilim pizza yemiştim 180 çıkmıştı. Bikac kere öyle çok yüksek çıktığı oldu ama sonra tabi hiç yemedim. Normalde tatlıyı çok severim ve çok şükür şeker sorunum yoktu ama hamilelikte bu benim imtihanim oldu resmen. Insallah geçer doğumdan sonra. Senin doğumuna az var zaten demi öyle hatırlıyorum, inşallah kalmaz şekerimiz sonrasında
Aman kalmasın valla evet çok az var ben herseyi hapır hupur yiyorm sadece özel olarak tatlı yediğimde 160 a çıkıyor yoksa ne yersem yeyim 130u asla geçmiyor
Çok güzelmiş. Ne düşünceli kocalar var. Bizimkinin daha bir çöpü yok özenip de aldığı. Beraber alışverişe gidiyoz birşey de sen beğen diyorum. Sen benim seçtiğimi beğenmezsin deyip çıkıyor işin içinden.
Çok güzelmiş. Ne düşünceli kocalar var. Bizimkinin daha bir çöpü yok özenip de aldığı. Beraber alışverişe gidiyoz birşey de sen beğen diyorum. Sen benim seçtiğimi beğenmezsin deyip çıkıyor işin içinden.
Kızlar az önce muayeneden çıktım, bebeğim 2100 gram olmuş karın çevresi 2-3 hafta geride çıktı yine Doktor ciğer geliştirici iğne yazdı bugün ve yarın 2 doz vurulacakmış. Kilo alımı devam ederse bekleriz 38e kadar gelişimi durursa 38de doğumu yaparız suni sancıyla dedi. Şuan nstye girdim, dua edin iyi çıksın sonuçlar
İnşallah canım. Bizim de 32de 1600 gramdı, hemen hemen aynı durumumuz. Düzenli alsınlar yeter ki zayıf olmaları önemli değil 2500ü geçsin haftasını doldursun tek istediğim bu
İnşallah canım. Bizim de 32de 1600 gramdı, hemen hemen aynı durumumuz. Düzenli alsınlar yeter ki zayıf olmaları önemli değil 2500ü geçsin haftasını doldursun tek istediğim bu
Hanımlar merhaba. Detaylı temizlik için yardımcı almayı düşünüyorum. daha kolay olur değil mi? Ama hiç bildiğim yok, armut.com dan mı çağırsam diyorum? Hiç kullanan var mı cam falan siliyorlar mı
Aynı haftadayız ve bende Çok ağırlaştım. Karnım sivri öne doğru çıktı baya. Otur kalk bile zor geliyor artık. Allah yardımcımız olsun. Günlük ev işleri var kızım da ilgi oyun bekliyor. Onunla yere oturup oynamaya çalışıyorum ama çok zorlanıyorum artık