2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Betuuuuuul cok şükür geldin yaaaa çok merak ettik seni

Bizde iyiyiz çok şükür canım ne zamandır gorunmuyodun tahmin ettik zaten diğer hesapta da biseyler olmuştu yeni açılmıştı iyi olmana sevindim çok az kalmış senin

çok şükür canım aman daha beklesin bebişler bu kasımın, sonuna dogru bizimkilerde ufaktan baslarlar dogurmaya allahın izniyle sağlıklakasım, anneleri baslamıs dogurmaya maşallah 34. haftada kontrolümüz wardı tabi ben 100 kilo olmusum bebiş iyidi 2400 kilosu wardı 11 Kasıma randewumuz war bakalım nstyede baglandım sancj yok ama ewde yalancı sancılar, basladı çok can yakmıyo neyseki

bakın arkadaşlarınız sizi merak ediyor ama siz hala sahte adres ile üyelik almaya deva ediyorsunuz. Geçici adres olduğu içinde şifrenizi bulamıyorsunuz. Size gösterilen özeni lütfen sizde gösterin.

bakın arkadaşlarınız sizi merak ediyor ama siz hala sahte adres ile üyelik almaya deva ediyorsunuz. Geçici adres olduğu içinde şifrenizi bulamıyorsunuz. Size gösterilen özeni lütfen sizde gösterin.
hesabım sahte değil kim oldugumu direk belirttim kızlara diğer hesabımı hatırlayamadığım için yeni bi hesap açmak zorunda kaldım merakta bıraktıgım için özür dilerim

hesabım sahte değil kim oldugumu direk belirttim kızlara diğer hesabımı hatırlayamadığım için yeni bi hesap açmak zorunda kaldım merakta bıraktıgım için özür dilerim

hesabınız sahte demedim, e-posta adresiniz sahte dedim. Geçerli bir adres olsaydı o adrese şifrenizi ister eski hesabınız ile girebilirsiniz. Her şifrenizi unuttuğunuzda yeni bir üyelik mi alacaksınız? bunu anlatmaya çalışıyorum.

Evet terlik de var sahi. Ben de küçük su ısıtıcı, çatal,kaşık, kupa götürmeyi düşünüyorum.
Valla su ısıtıcının küçüğünü bulmam zor şu an. Ama çok da gerekli de değil bence. Terlik ben de unutmuştum. Dün koydum çantama.

anladım kusura bakmayın not ettim bi kenara gmailide şifreyide dahada olmaz

anladım kusura bakmayın not ettim bi kenara gmailide şifreyide dahada olmaz
Ablacım ben benim için demiyorum sizi için diyorum... neyse not aldıysanız sorun yok

İyi olmana sevindim
İzne ayrıldın değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…