2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Valla su ısıtıcının küçüğünü bulmam zor şu an. Ama çok da gerekli de değil bence. Terlik ben de unutmuştum. Dün koydum çantama.
ben hazırlamadım çantayı kasım sonunu görcem gibi bi his var baya yavaştan alıyorum işleri,

Takilmayin bazen olmamasi daha iyi bizimki arayip kizina bizim soyadimizi verme diyor canim kaynanam bayılıyor bize

Hoşgeldin canım kaç haftalıksın şuan benim 2.bebiş ama sanki ilk gibi acaba nası olcak diye meraklanıyorım
Hoşbuldum canım teşekkür ederim :) 35 haftalığım şuan :) bence çok heyecan verici bir duygu kaçıncı olursa olsun insan çok merak eder ya :) senin kaç haftalık :)

Takilmayin bazen olmamasi daha iyi bizimki arayip kizina bizim soyadimizi verme diyor canim kaynanam bayılıyor bize
o ne demek ya Kimin soyadini verecekmissin pardon? Komsunun soyadini degil herhalde

Tövbe tövbe daha neler duyacağız. Anası belli,babası belli kimin soyadini verecekmişsiniz acaba sokaktan geçen herhangi birinin mi!? Allahım sen akıl fikir ver bu insanlara.
Biz gülüyoruz artik 6 sene oldu alistik dengesiz tavilara dugundede mesela isimlerimizi yazma demisti bizdr nenmizle dedemizin ismini yazdirmistik

Bu insanlar bi garip hem ısrarla bebek bebek derler hemde olunca böyle yaparlar aynısını bende eşimin babaannesi yapıyor her defasında bebek yap sevelim vs diye laf ederdi başımın etini yedi bebek diye şimdi sürekli kötü yorumlar yapıyor yok karnın küçük bebegin büyümemiş yok milletin bebesi çok güzel duruyor ultrason da seninki öyle degil benimki çirkinmiş güya ne çirkinliğini gördüyse dogmamış bebenin geçen pazar onların oradaydık bahçeden ayva yedik diye demedigini bırakmadı insan düşmanı olsa sesini çıkarmaz hamiledir canı çekmiştir der eşim sonunda patladı baya bozuştular. Hiç takmayın böyle insanları valla ben ilk hamileyim dedigimde bu kadın bana senin çocugunu sevmicem dedi durduk yere benimde aklımdan geçen dilimdedir kimseden laf sakınmam sevmezsen sevme babaanne anası babası sevip sahip çıktıktan sonra geri kalan sevmiş sevmemiş çok önemli değil seversen getiririm görürsün sevmezsen bende getirmem dedim diye eşim yaşlı o şakasına söylüyor diyordu şimdi bu son yaptıklarından sonra sen en iyisini yapıyor lafını esirgemiyormuşsun bundan sonra sana kimseyi alttan al demem dedi zorla kendilerinden uzaklaştırıp yalnızlaşıyorlar sonra da kapımı kimse açmıyor diye aglıyorlar

Doktor felaket tellaligi yapmamis olani anlatmış

Süpersin gerçekten en iyisini yapmışsın. bebek olana kadar neden yok olunca oralı olan yok çok benzer hikaye bende de mevcut

Aynen oyle canim haketmeyene haketmedigi degero vermiceksin. Bu dunyada kimse kimseye muhtac degil artik herkes yerini bilsin

Süpersin gerçekten en iyisini yapmışsın. bebek olana kadar neden yok olunca oralı olan yok çok benzer hikaye bende de mevcut
Kız böyleler ya hiç şaşmıyor evlendigimden itibaren her gördüğünde bebek dedi istemiyorum dedigim halde susmadı şimdi de böyle yapıyor onu umursasam dengem bozulur benim

Bir de böyle şeyleri koskoca insanlar yapıyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…