ben hazırlamadım çantayı kasım sonunu görcem gibi bi his var baya yavaştan alıyorum işleri,Valla su ısıtıcının küçüğünü bulmam zor şu an. Ama çok da gerekli de değil bence. Terlik ben de unutmuştum. Dün koydum çantama.
Hoşgeldin canım kaç haftalıksın şuan benim 2.bebiş ama sanki ilk gibi acaba nası olcak diye meraklanıyorımmerhaba kızlarr ben de aralık annesi olacağım inşallah çok az kaldı kızımı kucağıma almama ilk gebeliğim heyecanlıyım sizlere merhaba demek istedim :)
Takilmayin bazen olmamasi daha iyi bizimki arayip kizina bizim soyadimizi verme diyor canim kaynanam bayılıyor bizeBence de öyle ama dibimdeki insanlar hamileliğim boyunca arayıp bişeye ihtiyacın var mı diye sormayınca insanın zoruna gidiyor. Bir problem yaşamadım şimdiye kadar onlarla, milletin kvsi her gün oğlundan çıkmaz bunlar arayıp sormaz çağrılmadan gelmek istiyoruz demez aylarca. Ortaları yok hiçbirinin. Torun torun diye ölüyorlardı iki senedir ona da bir hayırlarını görmedik, kv bir hastane çıkışını ben alayım demeyi akıl edebildi. İnsan maddi bişey beklemiyor ama arayıp sorulmayı ilgi görmeyi bekliyor. Ne bileyim bende zaten doğum yaklaştıkça hassaslaştım gözüme batıyor herşey iyice yalnız hissediyorum kendimi
Hoşbuldum canım teşekkür ederim :) 35 haftalığım şuan :) bence çok heyecan verici bir duygu kaçıncı olursa olsun insan çok merak eder ya :) senin kaç haftalık :)Hoşgeldin canım kaç haftalıksın şuan benim 2.bebiş ama sanki ilk gibi acaba nası olcak diye meraklanıyorım
o ne demek yaTakilmayin bazen olmamasi daha iyi bizimki arayip kizina bizim soyadimizi verme diyor canim kaynanam bayılıyor bize
Gorusmuyoruz ya aklinca kütüğünde istemiyoro ne demek yaKimin soyadini verecekmissin pardon? Komsunun soyadini degil herhalde
Merhaba, hoşgeldinmerhaba kızlarr ben de aralık annesi olacağım inşallah çok az kaldı kızımı kucağıma almama ilk gebeliğim heyecanlıyım sizlere merhaba demek istedim :)
Tövbe tövbe daha neler duyacağız. Anası belli,babası belli kimin soyadini verecekmişsiniz acaba sokaktan geçen herhangi birinin mi!? Allahım sen akıl fikir ver bu insanlara.Gorusmuyoruz ya aklinca kütüğünde istemiyor
Merhaba hoşbuldum :) çokkk teşekkür ederim sizlerin de hayırlı olsun :) Sağlıkla güzelce kucağımıza alırız inşallah hepimiz de :)Merhaba, hoşgeldinbebeğin hayırlı olsun
Biz gülüyoruz artik 6 sene oldu alistik dengesiz tavilara dugundede mesela isimlerimizi yazma demisti bizdr nenmizle dedemizin ismini yazdirmistikTövbe tövbe daha neler duyacağız. Anası belli,babası belli kimin soyadini verecekmişsiniz acaba sokaktan geçen herhangi birinin mi!? Allahım sen akıl fikir ver bu insanlara.
Amin, inşaallahMerhaba hoşbuldum :) çokkk teşekkür ederim sizlerin de hayırlı olsun :) Sağlıkla güzelce kucağımıza alırız inşallah hepimiz de :)
Allah sen büyüksün Ya Rabbi ... ne kıymetli isimleri soy isimleri varmış, ay sinirlerim bozulduBiz gülüyoruz artik 6 sene oldu alistik dengesiz tavilara dugundede mesela isimlerimizi yazma demisti bizdr nenmizle dedemizin ismini yazdirmistik
Aa kiymetlidir padişah soyundan herhalAllah sen büyüksün Ya Rabbi ... ne kıymetli isimleri soy isimleri varmış, ay sinirlerim bozuldu
Doktor felaket tellaligi yapmamis olani anlatmışValla doktorunuza helal olsun diyecek bişey bulamadım. Allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin ama felaket tellalı doktoru vakit varken değiştir derim yine sezeryan ol risk alacak olan sensin ama o doktordan pek hayır gelmez gibi insana. Ağzı dualı pozitif biriyle yapmak ister doğumuda
Süpersin gerçekten en iyisini yapmışsın. bebek olana kadar neden yok olunca oralı olan yokBu insanlar bi garip hem ısrarla bebek bebek derler hemde olunca böyle yaparlar aynısını bende eşimin babaannesi yapıyor her defasında bebek yap sevelim vs diye laf ederdi başımın etini yedi bebek diye şimdi sürekli kötü yorumlar yapıyor yok karnın küçük bebegin büyümemiş yok milletin bebesi çok güzel duruyor ultrason da seninki öyle degil benimki çirkinmiş güya ne çirkinliğini gördüyse dogmamış bebenin geçen pazar onların oradaydık bahçeden ayva yedik diye demedigini bırakmadı insan düşmanı olsa sesini çıkarmaz hamiledir canı çekmiştir der eşim sonunda patladı baya bozuştular. Hiç takmayın böyle insanları valla ben ilk hamileyim dedigimde bu kadın bana senin çocugunu sevmicem dedi durduk yere benimde aklımdan geçen dilimdedir kimseden laf sakınmam sevmezsen sevme babaanne anası babası sevip sahip çıktıktan sonra geri kalan sevmiş sevmemiş çok önemli değil seversen getiririm görürsün sevmezsen bende getirmem dedim diye eşim yaşlı o şakasına söylüyor diyordu şimdi bu son yaptıklarından sonra sen en iyisini yapıyor lafını esirgemiyormuşsun bundan sonra sana kimseyi alttan al demem dedi zorla kendilerinden uzaklaştırıp yalnızlaşıyorlar sonra da kapımı kimse açmıyor diye aglıyorlar
Aynen oyle canim haketmeyene haketmedigi degero vermiceksin. Bu dunyada kimse kimseye muhtac degil artik herkes yerini bilsinBu insanlar bi garip hem ısrarla bebek bebek derler hemde olunca böyle yaparlar aynısını bende eşimin babaannesi yapıyor her defasında bebek yap sevelim vs diye laf ederdi başımın etini yedi bebek diye şimdi sürekli kötü yorumlar yapıyor yok karnın küçük bebegin büyümemiş yok milletin bebesi çok güzel duruyor ultrason da seninki öyle degil benimki çirkinmiş güya ne çirkinliğini gördüyse dogmamış bebenin geçen pazar onların oradaydık bahçeden ayva yedik diye demedigini bırakmadı insan düşmanı olsa sesini çıkarmaz hamiledir canı çekmiştir der eşim sonunda patladı baya bozuştular. Hiç takmayın böyle insanları valla ben ilk hamileyim dedigimde bu kadın bana senin çocugunu sevmicem dedi durduk yere benimde aklımdan geçen dilimdedir kimseden laf sakınmam sevmezsen sevme babaanne anası babası sevip sahip çıktıktan sonra geri kalan sevmiş sevmemiş çok önemli değil seversen getiririm görürsün sevmezsen bende getirmem dedim diye eşim yaşlı o şakasına söylüyor diyordu şimdi bu son yaptıklarından sonra sen en iyisini yapıyor lafını esirgemiyormuşsun bundan sonra sana kimseyi alttan al demem dedi zorla kendilerinden uzaklaştırıp yalnızlaşıyorlar sonra da kapımı kimse açmıyor diye aglıyorlar
Kız böyleler ya hiç şaşmıyor evlendigimden itibaren her gördüğünde bebek dedi istemiyorum dedigim halde susmadı şimdi de böyle yapıyor onu umursasam dengem bozulur benimSüpersin gerçekten en iyisini yapmışsın. bebek olana kadar neden yok olunca oralı olan yokçok benzer hikaye bende de mevcut
Bir de böyle şeyleri koskoca insanlar yapıyor yaBu insanlar bi garip hem ısrarla bebek bebek derler hemde olunca böyle yaparlar aynısını bende eşimin babaannesi yapıyor her defasında bebek yap sevelim vs diye laf ederdi başımın etini yedi bebek diye şimdi sürekli kötü yorumlar yapıyor yok karnın küçük bebegin büyümemiş yok milletin bebesi çok güzel duruyor ultrason da seninki öyle degil benimki çirkinmiş güya ne çirkinliğini gördüyse dogmamış bebenin geçen pazar onların oradaydık bahçeden ayva yedik diye demedigini bırakmadı insan düşmanı olsa sesini çıkarmaz hamiledir canı çekmiştir der eşim sonunda patladı baya bozuştular. Hiç takmayın böyle insanları valla ben ilk hamileyim dedigimde bu kadın bana senin çocugunu sevmicem dedi durduk yere benimde aklımdan geçen dilimdedir kimseden laf sakınmam sevmezsen sevme babaanne anası babası sevip sahip çıktıktan sonra geri kalan sevmiş sevmemiş çok önemli değil seversen getiririm görürsün sevmezsen bende getirmem dedim diye eşim yaşlı o şakasına söylüyor diyordu şimdi bu son yaptıklarından sonra sen en iyisini yapıyor lafını esirgemiyormuşsun bundan sonra sana kimseyi alttan al demem dedi zorla kendilerinden uzaklaştırıp yalnızlaşıyorlar sonra da kapımı kimse açmıyor diye aglıyorlar
Bende saygı hakedilene kimseden lafımı çekmem sustukça başa çıkıyor böyle olanlarAynen oyle canim haketmeyene haketmedigi degero vermiceksin. Bu dunyada kimse kimseye muhtac degil artik herkes yerini bilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?