şöyle bir aralık annelerine bakayım dedim. aynı haftalarda bende de çok ağrı vardı, sırt ve özellikle belimde. şu an çok şükür yok. bunun için her gün düzenli yürüyüş yaptım, bel ve sırt ağrılarına iyi gelen yoga hareketleri var onları yaptım. ve en en önemli uyurken mutlaka yan yatıp sırtı ve beli yastıklarla güzelce desteklemek.Kızlar sırtım acayip ağrıyor. O da yetmez gibi kaburgalarım da batıyor. Acı içindeyim. Yapılabilecek bir şey var mıdır kii
benim de hazırlıklarım henüz bitmedi. ama mutlaka 3-5 tane iç zıbın koymalısın şu çapraz kruvaze olup çıtçıtsız ve bağlamasız olanlardan. bebeğin göbeği düşmediği için en rahat o giydiriliyormuş ilk hafta. diğerleri çok rahatsız ediyormuş bebeği. fotoğrafı ekliyorum. gerçi fotoda zıbın arkada kalmış. ben kitikate aldım organik olduğu için.Ben bugün annemin de dürtmesiyle hastane çantasını hazirlamaya başladımBebeğin hastaneye götürülecek eşyaları ütülendi, küçük bir hurca yerleştirdik. Benim de iki takım pijama ve sabahligim ütülendi onlar askıda bekleyecek bir süre daha.
Bebek için hazirladiklarim;
*1 set 10'lu hastane çıkışı
*2 tulum
*2 alt üst takım
*1 kalın, 1 wellsoft nohut battaniye , 1 tane penye battaniye, 1 tane muslin.
*5 adet ağız bezi
*3 çorap
*Puset & puset örtüsü.
Kendim için
*2 takım pijama
*3 adet kilot, 3 atlet, 2 tane emzirme sütyeni
*Hastaneden çıkarken giyeceğim kıyafeti de utuleyip dolaba astım.
*Çorap
*Maske, dezenfektan, kolonya ( sonra koyulacak)
*Sabun, diş fırçası, tarak, şal, makyaj malzemesi, el kremi (daha sonra koyulacak)
*Havlu
Alınacaklar
°Depend
°Gecelik
°Bebek bezi (Molfix Pure&Soft)
°Bebek maması (Sma almayı düşünüyorum)
°Biberon (Philips Avent Antikolik )
°Pamuk mendil & Unibaby Yenidoğan ıslak mendili
*Süt sağma pompası
Şimdilik aklımda olan bunlar.
Teşekkür ederimbenim de hazırlıklarım henüz bitmedi. ama mutlaka 3-5 tane iç zıbın koymalısın şu çapraz kruvaze olup çıtçıtsız ve bağlamasız olanlardan. bebeğin göbeği düşmediği için en rahat o giydiriliyormuş ilk hafta. diğerleri çok rahatsız ediyormuş bebeği. fotoğrafı ekliyorum. gerçi fotoda zıbın arkada kalmış. ben kitikate aldım organik olduğu için.
Ya tatlıs olmuş isminiz banada ilham oldu Demirhan ismini eşime sundum bakalım ne diyecek
Demirhan da kulaga cok hos geliyorYa tatlıs olmuş isminiz banada ilham oldu Demirhan ismini eşime sundum bakalım ne diyecek
Betül hangisiydi güvenlik ti ikinci çocuğuydu kızı olucak ti aynı kisiyse uzun zamandır görünmüyorBetülden haber yok değil mi arkadaşlar
Han lı isim isitiyoruz hicbirsey olmaza Han koyarızDemirhan da kulaga cok hos geliyor
Canm ıhlamur c vitamini çiğ sarımsak yut bal karabiber ıhlamur karışımı yap hemen başla valla yorumlar korkutuyor insanı ama benimde boğaz ağrım la başladı çok şükür yatirmadi ama antibiyotik kullandımBogazim agriyor bi bu eksikti
demirhan guzel bence alternatif olarak klasik isimler seviyorsaniz Murathan da olabilir oyle eski isimleri yeni acayip isimlerden daha cok seviyorum benHan lı isim isitiyoruz hicbirsey olmaza Han koyarız
Öncelik D harfi ile başlaması bulamazsam Metehan hazırda bekliyor bakalım sonuç ne olacak çocuğumun doğmasına az kaldı isimi net değildemirhan guzel bence alternatif olarak klasik isimler seviyorsaniz Murathan da olabilir oyle eski isimleri yeni acayip isimlerden daha cok seviyorum ben
Inşallah canım, geçsin gitsinAman kalmasın valla evet çok az var ben herseyi hapır hupur yiyorm sadece özel olarak tatlı yediğimde 160 a çıkıyor yoksa ne yersem yeyim 130u asla geçmiyor
Benim eşinde aynı seyi soyluyorÇok güzelmiş. Ne düşünceli kocalar var. Bizimkinin daha bir çöpü yok özenip de aldığı. Beraber alışverişe gidiyoz birşey de sen beğen diyorum. Sen benim seçtiğimi beğenmezsin deyip çıkıyor işin içinden.
Kız maske dezenfektan falan benim hiç aklıma gelmemişti iyi hatırlattın.Ben bugün annemin de dürtmesiyle hastane çantasını hazirlamaya başladımBebeğin hastaneye götürülecek eşyaları ütülendi, küçük bir hurca yerleştirdik. Benim de iki takım pijama ve sabahligim ütülendi onlar askıda bekleyecek bir süre daha.
Bebek için hazirladiklarim;
*1 set 10'lu hastane çıkışı
*2 tulum
*2 alt üst takım
*1 kalın, 1 wellsoft nohut battaniye , 1 tane penye battaniye, 1 tane muslin.
*5 adet ağız bezi
*3 çorap
*Puset & puset örtüsü.
Kendim için
*2 takım pijama
*3 adet kilot, 3 atlet, 2 tane emzirme sütyeni
*Hastaneden çıkarken giyeceğim kıyafeti de utuleyip dolaba astım.
*Çorap
*Maske, dezenfektan, kolonya ( sonra koyulacak)
*Sabun, diş fırçası, tarak, şal, makyaj malzemesi, el kremi (daha sonra koyulacak)
*Havlu
Alınacaklar
°Depend
°Gecelik
°Bebek bezi (Molfix Pure&Soft)
°Bebek maması (Sma almayı düşünüyorum)
°Biberon (Philips Avent Antikolik )
°Pamuk mendil & Unibaby Yenidoğan ıslak mendili
*Süt sağma pompası
Şimdilik aklımda olan bunlar.
Evet canım son giriş tarihi 2 Ekim sonra bir daha girmedi. Bende çok merak ediyorum. Umarım iyidirBetül hangisiydi güvenlik ti ikinci çocuğuydu kızı olucak ti aynı kisiyse uzun zamandır görünmüyor
Aynen canım oBetül hangisiydi güvenlik ti ikinci çocuğuydu kızı olucak ti aynı kisiyse uzun zamandır görünmüyor
TimurhanÖncelik D harfi ile başlaması bulamazsam Metehan hazırda bekliyor bakalım sonuç ne olacak çocuğumun doğmasına az kaldı isimi net değil
Sanki biraz erken oldu tedirgin oldum teşekkür ederim bilgilendirdigin icinEvet olabiliyomuş doktorlar genelde günlük hareketleri 10 ve üzeri olursa sorun yok diyorlar. Tatlı bişeyler ye uzan karnını kaşı biraz bi bak hareketleniyorsa bişey olmaz inşallah
Evet terlik de var sahi. Ben de küçük su ısıtıcı, çatal,kaşık, kupa götürmeyi düşünüyorum.Kız maske dezenfektan falan benim hiç aklıma gelmemişti iyi hatırlattın.
İlaveten, terlik de koy, ben hatta kupa, çatal-kaşık-çay kaşığı falan da koydum. Virüsten dolayı pek güvenemiyorum. Bide bizde 3 gün ya. Daha rahat etmem açısından.
Beni de ishal yaptı demir ilacıAy demir ilacı herkesi kabız yapar genelde seni ishal mi yapıyo ne güzel
Betülden haber yok değil mi arkadaşlar
Betül hangisiydi güvenlik ti ikinci çocuğuydu kızı olucak ti aynı kisiyse uzun zamandır görünmüyor
Evet canım son giriş tarihi 2 Ekim sonra bir daha girmedi. Bende çok merak ediyorum. Umarım iyidir
kızlar canlarım ben geldim geldim yine yeni yeniden farklı bi hesapAynen canım o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?