2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bu yalancı sancılar iyice zorlamaya başladı,uyutmuyor ve gerçekten çok acıtıyor. Nasıl normal doğum yapacağım bilmiyorum ,onun agrisi daha fazla diyorlar ,doğum yaklaştıkça korkum da artıyor

Kızlar sırtım acayip ağrıyor. O da yetmez gibi kaburgalarım da batıyor. Acı içindeyim. Yapılabilecek bir şey var mıdır kii
şöyle bir aralık annelerine bakayım dedim. aynı haftalarda bende de çok ağrı vardı, sırt ve özellikle belimde. şu an çok şükür yok. bunun için her gün düzenli yürüyüş yaptım, bel ve sırt ağrılarına iyi gelen yoga hareketleri var onları yaptım. ve en en önemli uyurken mutlaka yan yatıp sırtı ve beli yastıklarla güzelce desteklemek.

yoga için şu video gayet yeterli:

inşallah sizin ağrılarınız da bir an önce geçer. doktorum ağrılar için magnezyum önerdi ama ben eczaneye gidip alamadım, onun yerine domates tüketimimi artırdım onun da faydası olmuş olabilir.

benim de hazırlıklarım henüz bitmedi. ama mutlaka 3-5 tane iç zıbın koymalısın şu çapraz kruvaze olup çıtçıtsız ve bağlamasız olanlardan. bebeğin göbeği düşmediği için en rahat o giydiriliyormuş ilk hafta. diğerleri çok rahatsız ediyormuş bebeği. fotoğrafı ekliyorum. gerçi fotoda zıbın arkada kalmış. ben kitikate aldım organik olduğu için.

Eklentiler

• images (249).webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 39
Teşekkür ederim

Bogazim agriyor bi bu eksikti
Canm ıhlamur c vitamini çiğ sarımsak yut bal karabiber ıhlamur karışımı yap hemen başla valla yorumlar korkutuyor insanı ama benimde boğaz ağrım la başladı çok şükür yatirmadi ama antibiyotik kullandım

Han lı isim isitiyoruz hicbirsey olmaza Han koyarız
demirhan guzel bence alternatif olarak klasik isimler seviyorsaniz Murathan da olabilir oyle eski isimleri yeni acayip isimlerden daha cok seviyorum ben

demirhan guzel bence alternatif olarak klasik isimler seviyorsaniz Murathan da olabilir oyle eski isimleri yeni acayip isimlerden daha cok seviyorum ben
Öncelik D harfi ile başlaması bulamazsam Metehan hazırda bekliyor bakalım sonuç ne olacak çocuğumun doğmasına az kaldı isimi net değil

Aman kalmasın valla evet çok az var ben herseyi hapır hupur yiyorm sadece özel olarak tatlı yediğimde 160 a çıkıyor yoksa ne yersem yeyim 130u asla geçmiyor
Inşallah canım, geçsin gitsin
Benim eşinde aynı seyi soyluyor herşeyi beğenme ve alma bana kaldı çöp almisligi yok kendi beğenip ama en azından benim aldıklarıma laf etmiyor

Kız maske dezenfektan falan benim hiç aklıma gelmemişti iyi hatırlattın.

İlaveten, terlik de koy, ben hatta kupa, çatal-kaşık-çay kaşığı falan da koydum. Virüsten dolayı pek güvenemiyorum. Bide bizde 3 gün ya. Daha rahat etmem açısından.

Evet olabiliyomuş doktorlar genelde günlük hareketleri 10 ve üzeri olursa sorun yok diyorlar. Tatlı bişeyler ye uzan karnını kaşı biraz bi bak hareketleniyorsa bişey olmaz inşallah
Sanki biraz erken oldu tedirgin oldum teşekkür ederim bilgilendirdigin icin

Evet terlik de var sahi. Ben de küçük su ısıtıcı, çatal,kaşık, kupa götürmeyi düşünüyorum.

Betülden haber yok değil mi arkadaşlar

Betül hangisiydi güvenlik ti ikinci çocuğuydu kızı olucak ti aynı kisiyse uzun zamandır görünmüyor

Evet canım son giriş tarihi 2 Ekim sonra bir daha girmedi. Bende çok merak ediyorum. Umarım iyidir

kızlar canlarım ben geldim geldim yine yeni yeniden farklı bi hesapyeni bi telefon eşimin telefonu, bozulmuş sehir dışına cıkıcaktı benimkini aldı tuşlu telefonla idare ettim bi süre merak etmişsiniz allah razı olsun ya çok şükür bi sıkıntı yok bizde hala beklemedeyiz geçmiş sayfalara çok bakamadım birazdan incelicem inşallah kötü bi durum yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…