• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hahaha :) benım tansıyonum evde 9-6 hep hastane de 11-7 çıkıyor şaşmıyor 😂
Aynıymışız panik atak olup çıkmadan sağlıkla alsam evladımı kucağıma başka bişi istemiyorum inan ki.
Seninde 1 ay beklemez bile onu anladım 😂
Hayırlısıyla kawuş inşallah yavruna cnm az kalmış maşallah kilosu da iyi sağlıkla gelsin 😍

Bu aralar hastaneden virüs kapanı çok duydum ve tedirgin olmaya başladım.
Dün hastaneye gittiğimde baktım göğüs hastalıkları doktoru ve kulak burun boğaz doktoru izinliymiş büyük ihtimal karantinadalar.
Hastane çantasına çatal kaşık, yastık kılıfı filan koydum başka ne gibi önlemler alabiliriz ki ?
Dışarıdan yemeğe müsade ederlerse eşimden çorba filan isterim yemem hastanede.
Hemşireler geldikçe maskemi de takarm odada. Başka da aklıma bişey gelmiyor.
Hayırlısıyla atlatsak şu süreci.
Sizin var mı şuna dikkat edin dediğiniz ?

İnşallah kendi sancilarin gelir canım gelmezse de Dr dan biraz daha beklemesini iste hemen suni vermesin ben ilk doğumda acemiydim Dr ne dediyse yaptım beklemedi suniyi verdi ama herşeyin doğalı güzel sancinin da emin ol. Aslında doğum süreci 38-42 hafta 42ye kadar beklemeleri lazım ama Dr lar sorumluluktan kaçıyor biraz da bebis kaka yutar diye korkutuyorlar insanı. Ben ikinci doğumumda Dr u ikna ettim sürekli kontrole gelirim gerekirse beklemek istyrm diye 42ye kadar bekledi 42de kendi sancım geldi hiçbir sorun olmadan..hastane yakınsa sık kontrole giderim diyebiliyor san bekleneni tavsiye ederim canım tecrübeyle sabit..benim bu 3. De geç gelir heralde ben kendimi 40a değil de 42ye kadar sartlandirdimbenin kızlar gelmek bilmiyor🤦
Canım ben sanki seni dün doğum yaptı olarak ekledim listeye. Sen kimn bilgilerini yazmıştın ki acaba 🙄

Walla arasam çağırırmı doktor DİE arayamıyorum eşim şehir dışında akşama gelicek napsam bilemedim 😞
Kuzum kasıklarda baskı karında ağrı bele vuran sancı oluo böyle ishal olmuşsun da sanki onun sancısını çekiyormışsun gibi yani bana öyle oluyor 3 gündür 😬 böyleyse bi git nts'ye gir kalp atışları sıkıntıya düşenler oluyor ama senınkı normal dedı oyle olsaydı bende yatıodum bugun 😄
İçin nasıl rahat edecekse öyle yap ben sımdıkı aklım olsa anlasaydım sancı oldugunu hemen gıderdım 🤷🏻‍♀️

Bu aralar hastaneden virüs kapanı çok duydum ve tedirgin olmaya başladım.
Dün hastaneye gittiğimde baktım göğüs hastalıkları doktoru ve kulak burun boğaz doktoru izinliymiş büyük ihtimal karantinadalar.
Hastane çantasına çatal kaşık, yastık kılıfı filan koydum başka ne gibi önlemler alabiliriz ki ?
Dışarıdan yemeğe müsade ederlerse eşimden çorba filan isterim yemem hastanede.
Hemşireler geldikçe maskemi de takarm odada. Başka da aklıma bişey gelmiyor.
Hayırlısıyla atlatsak şu süreci.
Sizin var mı şuna dikkat edin dediğiniz ?
Inşallah atlatırız doğumdan sonra ne yapacağız bende de bu korku başladı sık sık kontrole gidecegiz saglik ocagi da cagiriyor 2. Topuk kanı icin 😔

Inşallah atlatırız doğumdan sonra ne yapacağız bende de bu korku başladı sık sık kontrole gidecegiz saglik ocagi da cagiriyor 2. Topuk kanı icin 😔
Orası da ayrı bi muamma. Dediğin gibi kontroller var bebekle gideceğiz hem de nasıl koruyacağız bilmiyorum.
Eve gelmek isteyen olursa kii illa gelen olacak kayınvalide görümce vs. nasıl gelme denir ki ? 🤷

Kuzum kasıklarda baskı karında ağrı bele vuran sancı oluo böyle ishal olmuşsun da sanki onun sancısını çekiyormışsun gibi yani bana öyle oluyor 3 gündür 😬 böyleyse bi git nts'ye gir kalp atışları sıkıntıya düşenler oluyor ama senınkı normal dedı oyle olsaydı bende yatıodum bugun 😄
İçin nasıl rahat edecekse öyle yap ben sımdıkı aklım olsa anlasaydım sancı oldugunu hemen gıderdım 🤷🏻‍♀️
Aynı dediklerini yaşıyorum dünden beri kasılma çok olmuyo ama ağrı beni benden alıyo parol içtim geçmedi yazdım doktora korktum artık çağırırsa gidicem bakalım ne dicek 😓

Aynı dediklerini yaşıyorum dünden beri kasılma çok olmuyo ama ağrı beni benden alıyo parol içtim geçmedi yazdım doktora korktum artık çağırırsa gidicem bakalım ne dicek 😓
İyi yapmışsın günlerimiz çok yakın senınle doktor da panik olunca 36 hafta dolunca her gün doğum olabılır nıye kendını hazırlamadın dedı 🙇🏻‍♀️
Sağlıkla gelsinler artık zor zamanı atlattık demekten başka çaremiz yok 🤷🏻‍♀️

doktordan geldim, sadece nst yaptı doktor ultrasonla bakmadı. Pazartesi doğum var artık ilgilenmiyoruz kilosuyla vs dedi. E bi göreydik hocam dedim ama ikna olmadı🙈🙈 neyse biz de kan tahlillermi verdik, covid testi yaptırdık, ekg m çekildi. Hayırlısıyla pzt olsun artık 🙏🏾
Hadi sağlıkla inşallah 🙏🏻🤗

İyi yapmışsın günlerimiz çok yakın senınle doktor da panik olunca 36 hafta dolunca her gün doğum olabılır nıye kendını hazırlamadın dedı 🙇🏻‍♀️
Sağlıkla gelsinler artık zor zamanı atlattık demekten başka çaremiz yok 🤷🏻‍♀️
Kendimi erken gelmesine hazırlamıştım ama yine de korktum şuanda 🙈 sağlıkla hayırlısıyla gelsinler inşallah tek duam artık o ☺️

Back
X