2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kizlar bebek hareketleriniz ne durumda? Benim tekmeler yavaşladı içimde kaymaya başladı, o da gün içi her zaman değil. Kayma hareketlerini de iki yan boslugumda hissediyorum daha çok, enlemesine mi yatıyor nedir 🙄😅 Bir de geceleri karnım çok sertleşiyor. Derimin gerilmesinden sanki uyusuyormus gibi hissediyorum karnım. Bir de ara sıra gelen sol kasık ağrım var. Yalancı kasılma dedikleri bu mu bilmiyorum
Benim sertleşme aylardır var ama yatayken çok daha fazlaydı doktorda bebek yatayken kasılma çok olur demişti sağa sola yatırmıyordu sürekli sanki dürtüyordu😖 hareketler azalacak artık benim de azaldı ama daha kuvveti arttı eli sanırım sanki karnımdan cıkacak gibi oluyor 😂

Benim sertleşme aylardır var ama yatayken çok daha fazlaydı doktorda bebek yatayken kasılma çok olur demişti sağa sola yatırmıyordu sürekli sanki dürtüyordu😖 hareketler azalacak artık benim de azaldı ama daha kuvveti arttı eli sanırım sanki karnımdan cıkacak gibi oluyor 😂
Benim de yatay su an, çünkü sol bosluguma bastırıyordum bir yumru geliyor, başımı poposumu bilmiyorum. Yanlara yatınca hareket ediyor kayıyor gibi. Sırt üstü zaten yatamiyorum, mecbur yan yatmaya devam ediyorum. Geçen hafta tekme atardı dışardan görülecek şekilde, bu hafta sadece kayıyor arada hafif dokunuyor.

Kizlar bebek hareketleriniz ne durumda? Benim tekmeler yavaşladı içimde kaymaya başladı, o da gün içi her zaman değil. Kayma hareketlerini de iki yan boslugumda hissediyorum daha çok, enlemesine mi yatıyor nedir 🙄😅 Bir de geceleri karnım çok sertleşiyor. Derimin gerilmesinden sanki uyusuyormus gibi hissediyorum karnım. Bir de ara sıra gelen sol kasık ağrım var. Yalancı kasılma dedikleri bu mu bilmiyorum
Kayma hareketlerinde içim gidiyor 😄😄
Ben de enlemesine hissediyorum yan yatmak da olabilir ama büyüdükleri için öyle hissediyoruz sanırım. Bazen göbek deliğimin iki yanı şişiyor kare gibi bi şekil oluyo karnım komikler ya şekilden şekile giriyolar 😄😄

ayy eli oldugunu nasıl anlıyorsun ben anlayamıyorum sadece sağ karın bosluguma tekme atıyor bide ayagını ittiriyor sanırım sadece onu anlıyorum :D

İnce birşey mi koyuyorsun canım zannedersem yastıkta kullanılmıyor uzun süre. Bende çok kararsızım neyi alıp almıycağıma karar veremiyorum bir türlü 🤦‍♀️
Başının altına değil yanlış anlattım, döşeği kaldırıp baş tarafının altına yatağı meyilletecek kalınlıkta bir minder yastık katlanmış çarşaf vs koyuyorum. Hastane yatağı gibi eğimli oluyo, kussa falan hemde genzine de gitmemiş oluyo

Nasildi normal dogum? Bu sefer neden sezaryan terch ediyorsunuz?
Yok ilkinde normal doğum olsun diye bekledik 41. Haftaya kadar ama ne normal sancım geldi ne suni sancı işledi, açılma olmayınca hop sezeryana girdim. Dolayısıyla bunda da öyle olacak

Ben de bir kalıp beyaz hamam kokulu sabun koydum mis gibi kokuyor bavulun içi
Ayy en sevdiğim koku bak Türk hamamı sabunu kokusu parçalayıp çekmecelere de atıyorum ben onu ama sanırım aşırı koklamaktan bu hamileliğimde tiksindim o kokudan. doğurunca geçer ama oğlumda da öyle olmuştum 🤭🙈😂

ayy eli oldugunu nasıl anlıyorsun ben anlayamıyorum sadece sağ karın bosluguma tekme atıyor bide ayagını ittiriyor sanırım sadece onu anlıyorum :D
Bende anlamıyordum doktor söyledi 🤪 dedim yanda ayağı var sanırım sürekli dürtüyor beni yok ayağı değil eli dedi yoksa ben ayağı diye seviyordum 😅 kontrolde baş aşağı popo sağdaydı onlar aynı zaten büyük bir harekette olmadı dedim aynı pozisyonda bu 🤗

Kızlar ben bugün damardan Demir aldım herhangi bir sıkıntı yaşamadım gebelik öncesi de alıyordum zaten allahtan damardan reaksiyon göstermiyorum bir arkadaş daha vardı alacaktı damardan adını hatırlayamadım🤦🏼‍♀️ Umarım onun da sorunsuz geçer 🙏🏻

Kızlar nstdeyim şuan arada 40,50 oluyor normal mi acaba 🙄 hiç anlamadım bu nst işinden

Benimki paso sağa çalışıyor. 😂 bazen tekme bazen yumruk galiba 😁

Yok canım maalesef. Müdür yard.durumu anlattım gidip gitmeme konusu çok belirsiz. Raporum çalışabilir şeklinde seminere gitmem lazım ama müdür aktarılamıyor eve gidebilirsiniz dedi ve dediğim dedik bi insan kabul etmiyor kendi bildiği dışında bi şeyi. Raporumu değiştirmem için ısrar ediyor. Çalışabilir raporu verenler suç işliyor verilmemesi lazım diyor. Bi daha arayıp müdürle çatışmak istemiyorum aramadım o da aramadı. İnşAllah şikayet felan etmez. 🙄 Bakanlıktan cevap da gelmedi bugün yine aradım yapacağınız tek şey cevabı beklemek cevabı bekleyin dedi.
Canım ben anlamadım ben de 32+0 oluyorum cuma günü ve çalışabilir raporu alıcam. Sonuçta uzaktan eğitimde görev alacağız ona da az mesai gitmiyor yani. Sana çalışamaz al iznin zaten aktarılmayacak mı deniyor?

Canım ben anlamadım ben de 32+0 oluyorum cuma günü ve çalışabilir raporu alıcam. Sonuçta uzaktan eğitimde görev alacağız ona da az mesai gitmiyor yani. Sana çalışamaz al iznin zaten aktarılmayacak mı deniyor?
Evet canım öyle. Raporunu değiştir izin aktarma olmayacak bu süreçte diyor benim müdür

Benim müdür de boşuna çalışabilir alma bu süreçte aktarılmayacak dedi ben de kaynak yazı istedim milli eğitim öyle diyor deyip kapattı

Ben de iki göğsünün arasının alt kısmında uyuşma hissediyorum çok ilginç

sepetlerde boy boy , baktığının ölçüleri ne ? 60*90 vardı bende ikinci çocuğumda almıştım 7-8 ay kullanmıştım 🍀🌷
Benimde koyacagim yer 60cm eni olacak soyledigin boyutlarda olur en buyuk sanirim. Park beşik kadar yerim yok malesef sence kullanislimi sepet besik

Back
X