2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
ugurbocuuu canim sana bisey sorcam benim kiz alerjik biliyorsun maflor plus kullaniyoduk baya kakası toparlanmisti hatta kabiz olcak diyede korkmustum dun ben dana kiyma yedim tekrar sulu kaka yapmis bugün mafloru keseyim mi vermeue devam mi edeyim ..tekrardan toparlanir mi kakası acaba

Neden keseceksin anlamadım ki probiyotige şöyle 9 aylık olana kadar hatta yaşına kadar aralıksız devam et
Alerjik bebeklerde özellikle diyet açma dönemlerinde probiyotik kurtarıcı oluyor
Ishal olduğu için devam etmen lazım kabız olsada devam etmen lazım zaten cunku ikisi de bağırsak florasının bozulmasından kaynaklanıyor
Probiyotige devam et ki bebegin proteinleri de daha kolay sindirebilsin tepki vermesin

Çok şükür toparladk canım
Zeytinyağı sür canm hemen iyileşiyor benmki öyle oldugu zamanlar

Kızlar benm bebegmde alerjik bülent enis şekerel doktorumuz türkiyedeki en iyi alerji doktorlarından ek gıdaya geçtik biz
Alerjik bebeklerde ek gıdaya erken başlatıyor kademeli olarak besinleri deniyoruz sebzelerden başlanıyor 3-4 hafta snra yogurt yumurta peynir ancak geliyor. Meyvelerde 2-3 hafta snra ilk sebze bizim sıralamamz şöyle bence herkes uygulayabilir. Ek gıdada 3 gün kuralı yok hergun aynı saatte vermeye özen göstererek günde 1 öğün ile baslatıyor snra 2 öğün. 2 ana 1 ara diye gidiyor.açılan her sebzeye diğerleri ekleneblr mesela kabak ilk gün snra havuç 3.gün kabak havuç karışık verilebilir.
1.hafta 1 öğün
kabak
Havuç
Bal kabag
Patates
Tatlı patates
Zeytinyağ
Pirinç
2.hafta mesela yeşil fasulye
Karnabahar
Pırasa
Vs bu şekilde bu listeye uyucam seninle diyen olursa özeldende yazablr ben anlatem

Canım bana bi listeyi özelden atar musın

Sagol canim
siz kac aylıksiniz canım.biz 5 ay 2 günlügüz erken degil mi ek gıda icin daha doktoada gidemedim ben..alerji doktorunada gidemiyorum bulundugum sehirde yok senin listen bana cok yardimci olur atarsan bana sevinirim

Maşallah canim, şimdi bi günde ortalama neler veriyorsun? Bi de.miktarlari.ne yazar mısın?

Kızlar benim.kiz 6. Ayını doldurmak üzere.bi kaç gündür akşam üzeri başlayan bi mizmizligivar. Hiç yatmak istemiyor. Hep ya kucakta olmak istiyor ya da biri onu oturtsun .. sizin kuzular nasıl bu aralarda?

Kızlar benim bebek gece aşırı terliyor
Napsam ki canım çok sikildi
Son bir haftadır böyle.
Geçen ay aynı bizimde öyleydi yastığı ıslanıyordu gece her kalktığında yastığı ceviriyorsun olmadı değiştiriyorsun yada yastığının üstüne temiz kılıf koyup öyle yatırıyordum öyle terliyordu ki sende benden nerdeyse 1 ay küçüksün bizim geçen ayki durum yani canını sıkma korkma rer bezleri çalışmaya başladı bu kötü birşey değil ben sabah aletine kadar değiştirirsin bazı gunler

Kızlar benim.kiz 6. Ayını doldurmak üzere.bi kaç gündür akşam üzeri başlayan bi mizmizligivar. Hiç yatmak istemiyor. Hep ya kucakta olmak istiyor ya da biri onu oturtsun .. sizin kuzular nasıl bu aralarda?
Çünkü atak başladı biz de öyleyiz bu atak dönemi de yine 1 aya yakın ilk haftası gitti seninle aynı gidiyoruz gibi kaçıydı kasim ayının bizim 2 si

Ne bicim yazmış telefon kafasına göre düzeltme yapmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…