Seninki daha küçük değil mi ama canimBenimki şişe gibi devriliyor
Aynen küçük bende o yüzden bir iki kere denettim baktım olmuyorSeninki daha küçük değil mi ama canim
Neden keseceksin anlamadım ki probiyotige şöyle 9 aylık olana kadar hatta yaşına kadar aralıksız devam etugurbocuuu canim sana bisey sorcam benim kiz alerjik biliyorsun maflor plus kullaniyoduk baya kakası toparlanmisti hatta kabiz olcak diyede korkmustum dun ben dana kiyma yedim tekrar sulu kaka yapmis bugün mafloru keseyim mi vermeue devam mi edeyim ..tekrardan toparlanir mi kakası acaba
Çok şükür toparladk canımÇok çok geçmiş olsun canım aklım hep sende sabah yazacaktım özelden inan fırsatım olmadı çocuklardan ben 1. Haftayı bitirdim devam etmedim ara verdim 2. Haftayı bu hafta deneyeceğim canım yazarım sana
Bebeğin nasıl genel hali öksürüğü ateşi
Annen nasıl oldu
Zeytinyağı sür canm hemen iyileşiyor benmki öyle oldugu zamanlarAnladım canım evet bizimkinin de boynu hiç yok kat kat orası çok kapalı havasız kalıyor kuruluyorum kremliyorum ama dediğin gibi geçmiyor. Hep eti birbirine değiyor trosyd vardı bende de onu kullanayım bari hametan iyileştirmedi . Çok sağol.
Bende bundan çok korkuyorum işte. Bizim bir ara alerji şüphesi vardı sonradan diyeti bozdurdu doktor bana kilo alımı çok iyi egzama da yok diye. Ben de süt ürünü çok yiyorum bu aralar bebeğimin pişiği çok arttı . Alerjiden mi yoksa sıcaklardan mı bilemiyorum. Ek gıdaya geçince ilk yoğurt veriliyor galiba bir zararı dokunur diye de çok endişeliyim
Kızlar benm bebegmde alerjik bülent enis şekerel doktorumuz türkiyedeki en iyi alerji doktorlarından ek gıdaya geçtik bizugurbocuuu canim sana bisey sorcam benim kiz alerjik biliyorsun maflor plus kullaniyoduk baya kakası toparlanmisti hatta kabiz olcak diyede korkmustum dun ben dana kiyma yedim tekrar sulu kaka yapmis bugün mafloru keseyim mi vermeue devam mi edeyim ..tekrardan toparlanir mi kakası acaba
Canım bana bi listeyi özelden atar musınÇok şükür toparladk canım
Zeytinyağı sür canm hemen iyileşiyor benmki öyle oldugu zamanlar
Kızlar benm bebegmde alerjik bülent enis şekerel doktorumuz türkiyedeki en iyi alerji doktorlarından ek gıdaya geçtik biz
Alerjik bebeklerde ek gıdaya erken başlatıyor kademeli olarak besinleri deniyoruz sebzelerden başlanıyor 3-4 hafta snra yogurt yumurta peynir ancak geliyor. Meyvelerde 2-3 hafta snra ilk sebze bizim sıralamamz şöyle bence herkes uygulayabilir. Ek gıdada 3 gün kuralı yok hergun aynı saatte vermeye özen göstererek günde 1 öğün ile baslatıyor snra 2 öğün. 2 ana 1 ara diye gidiyor.açılan her sebzeye diğerleri ekleneblr mesela kabak ilk gün snra havuç 3.gün kabak havuç karışık verilebilir.
1.hafta 1 öğün
kabak
Havuç
Bal kabag
Patates
Tatlı patates
Zeytinyağ
Pirinç
2.hafta mesela yeşil fasulye
Karnabahar
Pırasa
Vs bu şekilde bu listeye uyucam seninle diyen olursa özeldende yazablr ben anlatem
5 ay tamamlanınca basladim canim ben şimdi 6 ay 5 gunluk. Tadımlari esnek tuttum ben 3 gun kuralına başlarda uymaya çalıştım ama çok zordu , benim bebis alerjik değil cok sukur o yüzden yasaklı şeyler dışında her şeyi veriyorum sanki.Ne kadar oldu başlayalı tadimlara siz canim ?
Sagol canimNeden keseceksin anlamadım ki probiyotige şöyle 9 aylık olana kadar hatta yaşına kadar aralıksız devam et
Alerjik bebeklerde özellikle diyet açma dönemlerinde probiyotik kurtarıcı oluyor
Ishal olduğu için devam etmen lazım kabız olsada devam etmen lazım zaten cunku ikisi de bağırsak florasının bozulmasından kaynaklanıyor
Probiyotige devam et ki bebegin proteinleri de daha kolay sindirebilsin tepki vermesin
siz kac aylıksiniz canım.biz 5 ay 2 günlügüz erken degil mi ek gıda icin daha doktoada gidemedim ben..alerji doktorunada gidemiyorum bulundugum sehirde yok senin listen bana cok yardimci olur atarsan bana sevinirimÇok şükür toparladk canım
Zeytinyağı sür canm hemen iyileşiyor benmki öyle oldugu zamanlar
Kızlar benm bebegmde alerjik bülent enis şekerel doktorumuz türkiyedeki en iyi alerji doktorlarından ek gıdaya geçtik biz
Alerjik bebeklerde ek gıdaya erken başlatıyor kademeli olarak besinleri deniyoruz sebzelerden başlanıyor 3-4 hafta snra yogurt yumurta peynir ancak geliyor. Meyvelerde 2-3 hafta snra ilk sebze bizim sıralamamz şöyle bence herkes uygulayabilir. Ek gıdada 3 gün kuralı yok hergun aynı saatte vermeye özen göstererek günde 1 öğün ile baslatıyor snra 2 öğün. 2 ana 1 ara diye gidiyor.açılan her sebzeye diğerleri ekleneblr mesela kabak ilk gün snra havuç 3.gün kabak havuç karışık verilebilir.
1.hafta 1 öğün
kabak
Havuç
Bal kabag
Patates
Tatlı patates
Zeytinyağ
Pirinç
2.hafta mesela yeşil fasulye
Karnabahar
Pırasa
Vs bu şekilde bu listeye uyucam seninle diyen olursa özeldende yazablr ben anlatem
Cnm benim Dr tavsiye etmedi aldıysan geri ver dedi.hoppala tavsiye ettiKızlar yürüteç almaya uzun uzun düşündükten sonra karar verdim ne almalıyım yenilerde alipda memnun olan varmı markası nedir ?
Maşallah canim, şimdi bi günde ortalama neler veriyorsun? Bi de.miktarlari.ne yazar mısın?5 ay tamamlanınca basladim canim ben şimdi 6 ay 5 gunluk. Tadımlari esnek tuttum ben 3 gun kuralına başlarda uymaya çalıştım ama çok zordu , benim bebis alerjik değil cok sukur o yüzden yasaklı şeyler dışında her şeyi veriyorum sanki.
Ayy aynı dertten muzdaribim üstünü örtüyorum terliyor örtmesem üşürKızlar benim bebek gece aşırı terliyor
Napsam ki canım çok sikildi
Son bir haftadır böyle.
Burunda hırıltı var korkuyorum bronşit vs olur diyeAyy aynı dertten muzdaribim üstünü örtüyorum terliyor örtmesem üşürgece üstünü değiş sabah kalkar kusar üstünü değiş saat 9 ben 3 kere kıyafet değiştim
Canım sana özel mesaja izin vermiyor sistemCanım bana bi listeyi özelden atar musın
Bi değişiklik yaptım bir daha dener misinCanım sana özel mesaja izin vermiyor sistem
Geçen ay aynı bizimde öyleydi yastığı ıslanıyordu gece her kalktığında yastığı ceviriyorsun olmadı değiştiriyorsun yada yastığının üstüne temiz kılıf koyup öyle yatırıyordum öyle terliyordu ki sende benden nerdeyse 1 ay küçüksün bizim geçen ayki durum yani canını sıkma korkma rer bezleri çalışmaya başladı bu kötü birşey değil ben sabah aletine kadar değiştirirsin bazı gunlerKızlar benim bebek gece aşırı terliyor
Napsam ki canım çok sikildi
Son bir haftadır böyle.
Çünkü atak başladı biz de öyleyiz bu atak dönemi de yine 1 aya yakın ilk haftası gitti seninle aynı gidiyoruz gibi kaçıydı kasim ayının bizim 2 siKızlar benim.kiz 6. Ayını doldurmak üzere.bi kaç gündür akşam üzeri başlayan bi mizmizligivar. Hiç yatmak istemiyor. Hep ya kucakta olmak istiyor ya da biri onu oturtsun .. sizin kuzular nasıl bu aralarda?
Ne bicim yazmış telefon kafasına göre düzeltme yapmışGeçen ay aynı bizimde öyleydi yastığı ıslanıyordu gece her kalktığında yastığı ceviriyorsun olmadı değiştiriyorsun yada yastığının üstüne temiz kılıf koyup öyle yatırıyordum öyle terliyordu ki sende benden nerdeyse 1 ay küçüksün bizim geçen ayki durum yani canını sıkma korkma rer bezleri çalışmaya başladı bu kötü birşey değil ben sabah aletine kadar değiştirirsin bazı gunler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?