Çok çok geçmiş olsun canım aklım hep sende sabah yazacaktım özelden inan fırsatım olmadı çocuklardan ben 1. Haftayı bitirdim devam etmedim ara verdim 2. Haftayı bu hafta deneyeceğim canım yazarım sanaSagol canım atlatıyoruz bebek iyi cok şükür benim ağrılarım var
ugurbocuuu yeşil fasulyeyi soğanı vs nasıl pişiriyosn
çok özür diliyorum geç gördüm mesajını ADVANTAN krem ile ZYRTEC damla kullandık damlayı günde 1 kere 5 dmala verdim kremide günde 3 kere sadece kırmızı bölgeye sürdüm ayrıca damlayı sadece 5 gün kullan demişti dr kremide yaralar geçene kadardı 1 haftada gözle görülür iyileşme olduBenim Bebeğimin de boynunda altı hep yara nasıl geçirdiniz Hangi kremleri kullandınız? Ben coresatinin kullandım Pek işe yaramadı sanki
süt alerjisi bizde 5 aylıkken görüldü ben sütü çok içtim çokta severdim kızımın boynunun altında yaralar çıkmaya başladı anlamadık tabi kv kıza yogurt yedirince yarım saat geçmeden ensesine vücuduna yaralar arttı çok ağladıMerhaba sut alerjisi oldugunu nasil anladiniz belirtileri neler bizde 5.5 ayligiz bizdede olurda anlamassam diye korkarak veriyorum.simdilik tek sorun kakasi koyulasti ve 2 gunde bir yapiyor .tadimlarin icine zeytinyagi ve 1 tane kuru kayisi rendeliyorum cam rendede.
gündüz çok ağlıyodu akşam olunca hiç hiç durmuyodu boynunu kaşıyodu zaten yaralar kabarıktıGece çok ağlıyor muydu uykudan sık sık kalkıyor mu?
Bende alabilir miyim listeyi hergun elim ayağıma dolaşıyor ne yedirecegim diyeO yüzden baya yazdim burdan ben tatlı tatlı meyveleri yiyince sebzeleri yemezler önce sebzeler diye listeyi sana da atayım fikir olsun ama sen çok acele ediyorsun sakin ol
Bende dediğin gibi buharda haşladım geçen hafta bu hafta soğanı domatesi zeytinyaginda az soteleyip kabak yemeği yapmak var
Dün hipp 5 tahilli yi elma suyuyla yaptım verdim glüten duyarlılığı var mı göreyim diye onu da geçtik atlattık şükür
Yaa cok gecmis olsunsüt alerjisi bizde 5 aylıkken görüldü ben sütü çok içtim çokta severdim kızımın boynunun altında yaralar çıkmaya başladı anlamadık tabi kv kıza yogurt yedirince yarım saat geçmeden ensesine vücuduna yaralar arttı çok ağladı
Ben açşı annenin sitesinden aldım hepsini 6.ayımızın dolmasını bekliyorum henüz vermedim.hepsi organik.tarif videolarida var youtubedaGünaydın , bebişleirnize organik ürünler aldığınız yerler var mı ? Ben irmik , yulaf unu , tam buğday unu almak istiyorum
Günaydın , bebişleirnize organik ürünler aldığınız yerler var mı ? Ben irmik , yulaf unu , tam buğday unu almak istiyorum
Evetya listeyi burdan paylasirmisiniz bizede bir faydasi olurBende alabilir miyim listeyi hergun elim ayağıma dolaşıyor ne yedirecegim diye
Neler aldın tam ?Ben açşı annenin sitesinden aldım hepsini 6.ayımızın dolmasını bekliyorum henüz vermedim.hepsi organik.tarif videolarida var youtubeda
Yukarda fotodakileri aldim yulaf unu bebek irmigi tam bugday unu bebek tarhanasi princ unu..bugün balkagi tadiminda 3.gunumuz haslandiginda 1 cay kas.olacak sekilde yulaf koydum icine.guzel yedi.yarin ne versem diye dusunuyorum.liste paylasacakti arkadaşNeler aldın tam ?
Canım bağırsak alerjili bebekler icin olan bir liste paylaşıp yanlış birşey yapmaktan korkuyorum bağırsak tepkili alerjili bir kac anneye verdim listeyi her bebek aynı liste ile mi yemeli bilemedigim için grupta paylaşmadımYukarda fotodakileri aldim yulaf unu bebek irmigi tam bugday unu bebek tarhanasi princ unu..bugün balkagi tadiminda 3.gunumuz haslandiginda 1 cay kas.olacak sekilde yulaf koydum icine.guzel yedi.yarin ne versem diye dusunuyorum.liste paylasacakti arkadaş
Cnm banada atsana listeyi artık baslicam tam anlamıyla ek gıdayaCanım bağırsak alerjili bebekler icin olan bir liste paylaşıp yanlış birşey yapmaktan korkuyorum bağırsak tepkili alerjili bir kac anneye verdim listeyi her bebek aynı liste ile mi yemeli bilemedigim için grupta paylaşmadım
Anladım canım.Valla yarın ne versem diye dusunuyorumCanım bağırsak alerjili bebekler icin olan bir liste paylaşıp yanlış birşey yapmaktan korkuyorum bağırsak tepkili alerjili bir kac anneye verdim listeyi her bebek aynı liste ile mi yemeli bilemedigim için grupta paylaşmadım
Makarnavitma ben kayserideyim firma kayseride ancak İnternet satışları da var instagramdan bulabilirsinizGünaydın , bebişleirnize organik ürünler aldığınız yerler var mı ? Ben irmik , yulaf unu , tam buğday unu almak istiyorum
Ben Beyorganik markasından aldım canimGünaydın , bebişleirnize organik ürünler aldığınız yerler var mı ? Ben irmik , yulaf unu , tam buğday unu almak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?