2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Sagol canım atlatıyoruz bebek iyi cok şükür benim ağrılarım var

ugurbocuuu yeşil fasulyeyi soğanı vs nasıl pişiriyosn
Çok çok geçmiş olsun canım aklım hep sende sabah yazacaktım özelden inan fırsatım olmadı çocuklardan ben 1. Haftayı bitirdim devam etmedim ara verdim 2. Haftayı bu hafta deneyeceğim canım yazarım sana
Bebeğin nasıl genel hali öksürüğü ateşi
Annen nasıl oldu

Benim Bebeğimin de boynunda altı hep yara nasıl geçirdiniz Hangi kremleri kullandınız? Ben coresatinin kullandım Pek işe yaramadı sanki
çok özür diliyorum geç gördüm mesajını ADVANTAN krem ile ZYRTEC damla kullandık damlayı günde 1 kere 5 dmala verdim kremide günde 3 kere sadece kırmızı bölgeye sürdüm ayrıca damlayı sadece 5 gün kullan demişti dr kremide yaralar geçene kadardı 1 haftada gözle görülür iyileşme oldu

süt alerjisi bizde 5 aylıkken görüldü ben sütü çok içtim çokta severdim kızımın boynunun altında yaralar çıkmaya başladı anlamadık tabi kv kıza yogurt yedirince yarım saat geçmeden ensesine vücuduna yaralar arttı çok ağladı

Bende alabilir miyim listeyi hergun elim ayağıma dolaşıyor ne yedirecegim diye

Yaa cok gecmis olsun

Günaydın , bebişleirnize organik ürünler aldığınız yerler var mı ? Ben irmik , yulaf unu , tam buğday unu almak istiyorum
Ben açşı annenin sitesinden aldım hepsini 6.ayımızın dolmasını bekliyorum henüz vermedim.hepsi organik.tarif videolarida var youtubeda

Canım bağırsak alerjili bebekler icin olan bir liste paylaşıp yanlış birşey yapmaktan korkuyorum bağırsak tepkili alerjili bir kac anneye verdim listeyi her bebek aynı liste ile mi yemeli bilemedigim için grupta paylaşmadım

Cnm banada atsana listeyi artık baslicam tam anlamıyla ek gıdaya

Anladım canım.Valla yarın ne versem diye dusunuyorum

Kızlar ben bugün günlük süt ve activia ile yoğurt mayaladım taş gibi oldu ... çoğu hekim verebilirsiniz activia ile mayaladığınız yoğurdu diyor , aranızda yapan veren var mı ?

Kizlar benim bebiş tatli şeyleri seviyor mecburen her mamaya muz ,kuru kayısı, hurma gibi şeyler katıyorum. En sevdiği lopur lopur yediği mamayi anlatıyorum az muz az elma az armut az pekmez ve yulaf lapasi karıştırıyorum, yok böyle bi yemek damla ziyan etmiyo desem yeridir. Tabi tarhana ,sade yogurt ,yumurta sarısı her gun deniyorum ama ögüruyor bi gun yemeye başlayacağını umuyorum. Şimdilik karışım olarak yiyor. Tek tek ben beceremedim umarim siz becerirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…