2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ne kadar oldu başlayalı tadimlara siz canim ?

Banada atarmısın canm

Kızlar bebisleriniz oturmaya başladı mi ? Ben büyük kızdan unutmusum. Ne zaman oturmuştu. Bu kızım 2 3 gündür 30 sn falan oturuyor. 5 Ay 23 günlük bugün.

Kızlar bebisleriniz oturmaya başladı mi ? Ben büyük kızdan unutmusum. Ne zaman oturmuştu. Bu kızım 2 3 gündür 30 sn falan oturuyor. 5 Ay 23 günlük bugün.
Bende büyük kızım ile ilgili böyle şeyleri unutmuşum , 8 yaş var aralarında ... 5 ay 13 günlük destekle oturtuyorum , desteksiz 10 sn sonra devriliyor

Bende oturtuyorum benimkinde 5 aylık oturuyor ama hala kafasını tutamıyor

Bizde o kulak arkası kabuklanma hep vardı canım ya şimdi boynunda da olmaya başladı . Allah a şükür egzama ya çevirmiyor ama daha fazla dikkat edeyim çok sağol.

Anladım canım evet bizimkinin de boynu hiç yok kat kat orası çok kapalı havasız kalıyor kuruluyorum kremliyorum ama dediğin gibi geçmiyor. Hep eti birbirine değiyor trosyd vardı bende de onu kullanayım bari hametan iyileştirmedi . Çok sağol.

Bende bundan çok korkuyorum işte. Bizim bir ara alerji şüphesi vardı sonradan diyeti bozdurdu doktor bana kilo alımı çok iyi egzama da yok diye. Ben de süt ürünü çok yiyorum bu aralar bebeğimin pişiği çok arttı . Alerjiden mi yoksa sıcaklardan mı bilemiyorum. Ek gıdaya geçince ilk yoğurt veriliyor galiba bir zararı dokunur diye de çok endişeliyim

Bizde o kulak arkası kabuklanma hep vardı canım ya şimdi boynunda da olmaya başladı . Allah a şükür egzama ya çevirmiyor ama daha fazla dikkat edeyim çok sağol.
Kulak arkasında bizde de vardı mustelanın Konak için kullandığım kremini dr oraya da sür dedi geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…