2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bebisleriniz sabah saat kaçta uyanıyor?

Ben bu kis da gecsin yaz oncesi dusunuyorum

Ben kesmeyi düşünüyordum da imkansız ötesi Haziran Temmuz gibi düşünüyorum

Şu an tek silahım memelerim
Uykudan uyanıp "memeeeee" diye bağırıyor. Memeden kesersem beni mahveder bu sıpa
Emzirmek beni inanilmaz yoruyor artık. Benim kizim da çok severek emiyor biraktirmasi çok olacak. Çünkü bir de emerek uyuyor ne kadar gec bırakırsa o kadar zor olur düşünüyorum. Birde eşim 6.aydan beri bırakmamız için baskı yapıyor. Sanki emziren o
Önce uyku için meme desteğini kesmem lazım, sonra da yavaş yavaş bırakacağım. Planım Nisan da bıraktırmak, şimdiden psikolojimi hazırlıyorum

Çok geçmiş olsun. Erteleyemeyecek kadar çok mu sıkıntın? Kucağa almamak mümkün değil çünkü. Yardıma biri gelse bile çocuğun senin kucağında olmak isteyecektir.

Allah yardımcın olsun, gazan mübarek olsun. Akılları erdikçe daha da zor oluyor, haklısın. Ben iki yaşına kadar emzirmek istiyorum. Kendim de keyif alıyorum açıkçası. Seviyorum emzirmeyi. Ama aklı erdikçe bırakmanın zor olacağını düşünerek korkuyorum da. Zamanla azaltayim dedikçe daha çok memeye düşüyor. Emme ve uyku arasındaki bağlantıda iyice zorlaştırıyor. Emzirmeden uyutamam ben, gece uykudan uyanınca da illa emmek istiyor. Inşallah sürecin kolay olur.

İnş kolay olacaktır. Bizim kuzenler ablam falan hepsi sabır taşı ile bıraktırmış istemiyorum böyle bir şey ama çok zorda kalırsam ileride deneyecegim

Gece beslenmesi olayi zorluyor beni de, onun disinda aslinda emzirmeyi birakacak olmak biraz huzunlendiriyor bizim simdi gunduz uyku oncesi daha cok istiyor, ben olmasam emmedeb durur gunduz ama gece zor iste. Emzirmeyi birakinca bi kdeh bisey icmek istiyorum ozledim

O kadar haklısın ki arada kalmak çok tüketir insanı bilirim. İnş bir an önce sağlığına kavuşursun cnm benim.

Evet cnm ,en son kendi deldirsin diye karar kıldık zaten. Canı nasıl isterse büyüdüğünde öyle yapsın

Ahahaha aklımı okudum bir bira bir sigara yapacağım

Ahahaha aklımı okudum bir bira bir sigara yapacağım
Ahaha ben de saçıma tekrar perma yaptıracağım hamilelikten beri hayalini kuruyorum o günün

Sabır taşı nedir?
Siyah bir şey memeye bağımlı asla bırakmayan bebekler için kullanılıyor. Anne meme ucuna sürüyor bu şey gibi tırnak yemesinler diye sürülen acı bir şey gibi bunu normalde tırnağada sürüyorlar tabi oje gibi kimyasal bir şey değil. Zararlı değil yAni sadece cpcuk o tadı alırım diye almıyor bir daha

Ben eskiden salça sürüldüğünü duymuştum. Yeni nesilde bu sürülüyor sanırım

Çok geçmiş olsun. Erteleyemeyecek kadar çok mu sıkıntın? Kucağa almamak mümkün değil çünkü. Yardıma biri gelse bile çocuğun senin kucağında olmak isteyecektir.
Bu ara çok ağrım oluyor zor duruyorum yerinde ondan yoksa ertelerim de ebet cocuk kucağa almamak konusu sıkıntı yürümeye başlasın dedim ameliyat için erteledim yürüyor artık ama anladimki yinede kucağa almamak mümkün değil

Kızlar ek gidaya biz sıfırdan sıfırdan başa dönüp başlıyoruz ya tavuk deniycem küçükken çok kurmuştu yiyince tekrardan deniycem bakalım

Tavuğun neresini veriyorsunuz göğüs kısmını alıp dideyim diyorum haşlayıp sizin bir öneriniz var mı ilk deneme icin ek gida konusunda çaresiz anne yazıyor

Ben but kalça veriyorum yumuşak oluyor iyice suda kaynatiyorum suyuna da pilav pirinç ve ya bulgur.

Göğüs tatsız ya ben baget hasliyorum genelde. Balığı da tavuğu da küp patates, arpacık soğan ve sarımsakla hasliyorum. Soğanı sarımsağı yemiyor ama tavuk ve küp patatesler bitiyor.

Kendi kendime öyle nazarım değiyor ki, ne desem tersini yaşıyorum. Gece 23.30 gibi bir uyandı, 02.00 ye kadar meme, meme, meme. Emzirmeyi seven ben, bir anda nefret ettim emzirmekten. Yanıma alıyorum, emerek uyusun diye. Azıcık kipirdasam ağlıyor, uyumuyor. Perişan olduk. Başlarda uyu hadi dedim, döndüm yattım. Umudu kesince beşiğinde yattı, ağlamıyordu zaten. Sadece meme diyip duruyordu. Bir baktım uyumuş, kendi kendine uyuyacak diye sevindim ama kursağımda kaldı. 5 dk ya uyandı, başa sardık. Aç mıydı acaba diyorum... Dün çok yemek yememişti. Icecegini bilsem yatmadan devam sütü veririm ama ağzını sürmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…