- 4 Ocak 2021
- 498
- 458
- 53
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #56.201
Seni artık çok iyi anlıyorum canım.Dişlerinden dolayı isiriyordur canim. Benim kızımda bazen ısırıyor mahvediyor beni. Memeyi bırakmak isteme nedenlerinden biri de bu ısırma.
Ayy kısa Bi süre benimki de ısırdı ama ani tepki verince gülüp oyun gibi algılayabilir dikkat et. Böyle durumlarda fazla kızmadan sert Bi sesle memeden ayırıp uzaklaştırmak ve uyarmak gerekiyormuş. Ağladı diye de geri vermeden yaptığının yanlış olduğunu söylicekmişsin. Ben böyle yaptım çok uzun sürmedi Allah tan. Benimki de tırnak batırıyor cimcikliyor ama dalgınlıkla yapıyo acayip Bi acısı var kan beynime sıçrıyor ama bağırmamaya çalışıyorumBizim kıza bir haller oldu... Sürekli ısırıyor emerken. Ama böyle dişlerinin arasında ezerekkoparacak gibi. Korkumdan emziremiyorum. Uyutmadim bile. Normalde uyumuş olurdu bu saatte. Isırdığında tepki vermemem mümkün değil, canım feci yanıyor. Hayır ısırma deyip, emzirme faslını bitiriyorum ama bana mısın demiyor. Nasıl uyutucam bilmiyorum
Benim desol memem çok fena durumda.kızdığını dansla küpe oyun sanıyor.Bizim kıza bir haller oldu... Sürekli ısırıyor emerken. Ama böyle dişlerinin arasında ezerekkoparacak gibi. Korkumdan emziremiyorum. Uyutmadim bile. Normalde uyumuş olurdu bu saatte. Isırdığında tepki vermemem mümkün değil, canım feci yanıyor. Hayır ısırma deyip, emzirme faslını bitiriyorum ama bana mısın demiyor. Nasıl uyutucam bilmiyorum
Ay sana hakkaten nazar değdi. Benim kızım da ısırdı bir süre. Şu an meme dışı kol bacak omuz ısırıyor. Meme ısırırken hayır ısırırsan meme yok diyordum kapatıyordum. Şimdi daha da iyi anlıyorlar. Ama tabii olan oluyordu acısı berbat bir şey. Öyle öyle bıraktı.Bizim kıza bir haller oldu... Sürekli ısırıyor emerken. Ama böyle dişlerinin arasında ezerekkoparacak gibi. Korkumdan emziremiyorum. Uyutmadim bile. Normalde uyumuş olurdu bu saatte. Isırdığında tepki vermemem mümkün değil, canım feci yanıyor. Hayır ısırma deyip, emzirme faslını bitiriyorum ama bana mısın demiyor. Nasıl uyutucam bilmiyorum
Tırnak batırma bizde de var. Ama bu ısırma feci bir durum, sündürüyor resmen. Tepkisiz kalmam mümkün değil. Canı tatlı biri de değilim, acıya dayanırım ama bu çok başka bir acıAyy kısa Bi süre benimki de ısırdı ama ani tepki verince gülüp oyun gibi algılayabilir dikkat et. Böyle durumlarda fazla kızmadan sert Bi sesle memeden ayırıp uzaklaştırmak ve uyarmak gerekiyormuş. Ağladı diye de geri vermeden yaptığının yanlış olduğunu söylicekmişsin. Ben böyle yaptım çok uzun sürmedi Allah tan. Benimki de tırnak batırıyor cimcikliyor ama dalgınlıkla yapıyo acayip Bi acısı var kan beynime sıçrıyor ama bağırmamaya çalışıyorum
Vallahi kendi kendime nazar ettim.Ay sana hakkaten nazar değdi. Benim kızım da ısırdı bir süre. Şu an meme dışı kol bacak omuz ısırıyor. Meme ısırırken hayır ısırırsan meme yok diyordum kapatıyordum. Şimdi daha da iyi anlıyorlar. Ama tabii olan oluyordu acısı berbat bir şey. Öyle öyle bıraktı.
Memeden kesince elle az az boşaltıp rahatlamak çözüm olmaz mı o durumda?Kızlar memeden keserken herkes istediği gibi kessin ona bir şey diyemem ama benim büyük kızdan tecrübem birden kesmek bana çok ağrı yapmıştı. Şu an az ve sık emdikleri için ne kadar süt var tahmin edemiyoruz. Aslında süt çok. Ve emzirmediğimde 1 hafta boyunca o akan süte şaşırmıştım. Taş gibi oldu çok ağrıdı. O yüzden ben bu sefer her gün azalta azalta keseyim diyorum.
Ya o zaman bana çevremdekiler sağma sağdıkça gene gelir süt azalmaz dedi hep. bu sefer doldukça emzirsem diyorum hem süt boşa gitmez. Azar azar kesmek kolay mı olacak zor mu onu da bilemiyorum. Kesen arkadaşlar kestikçe bize deneyimleriniz yazsalar çok güzel olur. Ben bir terslik olmazsa eylüle kadar bekleyeceğim.Memeden kesince elle az az boşaltıp rahatlamak çözüm olmaz mı o durumda?
Sağmak sütü getirir o zaman hiç gitmez ama sanki instagramda bir ebeden sütü elle hafif boşaltıp memeyi rahatlatmak gerektiğini dinlemiştim. Bir arkadaşım o ağrı durumunda lahana yaprağı koyuyordu göğsüne. Bi ara sorayım iyi gelip gelmediğini.Ya o zaman bana çevremdekiler sağma sağdıkça gene gelir süt azalmaz dedi hep. bu sefer doldukça emzirsem diyorum hem süt boşa gitmez. Azar azar kesmek kolay mı olacak zor mu onu da bilemiyorum. Kesen arkadaşlar kestikçe bize deneyimleriniz yazsalar çok güzel olur. Ben bir terslik olmazsa eylüle kadar bekleyeceğim.
Umarım artık olursun canımDogumdan itibaren adet olmadigim icin doktora gittim bugun. 1-2 damla da olsa kanama gormek isteriz artik dedi ve adet sokturucu verdi. Normalde 1 kutu verilirmis ama bana 2 kutu verdiolacagindan umudu yok sanirim. 1 kutu sonunda olursam icmeyecegim tabi devaminu
Geçmiş olsun cnmAhshshs içine mi doğdu ya. 2023 hastalıklar ile geldi bizim eve. 15 tatil de hastalık ile geçiyor. Evde de sürekli birileri var misafir geliyor onları da hasta edip yolluyoruz
Ben az önce nisan Mayıs gibi bıraktırırım diye hesap ettim kendimce amaKızlar 18 ay dolunca memeden kesmeyi düşünen var mı? Yanıma arkadaş arıyorum
Melisa papatya ıhlamur kaynatıp solumasını sağla cnm.Size bir şey soracağım. Kızımın burnunu sf ile düzenli temizliyorum. 10 gün önce hastalandı ya o günden beri horlayarak uyuyor, tıkalı gibi. Uyku kalitesini bu nefes durumu mu bozuyor acaba? Sf hariç ne önerirsiniz? Buhar makinesi de açıyorum gece ama bu sefer çok fayda etmedi sanki.
Beni geçenlerde öyle bir ısırdık be ben öyle bir çığlık attım ki canımı çıkaracaktı resmen. Acıdan tamamen refleksti benimki de.o oldu bir ısırmadı. Korkudan dakikalarca ağladı ama elimde değilTırnak batırma bizde de var. Ama bu ısırma feci bir durum, sündürüyor resmen. Tepkisiz kalmam mümkün değil. Canı tatlı biri de değilim, acıya dayanırım ama bu çok başka bir acıIsıracagı zaman bir bakışı ve gülüşü var ki, gülsem mi, başıma geleceğe ağlasam mı bilmiyorum
Buna benzerdi ama tüm vücudunu sardı bizim Allah tan geçti ama öğrenmiş olduk bence alerjiydiGereksiz06 canım çok oldu ama fotoyu buldum bulmuşken atayım dedim sana da . inşallah lazım olmaz ama burada dursun
Bizim de aşıdan sonra bunlar büyüyerek birleşmiş ve tüm vucüdu sarmıştıBuna benzerdi ama tüm vücudunu sardı bizim Allah tan geçti ama öğrenmiş olduk bence alerjiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?