2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Dişlerinden dolayı isiriyordur canim. Benim kızımda bazen ısırıyor mahvediyor beni. Memeyi bırakmak isteme nedenlerinden biri de bu ısırma.
Seni artık çok iyi anlıyorum canım. Az önce eşime, düzgünce emsin ısırmaya devam ederse hiç acımam bırakırım emzirmeyi dedim. On kesici dişlerinin ne kadar keskin olduğunu bende deniyor sıpa.

Ayy kısa Bi süre benimki de ısırdı ama ani tepki verince gülüp oyun gibi algılayabilir dikkat et. Böyle durumlarda fazla kızmadan sert Bi sesle memeden ayırıp uzaklaştırmak ve uyarmak gerekiyormuş. Ağladı diye de geri vermeden yaptığının yanlış olduğunu söylicekmişsin. Ben böyle yaptım çok uzun sürmedi Allah tan. Benimki de tırnak batırıyor cimcikliyor ama dalgınlıkla yapıyo acayip Bi acısı var kan beynime sıçrıyor ama bağırmamaya çalışıyorum

Dogumdan itibaren adet olmadigim icin doktora gittim bugun. 1-2 damla da olsa kanama gormek isteriz artik dedi ve adet sokturucu verdi. Normalde 1 kutu verilirmis ama bana 2 kutu verdi olacagindan umudu yok sanirim. 1 kutu sonunda olursam icmeyecegim tabi devaminu

Benim desol memem çok fena durumda.kızdığını dansla küpe oyun sanıyor.

Ay sana hakkaten nazar değdi. Benim kızım da ısırdı bir süre. Şu an meme dışı kol bacak omuz ısırıyor. Meme ısırırken hayır ısırırsan meme yok diyordum kapatıyordum. Şimdi daha da iyi anlıyorlar. Ama tabii olan oluyordu acısı berbat bir şey. Öyle öyle bıraktı.

Tırnak batırma bizde de var. Ama bu ısırma feci bir durum, sündürüyor resmen. Tepkisiz kalmam mümkün değil. Canı tatlı biri de değilim, acıya dayanırım ama bu çok başka bir acı Isıracagı zaman bir bakışı ve gülüşü var ki, gülsem mi, başıma geleceğe ağlasam mı bilmiyorum

Kızlar memeden keserken herkes istediği gibi kessin ona bir şey diyemem ama benim büyük kızdan tecrübem birden kesmek bana çok ağrı yapmıştı. Şu an az ve sık emdikleri için ne kadar süt var tahmin edemiyoruz. Aslında süt çok. Ve emzirmediğimde 1 hafta boyunca o akan süte şaşırmıştım. Taş gibi oldu çok ağrıdı. O yüzden ben bu sefer her gün azalta azalta keseyim diyorum.

Vallahi kendi kendime nazar ettim. Bizde eşim onu hafiften ısırıyordu,yapma diyordum ama öyle oynuyorlardı. Bu hikayenin yanani ben oldum, çünkü babasını ısırmıyor. Ben de bugün ısırdıkça, hayır ısırma deyip kapattım. Umarım anlar ve bırakır.

Memeden kesince elle az az boşaltıp rahatlamak çözüm olmaz mı o durumda?

Memeden kesince elle az az boşaltıp rahatlamak çözüm olmaz mı o durumda?
Ya o zaman bana çevremdekiler sağma sağdıkça gene gelir süt azalmaz dedi hep. bu sefer doldukça emzirsem diyorum hem süt boşa gitmez. Azar azar kesmek kolay mı olacak zor mu onu da bilemiyorum. Kesen arkadaşlar kestikçe bize deneyimleriniz yazsalar çok güzel olur. Ben bir terslik olmazsa eylüle kadar bekleyeceğim.

Sağmak sütü getirir o zaman hiç gitmez ama sanki instagramda bir ebeden sütü elle hafif boşaltıp memeyi rahatlatmak gerektiğini dinlemiştim. Bir arkadaşım o ağrı durumunda lahana yaprağı koyuyordu göğsüne. Bi ara sorayım iyi gelip gelmediğini.

Ben artık yorum yapmayayım. Şu sıra söylediklerim ve yaşadıklarımla oluşan dengesizliğe ben bile şaşırıyorum.

Umarım artık olursun canım

Ahshshs içine mi doğdu ya. 2023 hastalıklar ile geldi bizim eve. 15 tatil de hastalık ile geçiyor. Evde de sürekli birileri var misafir geliyor onları da hasta edip yolluyoruz
Geçmiş olsun cnm
Kızlar 18 ay dolunca memeden kesmeyi düşünen var mı? Yanıma arkadaş arıyorum
Ben az önce nisan Mayıs gibi bıraktırırım diye hesap ettim kendimce ama Gereksiz06 dediklerine katılıyorum adım adım gideceğim ve tiksindirmeden vedalaşarak
Melisa papatya ıhlamur kaynatıp solumasını sağla cnm.
Beni geçenlerde öyle bir ısırdık be ben öyle bir çığlık attım ki canımı çıkaracaktı resmen. Acıdan tamamen refleksti benimki de.o oldu bir ısırmadı. Korkudan dakikalarca ağladı ama elimde değil

Bazen tv izlerken uyuya kalıyorum gece bebek uyanıyor ama eşimi görüp beni göremeyince pıspış yöntemiyle uykuya dalıyormuş ve gece emmesi olmadan uykuya devam ediyormuş. Meme bıraktırmak için bir adım olabilir. Basen kıyameti kopardığı ve uyandırdığı da olabiliyor aöa bu da bir adımdır.
Seyahatlerde de sütü sağdığımda daha çok geldiğini farkettim ama ver az emzirince sağmak kadar çok birikmiyor

Gereksiz06 canım çok oldu ama fotoyu buldum bulmuşken atayım dedim sana da . inşallah lazım olmaz ama burada dursun

Eklentiler

• B23E755B-E2B7-4109-986B-D3B4545D99E2.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 57
Kızlar bugün oğluma bitkisel yutulabilir diş macunu aldım. Diş fırçası vardı ama oyun amaçlı kullanıyodu, artık alışkanlık kazanması için temel atalım istiyorum. Dişlerinin üst kısımları sararmaya başladı çünkü gece de full emince çürümesinden korkuyorum. İnşallah başarılı oluruz. Markası rocs baby ıhlamur özlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…