2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Benimki koşuyor ama heyecanlı bişey olunca, kapı çalınca, babasıyla top oynarken şımarırken falan. Zamanla olacaktır takma hiç yürüyen koşar da

Onu alacağımı anladığında gelmek istemeyince koşuyor kaçıyor yAni ama öyle süratle bir koşma değil

Biz şuan onu yaşıyoruz sanırım. Gündüz uykuları çok sorunlu olmaya başladı bazen hiç uyumadığı da oluyor korkuyorum komple bırakacak diye. İnşallah geçicidir

Aynı durum ya malesef

Kızlar yabancı bir arkadaş vardı öğle uykusunu az uyut diyor gece uykusunu iyi uyusun diye.Ben iki buçuk 3 saat uyutuyorum öğlen mümkün olursa.Gunduz az uyut sonra 8 de uyut akşam diyor.Kendisi gece çalışıp kocası bakıyormuş bebeğe o öyle yapıyormuş.Ben gündüz dinleniyorum bebek uyurken biraz kafa dinliyorum hem akşam için güç toplamaya çalışıyorum.

Merak etme bizimkide elimi bırakmadan yürüyüp koşuyordu sonra elimi yeni bıraktı ilk önce çok yavaştı sonra koşmaya da başladı ama evde dışarda hava soğuk tulum vs giydiriyorum birde korkuyor yavaş gidiyor.Ben korkuyorum evde kosunca heycanlaninca koşuyor bizimki de düşebilir boş ver temkinli gitsin.

2-3 saatmii benimki ilk Bi 45 dk falan uyuyo uyanır gibi olunca hemen emziriyorum yanında yatıyorum biraz daha öyle uyuyo max 1.5 saat

Gece kaçta uyuyor peki. 2/3 fazla değil mi ki

Gece 2130 2200 civarı uyuyor sizlerinki kaç saat uyuyor ben uyanırsa ilk başta yaptığımız gibi uykuya devam ettirmeye çalışıyorum.
Benim oğlum geç uyuyor geç uyanıyor 11lere kadar uyuduğumuz oluyo sabah. Akşam da ona göre 11den önce uyumuyor çoğunlukla. Ben şikayetçi değilim çünkü sabah uykusunu çok seviyorum çocuğu kendime uydurdum resmen

Yok ya o hurafe bana gore, gunduz uyumazlarsa cok yoruluyorlar. Bebekler yorgunluktan uyuyamiyorlar, daha cok kalkiyorlar

Bizim kız da koşuyor. Minik minik koşular. Tam yaşında yürümüştü. 1 aydır belki daha uzun süredir de koşuyor diyebilirim. Seninki de yakında koşar. Bol bol kucak kucak gel yapabilirsin belki, hevese gelir.

Bebeklerinşz kaç saat aralıkla gece uykusuna geçiyor
Sabah 7 gibi uyanıp 12.00-14.00 arası öğle uykusu. 20.00 de aksam uykusu. Rutinimiz bu ama sarktığı günler de oluyor. Dün gece uyutamadim bir türlü. Bugün sabah daha geç uyandı ve öğle uykusuna 13.30 da geçti. 1,5 saat uyudu. Muhtemelen geç yatacak. Normalde 6 saat aralıkla diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…