2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bizim de aşıdan sonra bunlar büyüyerek birleşmiş ve tüm vucüdu sarmıştı
Aşı dokundu demişlerdi alerji yapmış
Aynen büyüyerek heryeri sardı sonra tüm vücut kızarık oldu sonra kızarıklık yavaş yavaş açıldı düzeldi. Antibiyotik iğneden sonra oldu bizim de. Dr enfeksiyon başlangıcı deyince hemen panik yapıyoruz şuruplar iğneler hemen bir an önce vücuttan atsın diye ama Bi sakin kalıp vücudun kendi savunma mekanizmasına izin vermemiz lazım aslında. Bizim öyle oldu yani

Ben de biraktiracagim zaman annemden destek almak istiyorum. Gündüz dışarıdaysak, misafir varsa zaten aklına pek emmek gelmiyor. Gece de annem kolunda sallayarak uyutabilir. Bazi geceler uyandığında emzirmeden sırtını sıvazlayarak uykuya döndürdüğüm oluyor benim de.

Kızlar bu saat oldu hala uyku yok bizde ya 1-2 gün uyuyor sonra uyku yok halbuki en sin 13.30-14.00 civarı kalkmıştı uykudan 6 saat dayaniliyordu uykusuz saatler oldu hala uok ilaç verdim diş ağrısı varsa da geçsin diye bakalım uyucak jnsallah ya öyle çok yorgunum ki bir tek benim bebis mi böyle bilemedim ilk 6 ay uykularınız daha düzenliydi ameliyatta uyutun dicem artık beni 3-5 gün uyuyayım yoksa dinlenemucem başka türlü

Ben geçenlerde hastayken serum taktırmıştım. Ne kadar sürer diye sordum. Amacım o arada uyumak tabi tam dalacaktım, serum bitti. Halbuki o arada kızım arabada uyuyordu. Eve geldik, serumun etkisi ile bir güzel uyurum dedim, kızım uyandı. Daha da böyle hayaller kurmuyorum

Tabi moralini bozmak istemem, ameliyat süresince uyuyacak olman bile iyi bence

Gereksiz06 canım çok oldu ama fotoyu buldum bulmuşken atayım dedim sana da . inşallah lazım olmaz ama burada dursun
Cocukken ben de boyle alerji olurdum
aksam uyku vakti kaciyor olabilir mi? Kacta goturuyorsunuz uykuya? Bu arada aman saka da olsa iyi dilekler niyetler soyle derim :)

Bugün ben de bunu soracaktım 8 saatten önce gece uykusuna geçmiyor. İnternete bakıyorum 6 saat Max durabilir diyor. Hiçbir uyku belirtisi vermiyor 7 40 45 gibi vermeye başlıyor. Annem diyor ki böyle uykusuzunu görmedim. Şansıma mıııı ben mi beceremedim bu işi bilmiyorum valla.

Geçmiş olsun bu arada

Bizde onu kullanıyoruz ,yalnız dikkatimi çekti sana da söylemek istedim.o macun açıldıktan sonra 1 ay içinde tüketilmesi gerekiyormuş üzerinde öyle yazıyor .şok oldum. Allah aşkına nasıl bitirecek el kadar bebe o kadar macunu 1 ayda

Anaaa söylediğin iyi oldu bide 100 tl para verdim tüh babası duymasın

Uyku problemi çeken arkadaslara, bugün gördüm, bu aylarda uyku gerilemesi oluyormuş.
10.atak, diş, büyüme atakları falan hepsini birden bebeler için oldukça zor bir donemmis. Sadece bebegimize bol bol sarılıp geçici bir dönem oldugunu kendinize hatırlatın diyorlar. Umarım kolay atlatırız

Ay iyi bari. Son atak zaten bu değil mi. en azından artık atak mı değil mi diyip durmayız

Ben de yazicsktim 18. Ay uyku gerilemesi varmis diye bizimki gece beni salmiyor siki siki sarilip yatar oldu. Guzel bir duygu ama bagimsiz uyumaliyiz. Nasil duzelecek bilmiyorum

Kız kendini suçlama benimkisi en rahat uyuyan bebisti hep akşam yatar sabah kalkardı senlik değil yani ya atak haftası ya diş sancisi falan bence yada uyku gerilemesi diye bisey varmış 15-18. Ay arası onu yaşıyor olabiliriz diye umut ediyorumbizimde akşam ilk defa 13 -14 saatu buldu uykusuzluk ben şok ve pert oldum birde gezmeye gitcektik ne zaman biryere niyetlendim hep yapıyor bunu burnumdan heliuor zombi gibi oluyorum

Bugün yine öğle uykusu yapmadı. Öğlen uyumazsa gece çok daha fazla uyanıyor. Ama uyumuyor yani. Mesela her şeyi de dibine kadar yaşamak zorunda değiliz. Uyku gerilemesi diye bir şey var diye sınırsız gerilemek zorunda mı. Öğle uykusu kaldırmak çok radikal bir hareket

Gücün oluyorsa uyumadigi anda pusetle çıkarmayı dene bakalım ne yapacak benim genelde gücüm olmuyor artık 4_5 sıkılıyorum ve dışarı çıkıyoruz pat uyuyor.

Sadece bebekler için mi zormuş?
Onlar bize sarılsa, geçecek anne bu günler de, iyi dayanıyorsun deseler
Iki gece rahat ettik, dün yine uyanmalar başladı. Uyanıyor, bu sefer de emmeden kolumda uyumak istiyor. Yatağa koyarsam uyanıyor. En azından emmedi diye sevindim bu gece.

Gücün oluyorsa uyumadigi anda pusetle çıkarmayı dene bakalım ne yapacak benim genelde gücüm olmuyor artık 4_5 sıkılıyorum ve dışarı çıkıyoruz pat uyuyor.
Evet disardq da bakınıyor bir kaç saat meraktan çok yorulunca uyuyor ama.bir gece eşimle arabaya atmıştık normal.aracimiza bindik bitere gidiyormuş gibi sabah 5 falandı o da araba koltuğuna oturdu açtık arabanın komasıni sitenin etrafını turladık kaç tur uyudu kaldı en son

Kızlar çocuğu koşan var.mi.ilginc bur soru ama ya benimki yürüyor bir kaç aydır git gide.duzeliuor en.guzeli evde çorapla yurumesi disardq bot ayakkabı bazen ağır geliyor yavaş gidiyor da. 1 ay büyük yakınımızin çocuğu var o.cok yere götürdü jimnastik vs.cocuk koşuyor bizimki yavaş ona.gore tabi ben takmıyorum sizede bir sorayım.dedim.patir patir kosuyolarmi sizinkiler diye.???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…