2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Az uyutmak değil de saati ayarlamak önemli bence. Şu an 2 saat öğle uykusu bence iyi. Ama 2 saatten fazlası gece uykusundan alır. Yorgun çocuk hiç uyumuyor çünkü.

Az uyumaktan ziyade dengeli davranmak gerek bence. Benimki geçen gün ilk defa 3 saate yakın uyudu şaşırdım. Normalde 1 buçuk saat ancak uyur, akşamları da 7de gece uykusuna yatar. Son 1 haftadır bazı günler 2 uyku yapmaya başladı, kafasına göre takılıyor bazen

Bebeklerinşz kaç saat aralıkla gece uykusuna geçiyor
Sabah 7-7.30 gibi uyanıyor, öğlen 12-13.30 arası uyku akşam 7de gece uykusu şeklinde düzeni. Ama bu aralar sabah 9 buçuk gibi ilk uyku yapıp öğlen 2 uyku yapıyor. 4 dişi birden çıkıyor onun etkisi olduğunu düşünüyorum.

Bizimki yaramazlık yapacağı zaman ışık hızında davranıyor küçük adımlarla ama hızlı bir şekilde koşuyor özellikle dışarı çıkarken

Kızlar iki gecedir uykular çok kötü ve ağlıyor akşam uyumadan el dişte bolca calpol vermedim ama bu gecede uyumadan eli dişte olursa versem mi diye düşündüm hangi diş geliyor tam anlamadım zaten hangisi olursa olsun bunlar zor dişler 10 disimiz vardı en son sayabildigimde.uykusuz kaldım.

Birde bizim kız çok sıkıntılı burda dors bien diyorlar patikli ince polar gibi tulumlara iyi uyu tulumu güya adı bir deneyeyim dedim gecem mahvoldu.Ayakta çorap olmayacak öyle rahat ediyor bende öyleyimdir.
Benim kızımda sevmiyor ayaklı tulum, hepsinin ayaklarını kestim:) süper oldu

Benim kızımda sevmiyor ayaklı tulum, hepsinin ayaklarını kestim:) süper oldu
Keseyim mi bende acaba birileri vermişti kaliteli bir şeye benziyorlar diye kıyamadım güzel kesiliyor mu saçak filan kalmıyor mu?Patikli pijama altlarını kesmiştim Türkiye de ama onlar penye idi.

Kızlar benim oğlan 2 yaş sendromuna girdi artık eminim 2 yaş sendromuyla alakalı hafızama en çok kazınmış olan şeyleri yapıyor. Bişeyin paketini açıp veriyorum ki her zaman açtırıp alırdı, bugün kıyameti kopardı açtık diye. Geri kapatmaya çalıştık muntazam kapatana kadar ağladı en son kapatma şeklini beğenince sustu ve kendi açtı yedi. Geçen gün de Bi yiyeceği ısırdı bıraktı ve ona devam etmedi ısırılmamış olanı almak için ağladı. Biz sebebini bile anlamıyoruz niye ağlıyo şimdi ne istiyo diye deneye deneye anlıyoruz.. Ben de bu yaşlarda annem simiti bölüp verince kıyameti koparmışım başka da simit yokmuş kadın dikmiş de vermiş öyle susmuşum.. şimdi ettiğimi yaşıyorum sanırım ay hiç hazır değilim 2 yaş sendromu gümbür gümbür geldi bize çocuk huysuz gıcık Bi tip oldu yaa

Birde bizim kız çok sıkıntılı burda dors bien diyorlar patikli ince polar gibi tulumlara iyi uyu tulumu güya adı bir deneyeyim dedim gecem mahvoldu.Ayakta çorap olmayacak öyle rahat ediyor bende öyleyimdir.
Bizim uyku tulumları çorapsız, ben de çorap giydirmiyorum. Kendim de çorapla uyuyamam zaten. Tulumlar zaten sıcak tutuyor, ısıyı dengelemesi için ayağın çıplak olması daha iyi bence. Sıcakta da uyuyamıyor çocuklar. Calpol epey rahatlatıyor.

Bizim de uykular fena. Diş gibi de değil. Dün kucağımda çok huzursuzdu gece. Gecenin bir yarısı odasındaki tek kisilik yatakta yatarak emzirerek uyutuyorum tekrar. Kendi yatağımdan etti sıpa. Rahat da olmuyor o şekilde yatınca, her yerim ağrıyor.

Sen de epey çekiştirmişsin annene Arabayı durdurup battaniye ile sallanman hâlâ aklimdayken şimdi bir de simit dikme eklendi

Bu arada bu "aç" muhabbeti bizde de tam sürat. Istediği olmayınca çok ağlıyor bizimki de.

Yaaa anlattım mı onu ben 1.5-2 yaşlarımdayken babam askerdeymiş çok nazlandırmışlar beni o yüzden çok çektirmişim daha neler neler var yeri geldikçe anlatırım. Benim sicilim çok kabarık, sadece yaşattıklarımı yaşasam huni takar gezerim ki bide kınadıklarım ekleniyor bunlara. Ben bitmişim a dostlar

Harikasın yaa

Keseyim mi bende acaba birileri vermişti kaliteli bir şeye benziyorlar diye kıyamadım güzel kesiliyor mu saçak filan kalmıyor mu?Patikli pijama altlarını kesmiştim Türkiye de ama onlar penye idi.
Ben kaliteli kalitesiz hepsini kestim. Kiminde saçakta kaldı, olsun kalsın. Giyemese daha kötü diye kendimi avutuyorum:) ama seni ikinci çocuğa saklarım diyorsan bilemem.

Ben kaliteli kalitesiz hepsini kestim. Kiminde saçakta kaldı, olsun kalsın. Giyemese daha kötü diye kendimi avutuyorum:) ama seni ikinci çocuğa saklarım diyorsan bilemem.
Yaş itibariyle de her türlü de ikincilik bi durum yok bende keseyim bu arada Fransa'da indirimlerden bebeğe gelecek yilada kaban alsam mı diye düşündüm su sıralar baya indirimli ürünler var sen yaptın mı hiç böyle bir alışveriş?

Kızlar,

Benim.kiza geceleri mama veriyorum.aptamil hepsini bitiremiyor bir kerede diye (kalincadabiberobda bozuluyor diye) mesela 7 olcek mama atıyorum 5 ölçekli yada 4 ölçek şu koyuyorum az koyu oliyor yani suyu az olduğu için bitiriyor bi kerede 120 ml yada 150 ml bitiriyor anca çünkü. Doktor 210 veya 240 ml içebilir demişti. Geceden sabaha böyle 3 kez falan veriyorum sabahta dahil

**Sabah bir kalkıyor alti kaka heryer batıyor ve hergun beyaz bodysi illa leke illa kaka çamaşır suyuna basıyorum yıkamadan ince sonra yıkıyorum artık sizce çok mu veriyorum. Mamayi zaten yesede benim kız illa.kaka yapar gider yedikleri içinde tutsa az kilo alcakta muzu da hergun yemiyor yese az kabız olup yapmuyor o zamanda kendini topluyor. ...

Benim.kiza geceleri mama veriyorum.aptamil hepsini bitiremiyor bir kerede diye (kalincadabiberobda bozuluyor diye) mesela 7 olcek mama atıyorum 5 ölçekli yada 4 ölçek şu koyuyorum az koyu oliyor yani suyu az olduğu için bitiriyor bi kerede 120 ml yada 150 ml bitiriyor anca çünkü. Doktor 210 veya 240 ml içebilir demişti. Geceden sabaha böyle 3 kez falan veriyorum sabahta dahil

**Sabah bir kalkıyor alti kaka heryer batıyor ve hergun beyaz bodysi illa leke illa kaka çamaşır suyuna basıyorum yıkamadan ince sonra yıkıyorum artık sizce çok mu veriyorum. Mamayi zaten yesede benim kız illa.kaka yapar gider yedikleri içinde tutsa az kilo alcakta muzu da hergun yemiyor yese az kabız olup yapmuyor o zamanda kendini topluyor. ...
[/QUOTE]
Canım sorunun cevabı bu videoda olabilir.

Evet canim bu indirimlari kacirmiyorum. Yazın da oluyor bu indirimden bilirsin. Şimdi yazliklarini da alabilirsin, kaban da iyi fikir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…